balık yağı ve eleviti aynı gün içiyosun yani dimi ben eniyisi birdaha sorayım doktora.
Kızlar bu sene 130 yılın en sıcak yazı olucakmışş boshayallersmile yandıkkkk ki ne yandık..
bugun kac defa elımı yuzumu yıkadım soguk sularlaa mafoldumben bu arada soguk suları içtimm şimdi bogazlarım yanıyor.. umarım ilerlemezz ..
o kdar yanıyorum ki, ateşimi ölcuyorum durmadan.. sankı 40 derecede yanıyorum.. ALLAH korusun.. neyseki havanın sıcagından olan bunalım heralde :bbo:
ALLAHIM bizide bebeklerimizide korusunn :Saruboceq:
önemli bişey olmamasına sevindim
zaten çoğul gebelikler genelde dinlenmeyle geçiyormuş
doktor sözünü geçiremediği hamileleri hastaneye yatırıp zorunlu istirahat uyguluyorlar :)))
AMİN inşallah. biz uyumaya gidiyoruz. uyuyabilirsek yani :)) annelerine ve meleklerine iyi geceler...
Hastanede yatmak benim kendi tercihim ama....Doktor da hayır demedi...
Gözlem altında olmak daha mantıklı geldiği için...Ne olsa ikizler...Evden hastaneye gidinceye dek çok şey olabilir Allah korusun..
bu bebekleri kaybetmek istemiyorum...
Hastanede yatmak benim kendi tercihim ama....Doktor da hayır demedi...
Gözlem altında olmak daha mantıklı geldiği için...Ne olsa ikizler...Evden hastaneye gidinceye dek çok şey olabilir Allah korusun..
bu bebekleri kaybetmek istemiyorum...
ben çıkıyorum kızlar iyi geceler size.
önemli bişey olmamasına sevindim
zaten çoğul gebelikler genelde dinlenmeyle geçiyormuş
doktor sözünü geçiremediği hamileleri hastaneye yatırıp zorunlu istirahat uyguluyorlar :)))
geçmiş olsun umarım önemli bişey yoktur sadece yorulmanızı önlemek için tedbir olsun diye yatıyorsunuzdur
nasılsın? az kaldı moral bozmadan az daha sabret.
geçmiş olsun. umarım herşey yolundadır.
En iyisini yapmışsın ayşe.. 1 ay sabredip sonra da rahat rahat sefasını sürersin yavrularınla İNŞAALLAH :Saruboceq:
allah korusun
hiç bişey olmaz bebişlerinize merak etmeyin
sevtapcım 36 haftalık doğum yapınca küveze koydularmı ? bide şimdi temmuz annesi olarakmı 36 haftada doğum yaptın yoksa ilk bebeğinmi öyle doğdu ? tickerin olmadığı için anlayamadım bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?