kızlar bugün 35.haftaya girdim bu arada oya doğum yapmıştı başka doğum yapan falan oldumu herkes iyimi kızlar merak ediyorum?
canım benim ben de bu hafta 36 ya giriş yapacağım,biraz heyecan bastı erken doğum olursa diye korkuyorum eyvahedigeldismile
kızlar enzimlerim yükselirse heran doğuma alınmak zorunda kalabilirim bide şekerim var biliyosunuz burda innsüline bağlanmak zorunda kaldım günde 4defa insülin alıyorum
korkma canım 35 haftalık olduysan bende 36 haftalık doğum yaptım Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin
korkma canım 35 haftalık olduysan bende 36 haftalık doğum yaptım Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin
senin için dua edicem canım benim.. sende hep oku oku dua et olurmu Allahım acil şifa versin inşallah vaktiyle kucağına alırsın :Saruboceq:
9 gündür caanım ege üniversitesi hastanesindeyimçok geçmiş olsun canım. Allah yardımcın olsun. ne zamandır hastanedesin?
9 gündür caanım ege üniversitesi hastanesindeyim
yakamozcum çok geçmiş olsun allah başka dert vermesin canım
kızlar bu arada takip edemedim herkez iyiymiydi kötü bir durum yok dimi bir arkadaşımız doğum yapmıştı bana söleyin lütfen merak ediyorum
canım senin beklenen doğum tarihin nedir ? Herkes doğum yazmış ya ben daha rahatım gündemimde doğum yok temmuzun son gününe kadar hatta belki ağustosun ilk günleri bile olabilirmiş
hani ikiz bekleyen arkadaş vardı ya adını unuttum ikizlerde dünyaya erken geldi. 2010 temmuz bebekleri geliyor topiğinde liste var orda yazıyor ismi
sonbaharcım ben 31 deyim şimdi doktor sezeryan istiyorsan 38 de alırız dedi ben sezeryan istiyorum canım öyle dayanıklı değilimdir iğne serum korkarım birde heyecanlanınca çarpıntım oluyo kalp atışlarım 120 yi geçiyo biraz üzülsem bile sunni sancıdan korkuyorum canım kızkardeşime vermişlerdi 5 saat sunni sancı bebek yinede sezeryan oldu kendine güvenenler yapsın normal doğum canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?