kızlar merhaba,
31. haftadayım şimdiden çok ağırlaştığımı farkettim. Sizde öyle misiniz ? Bugün bütün gün evdeydim neredeyse sadece birara çıktım 1 saatliğine geldim eve zor attım kendimi..Daha doğuma 2 ay var o zamana kadar ne yapacağız böyle çuval gibi evde yatıcaz mı ...
aynı ben un çuvalımı desen patates çuvalımı desen kaydirigubbakcemile3
cumartesi arkadaşımın düğünü var bugün kıyafet almaya gittim toplasan 1 saat
dolaşmadım ama eve zor geldim top gibiyimm :sm_cool:
selam kızlar..bende 31 .haftadayım,oğluşumu bekliyorum ilk bebişim..
benide normalde okula eşim bırakıp alıyor arabayla..bugün erken çıkıp otobüsle eve geldim çok az yürüdüm ama kendimi eve zor attım..
bide acıkınca çok fena oluyorum bayılıcakmışım gibi..
cuma doktora gidicem doğumla ilgili hiç konuşmadık bakalım neler söylicek..
heppimize hayırlı doğumlar inşallah..
-birde sol kol bileğimde 2 aydan fazla süredir içten bir acıma var kas acısı gibi..
-ayrıca uykumda gerindiğim için iki kez alt bacaklarımın arkasına fecii krampla uyandım..çok kötüydü.bu tip kramplar yaşayanlar varmı aranızda kızlar?
sanırım kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor,aslında süt yoğurt çok yiyorum ama dışardan takviye lazım doktorla cuma günü konuşuruz bunu da artık.
-birde ben lavaboya gidince (klozet yok evimde) çok tedirgin oluyorum bebek çok sıkışıyo sanki çökünce içim hiç rahat etmiyor..sizede oluyormu?
okramplar kalsiyum eksikliğinden değil
kalsiyum ve magnezyumun dengesizliğinden oluyormuş
suda eriyen dediğiniz ilaçta magnezyum zaten
dediğiniz gibi o ilacı içmesem giren kramplar hayatımı zehir ediyo
bırakın o anki acıyı sonrasında bir iki gün bile yürürken zorlanıyorum
kalsiyum ilacımı 2 gün içmesem o kramplarla bağıra bağıra uyanıyorum yataktan fırlıyorum ve çok can yakıcı sütle peynirle yoğurtla olmuyorki suda eriyenlerden içmek şart sanırımbende yeni eve taşındım banyo temiz kalsın temizlemesi zor diye klozete girmeyi yasakladım ama diğer tuvalette korkuyorum arkaya doğru gidiyo vücudum bende yasağı kendim deldim klozete benden başkasının girmesi yasak
bende yataktan acıyla uyanıyorum bağır çağır eşim de doğuruyorum sanıyyor yazık korkuyor :) 2 gün önce oldu hala acıyor yürürken..hemen alıyım bari o ilaçtan.kolum baya bi süredir acıyor ama ters kullandım herhlde geçer diye bekledim demekki bende bu kalsiyum magnezyum düzensizliği 2 aydır falan var..inş. kötü bir sonuç almam bu ihmalimden dolayı..bilmiyorumkismile
selam kızlar..bende 31 .haftadayım,oğluşumu bekliyorum ilk bebişim..
benide normalde okula eşim bırakıp alıyor arabayla..bugün erken çıkıp otobüsle eve geldim çok az yürüdüm ama kendimi eve zor attım..
bide acıkınca çok fena oluyorum bayılıcakmışım gibi..
cuma doktora gidicem doğumla ilgili hiç konuşmadık bakalım neler söylicek..
heppimize hayırlı doğumlar inşallah..
-birde sol kol bileğimde 2 aydan fazla süredir içten bir acıma var kas acısı gibi..
-ayrıca uykumda gerindiğim için iki kez alt bacaklarımın arkasına fecii krampla uyandım..çok kötüydü.bu tip kramplar yaşayanlar varmı aranızda kızlar?
sanırım kalsiyum eksikliğinden kaynaklanıyor,aslında süt yoğurt çok yiyorum ama dışardan takviye lazım doktorla cuma günü konuşuruz bunu da artık.
-birde ben lavaboya gidince (klozet yok evimde) çok tedirgin oluyorum bebek çok sıkışıyo sanki çökünce içim hiç rahat etmiyor..sizede oluyormu?
kızlar meraba, ben sabah aç karnına elevit içiyorum. öğlen gibi demir hapı. akşam da calsium çiğneme tableti verdi doktor bir de magnezyum diasporal ve bir de balık yağı var. 5 tane vitamin ilacı içiyorum 2-3 gündür. doktora elevitle balık yağını aynı gün içmek zararlı olmaz mı dedim olmaz dedi. ama calsiumu bence günaşırı için çünkü fazlası zarar değil ama gereksiz dedi. ama benim bacaklarıma kramp giriyor geceleri. 2-3 gündür içiyorum ve biraz rahatladı bacaklarım. sizce zararı olur mu bu kadar vitaminin siz de içiyor musunuz bunları? ben çok fazla süt içemiyorıum calsiumu iyi aldığıma inanmıyorum bir de balık ayda 1 anca yiyoruz doktor balık yağı hapına gerek yok diyordu ama ben ısrar ettim ve marincap aldım ama doğru mu yapıyorum acaba yoksa bu kadar vitamin içmemelimiyim
bebek kalsiumunu ve magnezyumunu çektiği için eksik kalıyor. bebek alacağını alıyor yani ama çabuk toparlanıyor merak etme ben magnezyum ve calsiumu içtiğim geceden itibaren rahatladım.
canım sonuçta bunları içtiğini doktorun biliyor değilmi?sorun olcak olsa uyarırdı zaten..ama kafana göre içme doktorun dediği kadar iç..tabiki herşeyin fazlası zararlıdır unutma.
bende tam tersi hiçbir takviye bişi kullanmıyorum.doktor da vermedi zaten..
bana elevit ve demir hapı yeterli demişti sonra kramp oluyo dedim magnezyum diasporal verdi en son gittiğimde calsiumu yetersiz aldığımı söyledim o da calsium hapı verdi ama hergün içmeyin gerek yok dedi. ama ben çok az calsium alıyorum. balık yağını kendim aldım söyledim ben balık yemenizi tercih ederim ama siz bilirsiniz bişey diyemem zararı olmaz dedi. ama elevitle aynı gün içmem sakıncalı mı dedim sanmıyorum dedi. bilmiyorum herkes nasıl içiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?