yarın bizde kontrole gidiyoz
bakalım bizim ufaklık nasıl çıkcak :))
kızlar meraba, ben sabah aç karnına elevit içiyorum. öğlen gibi demir hapı. akşam da calsium çiğneme tableti verdi doktor bir de magnezyum diasporal ve bir de balık yağı var. 5 tane vitamin ilacı içiyorum 2-3 gündür. doktora elevitle balık yağını aynı gün içmek zararlı olmaz mı dedim olmaz dedi. ama calsiumu bence günaşırı için çünkü fazlası zarar değil ama gereksiz dedi. ama benim bacaklarıma kramp giriyor geceleri. 2-3 gündür içiyorum ve biraz rahatladı bacaklarım. sizce zararı olur mu bu kadar vitaminin siz de içiyor musunuz bunları? ben çok fazla süt içemiyorıum calsiumu iyi aldığıma inanmıyorum bir de balık ayda 1 anca yiyoruz doktor balık yağı hapına gerek yok diyordu ama ben ısrar ettim ve marincap aldım ama doğru mu yapıyorum acaba yoksa bu kadar vitamin içmemelimiyim
selam flowersun , genelde herkes ortalama bu vitaminleri içiyor. Tabi istediğin zaman doktor ekstradan veriyor arz talep meselesi gibi. ben de balık yagını kendim istemiştim onun dışında elevit ve demir hapı alıyorum..balık yagını balık yedigin gun almana gerek yok demişti..bende kramp olmuyor o nedenle magnezyum almadım..
flowersun cım nasılsın görüşöeyeli bebek nekadar oldu herşey yolundamıbalık yağı ve eleviti aynı gün içiyosun yani dimi ben eniyisi birdaha sorayım doktora.
ne güzel bende cumayı iple çekiyorum..oğluşumu görücem :):sm_cool:
kaç kilo oldu bıyu ne kadar çok merak ediyorum
hareketliliğinden iyi olduğunu düşünüyorum :)))
kizlar herkese merhaba
bizde pazartesi görüşeceğiz oğlumla... gebelik şekeri çıkmıştı bende 1 aydır diyet yapıyorum sadece 1 kilo aldım ve acaba bebeğim ne durumda diye çok merak ediyorum. benim oğlumda maşallah pek hareketli durduğu anlar nadir acaba her bebek böylemi yoksa erkek diyemi :)
kızlar bu arada takip edemedim herkez iyiymiydi kötü bir durum yok dimi bir arkadaşımız doğum yapmıştı bana söleyin lütfen merak ediyorum
her bebeğin böyle olması lazım :))
doktorum ne kadar hareketliyse o kadar sağlıklıdır
hareket ettiği sürece merak etme demişti :))
canım ben de ege de yatıyorum 9 gündür,özel odadayım..
flowersun cım nasılsın görüşöeyeli bebek nekadar oldu herşey yolundamı
iyi aşkamlar herkese. ben şubat 2010 annesiyim. rica etsem bu linki oylar mısınız??? lütfeeeeeen
http://www.dove.com.tr/benanneyim/Oy...4-949254b4112d
hepinize hayırlı doğumlar diliyorumm....
geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur sadece yorulmanızı önlemek için tedbir olsun diye yatıyorsunuzdur
nasılsın? az kaldı moral bozmadan az daha sabret.
Sağolun arkadaşlar..Çok büyük sorunlar yaşamıyorum...Sadece erken doğuma karşın gözlem altındayım..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?