2010 Temmuz Anneleri : )

Yaaa bende de şimdi bi ağrı var sanki.
Bi de bugün çok sıcak,ben bunalıyorum.sınıfımda klima var ama yine de çok sıcak geliyooooooooooo.

ben de katı olcam diyenlerdenim. herkes olamazsın diyo ama bakalım nasıl olcak..
ağlarsa kucaklamıycam,yemek yesin diye elimde kaşıkla arkasında dolanmıycam diyorum da gülüyolar bana:)
Annem 40 gün sonra odaları ayırmış..ben de aynısını yapmak istiyorum..Hiç anne -baba ile yatıcaz diye ağladığımı hatırlamıyorum..
Evet gerçekten öyle...
Son günlerde duygusal açıdan da daha yoğunum..herşeye alınmaya başladım..Dokunsalar ağlıcak hale gelebiliyorumm.Daha fazla destek arıyorum çevremden nedense...
aynen canım..alınganlığımın,duygusallığımın zirvelerindeyim sanki..:çok üzgünüm:

Evet gerçekten öyle...
Son günlerde duygusal açıdan da daha yoğunum..herşeye alınmaya başladım..Dokunsalar ağlıcak hale gelebiliyorumm.Daha fazla destek arıyorum çevremden nedense...

Ayy evet ben de dün akşam eşim işten geldi çok acelesi vardı adam girer girmez canım yemek hazır dimi benim hemen yiyip çıkmam lazım dedi diye,
oturdum ağladım.
Buna ağlanır mı yaa?
Adamcağız anlayamadı noluyo canım neyin var diyo ben hıçkırıyorum yemek de var yani evde ve herşey de hazır problem de yok.
ama kendime söz geçiremiyorum.Adamcağız bi de acelem var dedi ama benimle uğraşmaktan vaktinde çıkamadı yazık.
Çok alınganım ben de.
Veeee çok yoruluyorum böööyle yatsam bi yere hep bana hizmet etseler.

Aynen öyleyim işte :1no2::gitme:

Annem 40 gün sonra odaları ayırmış..ben de aynısını yapmak istiyorum..Hiç anne -baba ile yatıcaz diye ağladığımı hatırlamıyorum..

Biz de dün akşam eşimle yatakları ayırmıştık,
Hani çarparsa karnıma falan diye korkumuzdan
Ben wcye kalkınca içime bi korku düştü adamı uyandırıp yanıma yatırdım.
Ya bizim oğlan da böyle olursa???

Valla ne olucak bu halimiz böyle...
Çok üzülüyorum ben birde hiiç naz yapamam hamileliğim boyunca da hiç yapmadım..her işimi kendim yapmaya alışığım..Şimdi çok zor geldii hele birde tadilat başlayınca evde alt üst oldumm..Herkes işe gelince sırt çeviriyor laf çokta icraat olmuyor...Ömrümün yarısı gitti diyebilirim..Çok şükür toparlandık artıkk bundan sonrasını da yapabilirim...Allah kimselere muhtaç etmesin...

sevgili arkadaşlarım günaydın ben bu eşimden şüphelenmeye başladım enteresan oldu dimi başlıkkaydirigubbakcemile3 kızlar sorun şu sizler ne yapıyorsunuz bilmiyorum eşim çok yardımcıdır bana diyordumki geceleri yardım eder diye şimdi fikrim deyişmeye başladı maaşallah bu kadar uykucu adam görmedim 5 saat uyusa uzanınca tekrar hemen uyumaya başlıyor kızlar

kız kardeşimde arkadaşıda hamileliklerinin ağırlaştığı dönemlerde gece uyuyamayınca eşlerini kaldırıyolarmış ben sabaha kadar kukumav kuşları gibi bir sağa bir sola dönüp duruyorum eşime söylesemde 5 dakika sonra yine uyumaya başlıyo

Evet evet laf çok iş yok.
Ben de senin gibiyim her işimi kendim hallederim,hatta bazı evlerde erkeklewrin yaptığı işlerin çoğunu bile bizim evde ben yaparım hiç de gocunmam.
ama tabi bu halde olmuyor bu da benim çok ağaırıma gidiyor.
ama ne yapalım nazlanmayı öğrenicez.
Ne zamana kadar dünyayla tek başımıza başa çıkabiliriz ki.
Bebek olunca işimiz daha da zor olucak bu durmuma alışmak zorundayız galiba zor olsada.

günaydın kızlar..
herkes sıcaklardan dert yanmaya başlamış ama nasıl oluyor anlamadım
benki adanada yaşıyorum türkiyenin en sıcak şehridir hala sıcaklar başlamadı
hava gayet serin hatta bugün yağmur yağıcak gibi bir hava var.
acaba bölgesel iklim değişikliğimi yaşanıyor:)...

kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
Sabah sabah nasıl güldürdün beni yaa.

günaydınn
canım eşim de ayynı bi aralar 5 saat uyku yeterdi ona şu günlerde işten gelince bi uyuyo sonra akşam yine benden önce gitmiş:)uykucu oldu çıktı nedendir acababoshayallersmile

bir de bana ne dese beğenirsiniz nurcan birkaç sene sonra bir çocuğumuz daha olur dimi dur bakalım allah buna sağlık versinde bende diyorumki sen öyle ilgili bir baba olmazsan rüyanda görürsün ikinci çocuğu bence anne kadar baba da herşeyiyle ilgilenmeli kızlar

hehehe kızlar havalrdan benm eşimde çok uyur oldu herkezde aynı şikayet olduğu için sanırım bahar yorgunluğu olabılırrr ... bizde taşınıcazz 10 15 güneee ev aldıkk darısı tüm olmayanların başına inşallah tadilat işlemleri bitsinn taşınacazz kızlarrr ......... doğurmadan biter herhalde
:)

birde aklınızda bulunsun bazen bu erkekler hainlik yapabiliyo örneğin kıkadeşimin kocasın iş yerinden erkek arkadaşı anlatmış bebek ağlayınca uyuma numarası yapıyorum diye bide gülüyomuş

güle güle oturun canım yokbe birada hamile kadınla uğraşmayım diye kendilerini uyumaya veriyolar gibi geliyo bana

Evet gerçekten öyle...

off ben de öyle dün küçük bi sebepten eşime kırıldm
sonra beklediğim ilgiyi göremeyince olayı büyüttüm onun haberi bile yok geçtim odaya ağladım ağladım şimdi daha da öfkeliyim eşime..akşam moralimin bozuk olduğunu bile bile konuşmadan uyuduuakannehirsabah kalkmadım bile uğurlamadım bilmiyorum buakşam nolcak ama çok kötüyüm ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…