2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar bugün 35.haftaya girdim bu arada oya doğum yapmıştı başka doğum yapan falan oldumu herkes iyimi kızlar merak ediyorum?

kızlar enzimlerim yükselirse heran doğuma alınmak zorunda kalabilirim bide şekerim var biliyosunuz burda innsüline bağlanmak zorunda kaldım günde 4defa insülin alıyorum

senin için dua edicem canım benim.. sende hep oku oku dua et olurmu Allahım acil şifa versin inşallah vaktiyle kucağına alırsın :Saruboceq:

korkma canım 35 haftalık olduysan bende 36 haftalık doğum yaptım Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin

hayırlısı canım gecen salı günü aniden doğuma alınabilirim diye bebeğin ciğerleri gelişmesi için 3tane seleston diye iğne yaptılar bana bebişimde 2hafta ilerden gidiyor 3045 gr olmuş bugün ultrasonda baktık ama burda en önemlii doktorların yaklaşımı anne karnında bebek nekadar kalabilirse okadar iyiymiş o yüzden hemen ameliyata almak istemiyolar

korkma canım 35 haftalık olduysan bende 36 haftalık doğum yaptım Allah kucağına almayı sağlıkla nasip etsin

sevtapcım 36 haftalık doğum yapınca küveze koydularmı ? bide şimdi temmuz annesi olarakmı 36 haftada doğum yaptın yoksa ilk bebeğinmi öyle doğdu ? tickerin olmadığı için anlayamadım bilmiyorumkismile

kızlar yavaştan yemek hazırlamam lazım.
şimdilik çıkıyorum, görüşmek üzereeee :dance:

kızlar bide bakın size şunu söleiyim burda okadar fazla doğuran ve bebek gördüm 38haftalık bebekte küveze girebiliyor 35haftalıkta ta yani tamamiyle bebeğin akciğerlerinin gelişmesi solunum alması ile ilgili bol bol dua edin hayırlısı olsun rahat olun ve sakın üzülmeyin biliyosunuz erken doğum riski ve çok dinlenin buraya hep açılmadan gelip erken doğum yapmak zorunda kalıyorlar

kızlar bu arada takip edemedim herkez iyiymiydi kötü bir durum yok dimi bir arkadaşımız doğum yapmıştı bana söleyin lütfen merak ediyorum

kızlar bu arada takip edemedim herkez iyiymiydi kötü bir durum yok dimi bir arkadaşımız doğum yapmıştı bana söleyin lütfen merak ediyorum

hani ikiz bekleyen arkadaş vardı ya adını unuttum ikizlerde dünyaya erken geldi. 2010 temmuz bebekleri geliyor topiğinde liste var orda yazıyor ismi

canım senin beklenen doğum tarihin nedir ? Herkes doğum yazmış ya ben daha rahatım gündemimde doğum yok temmuzun son gününe kadar hatta belki ağustosun ilk günleri bile olabilirmiş

sonbaharcım ben 31 deyim şimdi doktor sezeryan istiyorsan 38 de alırız dedi ben sezeryan istiyorum canım öyle dayanıklı değilimdir iğne serum korkarım birde heyecanlanınca çarpıntım oluyo kalp atışlarım 120 yi geçiyo biraz üzülsem bile sunni sancıdan korkuyorum canım kızkardeşime vermişlerdi 5 saat sunni sancı bebek yinede sezeryan oldu kendine güvenenler yapsın normal doğum canım

yakamoz geçmiş olsun Allah hayırlısı ile kucağına almak nasip etsin.

oya nın bebeği erken geldi iyiler çok şükür..
Justreader ın da ikizleri gelmiş ama ayrıntıları bilmiyoruz..
Başka yok sanırım gelen bebiş..

Hayırlsı ile gelsinler..

hani ikiz bekleyen arkadaş vardı ya adını unuttum ikizlerde dünyaya erken geldi. 2010 temmuz bebekleri geliyor topiğinde liste var orda yazıyor ismi

canım justreadermış onun ikizleride erken geldiler

ya bende çok korkuyorum ama normaldende korkuyorum sezeryandanda korkuyorum çok korkakım ben senağlama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…