gözün aydın şekerrrr......prensesin iyi olmasına sevindim..
bugün dr kontrolümüz vardı,bebeğim 2700gr çıktı, biraz iriymiş,ama en başından beri böyleydi hep 2 hafta önden gidiyor. birde dr rahim boyunda kısalma var ,ayakta fazla kalma dedi,sanırım temmuza kalmayacak benim bebek
"Tracy Hogg Yöntemi:
Ben hayatta bebeğimi ağlatamam diyenler için bir de Tracy Hogg yöntemi var. Çok ama çok sabır ve fiziki güç istiyor. Bebek en az 4 aylık olduktan sonra uygulanabiliyor. Metod şöyle:
Yine bebeğe bir rutin belirleyip, hiç sallamadan BEBEK UYANIKKEN yatağa koyuyorsunuz. Bebek ağlamaya başlar başlamaz bebeği yataktan alıyorsunuz. Susar susmaz geri koyuyorsunuz. Tracy buna "pick-up, put down" yani "kaldır-koy" yöntemi diyor. Anahtar susar susmaz yataga geri koymak. Elinizde uzun tutmayın, fazla temasta bulunmayın. Zor olanı ise bunu 100 kere bile yapmak zorunda olmanız. Gerçekten güç ve sabır istiyor. Güç söz konusu olduğunda, babalar daha iyi yapabilir diye düşünüyorum. Tracy'e göre, bebekler 2.gün yarısı kadar zamanda, 3.günde çok az bir sürede kendi kendine uyuyabiliyor. Verilmek istenen mesaj: Senin uyumanı istiyorum.. Bunu sabredip yapan tanıdığım var, başarılı olduğunu söylüyorlar. Böylece bebek çok az ağlamış oluyor."
acaba ne yöntemler denicez uyumaları için :))
"Tracy Hogg Yöntemi:
Ben hayatta bebeğimi ağlatamam diyenler için bir de Tracy Hogg yöntemi var. Çok ama çok sabır ve fiziki güç istiyor. Bebek en az 4 aylık olduktan sonra uygulanabiliyor. Metod şöyle:
Yine bebeğe bir rutin belirleyip, hiç sallamadan BEBEK UYANIKKEN yatağa koyuyorsunuz. Bebek ağlamaya başlar başlamaz bebeği yataktan alıyorsunuz. Susar susmaz geri koyuyorsunuz. Tracy buna "pick-up, put down" yani "kaldır-koy" yöntemi diyor. Anahtar susar susmaz yataga geri koymak. Elinizde uzun tutmayın, fazla temasta bulunmayın. Zor olanı ise bunu 100 kere bile yapmak zorunda olmanız. Gerçekten güç ve sabır istiyor. Güç söz konusu olduğunda, babalar daha iyi yapabilir diye düşünüyorum. Tracy'e göre, bebekler 2.gün yarısı kadar zamanda, 3.günde çok az bir sürede kendi kendine uyuyabiliyor. Verilmek istenen mesaj: Senin uyumanı istiyorum.. Bunu sabredip yapan tanıdığım var, başarılı olduğunu söylüyorlar. Böylece bebek çok az ağlamış oluyor."
acaba ne yöntemler denicez uyumaları için :))
günaydın güzel anneler
dün cok güzeldi oglusumla randevumuz vardı allahıma sükürler olsun hersey yolundaymış
33+3 olmuş tosunpasa 2400 gr olmuş boyuda44 cm dedi doktor teyzesi bir aksilik olmazsa tombişim erken gelmezse 7/7/2010 güzel tarih zaten 39 haftasıda bu tarihte doguyo sezaryan istediğim için doktor teyzesi alırız dedi. benim doktorum en uygun zamanın 39 hafta oldugunu cocugun gelısımını tamamlaması gerektiğini söyledi.bakalım insallah dayanır o güne kadar ultrasonda öyle tatlı gözüküyodu ki.
günaydın güzel anneler
dün cok güzeldi oglusumla randevumuz vardı allahıma sükürler olsun hersey yolundaymış
33+3 olmuş tosunpasa 2400 gr olmuş boyuda44 cm dedi doktor teyzesi bir aksilik olmazsa tombişim erken gelmezse 7/7/2010 güzel tarih zaten 39 haftasıda bu tarihte doguyo sezaryan istediğim için doktor teyzesi alırız dedi. benim doktorum en uygun zamanın 39 hafta oldugunu cocugun gelısımını tamamlaması gerektiğini söyledi.bakalım insallah dayanır o güne kadar ultrasonda öyle tatlı gözüküyodu ki.
merhaba...ben de yürüyüş yaptım geldim... öğlen 3 de randevum var..
merhaba...ben de yürüyüş yaptım geldim... öğlen 3 de randevum var..
Günaydınn melahatk..Maaşallah oğluşuna canım büyümüş gerçekten...Hadi hayırlısı olsun geri sayım başladı desene..Haftalarımız aynı seninle bakalım benimki nezaman gelicek hayırlısıyla tabiki...
Hayranım kız senin bu istikrarlı haline maşallah her gün yürüyosun ne güzel.
Oğlunla mı gidiyosun yürüyüşe?
hayır canım oğlum sabahçı..sabah oğlumu okula eşimi işe yolluyorum arkadan ben çıkıyorum..bu saatlerde de dönüyorum eve:)))
izne çıktığımdan beri bu şekilde...
öğleden sonra da kafama göre takılıyorum..bugün 3 de doktorda randevum var bakalım bizim kız ne alemde??
hadi inşallah iyi haberler getirirsin cimcimeden.
ben akşamları çıkıyorum yürüyüşe fırsat buldukça. dün 9 buçukta çıktım, esneye esneye yürüdüm. görenler gülmüştür :)
papatya sen normal doğum yapacaksın değil mi bir aksilik olmazsa?
Evet canım inş..şimdilik öyle gözüküyor birşey çıkmazsa sonradann...
hakkımızda hayırlısı saglıkla gelsinlerde
inşallahhh..
olsun yürüyüş iyidir..sabah akşam farketmez..ben hamilelikten önce de fırsat buldukça yürüyüş yaptığım için seviyorum...kendimi daha dinç hissediyorum..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?