2010 Temmuz Anneleri : )

canımcım korkma elbet öyle yada böyle doğacak o bebek geçip gidiyor hepsi
hem haftandan küçük falan demişler sanırım hiç üzülme bu haftadan sonra bebişin aldığı kilolara ve gelişimine inanamayacaksın benim oğlum 1 hafta önce 2,200 dü kontrolünde bi dahaki hafta 3,150 gr olarak doğurdum son haftalarda hızlı gelişim gösteriyorlar ayrıca suyun azmış sanırım o da bahane banada öyle demişlerdi 7. ayımda dr tehlike görmediği sürece sorun yok

linacım benim sorunluydu biraz tansiyondan ötürü herkesin öyle olacak diye bişiy yok korkma ama her hafta git artık kontrollere

canım benim ben de bu hafta 36 ya giriş yapacağım,biraz heyecan bastı erken doğum olursa diye korkuyorum eyvahedigeldismile

az kalmış canım senin ne güzel korkma canım allahın izni ile bir şey olmaz bebişler doğsa aman bir şeymi olacak korkumuz kalmaz en azından dün akşam bende harekat yoktu korktum gece hareketlenince rahatladım

ya günümüz günümüze uymuyor. bazı gün çok çok hareketli bazı gün durgun oluyor.
onlarında ruh halleri bizim gibi değişken heralde :uhm:

benim kızımda bugün biraz durgun mesela :ecrin_bebek:
ilk başlarda heyecanlanıyordum ama alıştım artık bu normal bişimiş...

aklıma getırmeyım dıyorum rüyama gırıyor valla.mılyonlarca kadın normal dogum derken ben neden sezeryan olayım dıyorum bıde ama ınsan tırsık olunca kan aldırmadan bıle korkuyorum.

Bende hep normal dogum diyenlerdendim. aman nolcak sanki normal dogurur gelirim diyordum kaydirigubbakcemile3 Ama sona yaklaştıkca bende tırsmaya başladım.. hani dr. deseki sezeryan olman gerkecek nerdeyse zil takıp oynıcam..bilmiyorumkismile
ALLAHIM hakkımızda hayırlısını nasip etsinn

Kızlar nasılsınız size yazamadım beni merak ettiniz biliyorum ama hastanede yatıyorum daha doğum yapmadım günler zor geçiyor sölemişmiydim size gebelik koleztazı olmuşum karaciğer enzimlerim çok fazla yüksek

gecmıs olsun canım o nekı?hayırlısıyla kurtul ınsallah.

ya benim haberim yoktu güzelim ya.... çoook geçmiş olsun...
şimdi nasılsın? bebişinde iyidir umarım.
hayırlı haberlerini bekliyor olacağız :teselli:

doktorlar herzaman enzim değerlerime bakıyolar yani kontrol altında kalıyorum bu hastalığın riskli yanı annenin karaciğeri çok risk görebilir ve aynı zamanda ani fetal ölümler olabilirmiş hergün 2defa NTS cihazına bağlanıyorum biliyosunuz çok fazla kaşınıyodum kaşınmamım sebebide bundanmış çok şükürler olsun yinede kızlar sizde şükredin hastanede neler neler görüyorum bugün bir kadın hastanenin asansöründen sedye ile çıktı ama bacaklarının arasında bebeği vardı babası bağırıyordu asansör de doğurmuş kadın bebeğiği düşürenler erken doğum yapıp bebeğin solunumu olamadığı için boğazındandan delik açmışlar ve küveze koydular bu yüzden şükrediyorum kızlar sizde sakın şikayetçi olmayın Rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar ve kolay doğumlar nasip etsin

canım kaç haftalıksın şuanda

aman Allah korusun güzelim tabii ki beterin beteri var demişler. şükürler olsun halimize...
sen kaç haftalıktın canım?

kızlar enzimlerim yükselirse heran doğuma alınmak zorunda kalabilirim bide şekerim var biliyosunuz burda innsüline bağlanmak zorunda kaldım günde 4defa insülin alıyorum

çok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. ne zamandır hastanedesin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…