Bugünn kızımınn odası geliyorrrr:lepi:
yaşasın yaşasınn çok mutluyumm..hihoyyyt
Nasıl olucak bakalımm...
"Tracy Hogg Yöntemi:
Ben hayatta bebeğimi ağlatamam diyenler için bir de Tracy Hogg yöntemi var. Çok ama çok sabır ve fiziki güç istiyor. Bebek en az 4 aylık olduktan sonra uygulanabiliyor. Metod şöyle:
Yine bebeğe bir rutin belirleyip, hiç sallamadan BEBEK UYANIKKEN yatağa koyuyorsunuz. Bebek ağlamaya başlar başlamaz bebeği yataktan alıyorsunuz. Susar susmaz geri koyuyorsunuz. Tracy buna "pick-up, put down" yani "kaldır-koy" yöntemi diyor. Anahtar susar susmaz yataga geri koymak. Elinizde uzun tutmayın, fazla temasta bulunmayın. Zor olanı ise bunu 100 kere bile yapmak zorunda olmanız. Gerçekten güç ve sabır istiyor. Güç söz konusu olduğunda, babalar daha iyi yapabilir diye düşünüyorum. Tracy'e göre, bebekler 2.gün yarısı kadar zamanda, 3.günde çok az bir sürede kendi kendine uyuyabiliyor. Verilmek istenen mesaj: Senin uyumanı istiyorum.. Bunu sabredip yapan tanıdığım var, başarılı olduğunu söylüyorlar. Böylece bebek çok az ağlamış oluyor."
acaba ne yöntemler denicez uyumaları için :))
bu yöntemin pek işe yaradığını sanmıyorum..çünkü alıştı mı kucağa alınmak için ağlar,ağlama numarası da yapar kurnaz melekler..
her ağladığında kucağa almamak gerekir derler ya..kucağa bir alıştı mı tuvalete gitmeye bile bırakmazlar sıpalar...ağlar,paçana yapışır..yeğenlerimden,kuzenimden,kardeşimden biliyorum..
bu yöntemin pek işe yaradığını sanmıyorum..çünkü alıştı mı kucağa alınmak için ağlar,ağlama numarası da yapar kurnaz melekler..
her ağladığında kucağa almamak gerekir derler ya..kucağa bir alıştı mı tuvalete gitmeye bile bırakmazlar sıpalar...ağlar,paçana yapışır..yeğenlerimden,kuzenimden,kardeşimden biliyorum..
ayy süper canım. böylece doğuma kadar havalandırma şansın olacak.
ne güzel yerleştirirsin minik eşyalarını.
halı ve perde işini de hallettiniz mi cnm?
İşe yarayadabilir belli olmaz...Bizim tanıdıkların 3 üzleri oldu...2 si erkek 1 i kız..Kız pek nazlı çıktı aynen bu durum vardı şımarıklığından ağlıyomuşş düşün...Doktor almıcaksınız demiş siz kucağınıza aldığınız için böyle yapıyor şimdi alıştırdılar maaşallah...Çok biliyor şimdiki bebişler....
günaydın herkese..uzun zamandır giremedim nete.
ben izne ayrıldım ,memleketim elazığa geldim annemin yanına.
eşim bizi bırakıp döndü denizliye.
çok zor geliyo böyle yaa.bel ağrılarım yüzünden gece saysam 30 kere filan dönüyorumdur heralde.uyku haram oldu yani.midem de ayrı bi dert...
eşim de yok yanımda bir haftadır.çok özledim onu da.kendimi çok kötü hissediyorum yaa...
keşke okulların kapanmasını bekleseydim diyorum gelmek için. ama ozaman da 37. hafta olcaktı yolculuk yapamazdım.ama ben çok kötüyüm
günaydın herkese..uzun zamandır giremedim nete.
ben izne ayrıldım ,memleketim elazığa geldim annemin yanına.
eşim bizi bırakıp döndü denizliye.
çok zor geliyo böyle yaa.bel ağrılarım yüzünden gece saysam 30 kere filan dönüyorumdur heralde.uyku haram oldu yani.midem de ayrı bi dert...
eşim de yok yanımda bir haftadır.çok özledim onu da.kendimi çok kötü hissediyorum yaa...
keşke okulların kapanmasını bekleseydim diyorum gelmek için. ama ozaman da 37. hafta olcaktı yolculuk yapamazdım.ama ben çok kötüyüm
canım Allah kavuştursun diyelim önce. ama az kaldı az daha sabret. insan eşi hep yanında olsun istiyor özellikle hamilelikte....
benim midemde fena, dün gece midem yüzünden de 2 kez uyandım. talcid almak zorunda kaldım. yanıp kavruluyor midemden boğazıma kadar benneyaptımki
talcid malesef yanıbaşı ilaçlarımdan oldu...:çok üzgünüm:
Günler azaldıkça sanki daha zor geçiyor günler de mi...boshayallersmile
ben de katı olcam diyenlerdenim. herkes olamazsın diyo ama bakalım nasıl olcak..katı olmaya çalışayım diyorum..bakalım doğduklarında ne halt edicem :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?