2010 Temmuz Anneleri : )

balık yağı ve eleviti aynı gün içiyosun yani dimi ben eniyisi birdaha sorayım doktora.

benim bir arkadasim ilk 3 ay sadece folik asit kullandi ondan sonra hicbirsey kullanmadi bebegi3.5kg dogdu cok da saglikli.Benim dr um hicbirsey vermedi aslinda ben kendim vitamin ve balik yagi aldim, cunku ben hersey yiyemiyordum 5 aya kadar falan birde cok kusuyordum, simdi yiyorum ama balik yine yiyemiyorum, bence her besini yedigine inaniyorsan bu vitaminler sart degil ustelik senin dr. ceviz, findik, bademle bu acaigi kapatacagini soylemisti, bosuna endiselenme.

AMİN inşallah. biz uyumaya gidiyoruz. uyuyabilirsek yani :)) annelerine ve meleklerine iyi geceler...

önemli bişey olmamasına sevindim
zaten çoğul gebelikler genelde dinlenmeyle geçiyormuş
doktor sözünü geçiremediği hamileleri hastaneye yatırıp zorunlu istirahat uyguluyorlar :)))

Hastanede yatmak benim kendi tercihim ama....Doktor da hayır demedi...Hamileliğin başından beri istirahat ediyorum,o konuda sorun yok..bu rahimle bu haftalara gelebilmen süper diyorlar..dr um ikiz olursa tekini alırız demişti..ikiz taşıyamaz senin rahmin demişti..Çok şükür Allaha bu günlere geldim...
Gözlem altında olmak daha mantıklı geldiği için...Ne olsa ikizler...Evden hastaneye gidinceye dek çok şey olabilir Allah korusun..
bu bebekleri kaybetmek istemiyorum...

Son düzenleme:

allah korusun
hiç bişey olmaz bebişlerinize merak etmeyin

En iyisini yapmışsın ayşe.. 1 ay sabredip sonra da rahat rahat sefasını sürersin yavrularınla İNŞAALLAH :Saruboceq:

ben çıkıyorum kızlar iyi geceler size.

önemli bişey olmamasına sevindim
zaten çoğul gebelikler genelde dinlenmeyle geçiyormuş
doktor sözünü geçiremediği hamileleri hastaneye yatırıp zorunlu istirahat uyguluyorlar :)))

geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur sadece yorulmanızı önlemek için tedbir olsun diye yatıyorsunuzdur

nasılsın? az kaldı moral bozmadan az daha sabret.

geçmiş olsun. umarım herşey yolundadır.

İnşallah sağlıkla gelir tüm sıpalarımız..:Saruboceq: :Saruboceq:

aklinialirimsmilekaydirigubbakcemile
canım benim ben 2009 temmuz ab-nnesiyim benim oğlumun küveze ihtiyacı olmamıştı çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…