2010 Temmuz Anneleri : )

selam flowersun , genelde herkes ortalama bu vitaminleri içiyor. Tabi istediğin zaman doktor ekstradan veriyor arz talep meselesi gibi. ben de balık yagını kendim istemiştim onun dışında elevit ve demir hapı alıyorum..balık yagını balık yedigin gun almana gerek yok demişti..bende kramp olmuyor o nedenle magnezyum almadım..

balık yağı ve eleviti aynı gün içiyosun yani dimi ben eniyisi birdaha sorayım doktora.

iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen

xxxxxxxxxxxxxxxxxx

hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm....

Son düzenleyen: Moderatör:
kaç kilo oldu bıyu ne kadar çok merak ediyorum
hareketliliğinden iyi olduğunu düşünüyorum :)))

bizde pazartesi görüşeceğiz oğlumla... gebelik şekeri çıkmıştı bende 1 aydır diyet yapıyorum sadece 1 kilo aldım ve acaba bebeğim ne durumda diye çok merak ediyorum. benim oğlumda maşallah pek hareketli durduğu anlar nadir acaba her bebek böylemi yoksa erkek diyemi :)

her bebeğin böyle olması lazım :))
doktorum ne kadar hareketliyse o kadar sağlıklıdır
hareket ettiği sürece merak etme demişti :))

Sağolun arkadaşlar..Çok büyük sorunlar yaşamıyorum...Sadece erken doğuma karşın gözlem altındayım..

önemli bişey olmamasına sevindim
zaten çoğul gebelikler genelde dinlenmeyle geçiyormuş
doktor sözünü geçiremediği hamileleri hastaneye yatırıp zorunlu istirahat uyguluyorlar :)))

Kızlar bu sene 130 yılın en sıcak yazı olucakmışş boshayallersmile yandıkkkk ki ne yandık..
bugun kac defa elımı yuzumu yıkadım soguk sularlaa mafoldumben bu arada soguk suları içtimm şimdi bogazlarım yanıyor.. umarım ilerlemezz ..
o kdar yanıyorum ki, ateşimi ölcuyorum durmadan.. sankı 40 derecede yanıyorum.. ALLAH korusun.. neyseki havanın sıcagından olan bunalım heralde :bbo:

ALLAHIM bizide bebeklerimizide korusunn :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…