Günler azaldıkça sanki daha zor geçiyor günler de mi...boshayallersmile
Annem 40 gün sonra odaları ayırmış..ben de aynısını yapmak istiyorum..Hiç anne -baba ile yatıcaz diye ağladığımı hatırlamıyorum..ben de katı olcam diyenlerdenim. herkes olamazsın diyo ama bakalım nasıl olcak..
ağlarsa kucaklamıycam,yemek yesin diye elimde kaşıkla arkasında dolanmıycam diyorum da gülüyolar bana:)
aynen canım..alınganlığımın,duygusallığımın zirvelerindeyim sanki..:çok üzgünüm:Evet gerçekten öyle...
Son günlerde duygusal açıdan da daha yoğunum..herşeye alınmaya başladım..Dokunsalar ağlıcak hale gelebiliyorumm.Daha fazla destek arıyorum çevremden nedense...
Evet gerçekten öyle...
Son günlerde duygusal açıdan da daha yoğunum..herşeye alınmaya başladım..Dokunsalar ağlıcak hale gelebiliyorumm.Daha fazla destek arıyorum çevremden nedense...
Annem 40 gün sonra odaları ayırmış..ben de aynısını yapmak istiyorum..Hiç anne -baba ile yatıcaz diye ağladığımı hatırlamıyorum..
aynen canım..alınganlığımın,duygusallığımın zirvelerindeyim sanki..:çok üzgünüm:
Yaaa bende de şimdi bi ağrı var sanki.
Bi de bugün çok sıcak,ben bunalıyorum.sınıfımda klima var ama yine de çok sıcak geliyooooooooooo.
Annem 40 gün sonra odaları ayırmış..ben de aynısını yapmak istiyorum..Hiç anne -baba ile yatıcaz diye ağladığımı hatırlamıyorum..
Ayy evet ben de dün akşam eşim işten geldi çok acelesi vardı adam girer girmez canım yemek hazır dimi benim hemen yiyip çıkmam lazım dedi diye,
oturdum ağladım.
Buna ağlanır mı yaa?
Adamcağız anlayamadı noluyo canım neyin var diyo ben hıçkırıyorum yemek de var yani evde ve herşey de hazır problem de yok.
ama kendime söz geçiremiyorum.Adamcağız bi de acelem var dedi ama benimle uğraşmaktan vaktinde çıkamadı yazık.
Çok alınganım ben de.
Veeee çok yoruluyorum böööyle yatsam bi yere hep bana hizmet etseler.
Valla ne olucak bu halimiz böyle...
Çok üzülüyorum ben birde hiiç naz yapamam hamileliğim boyunca da hiç yapmadım..her işimi kendim yapmaya alışığım..Şimdi çok zor geldii hele birde tadilat başlayınca evde alt üst oldumm..Herkes işe gelince sırt çeviriyor laf çokta icraat olmuyor...Ömrümün yarısı gitti diyebilirim..Çok şükür toparlandık artıkk bundan sonrasını da yapabilirim...Allah kimselere muhtaç etmesin...
kız kardeşimde arkadaşıda hamileliklerinin ağırlaştığı dönemlerde gece uyuyamayınca eşlerini kaldırıyolarmış ben sabaha kadar kukumav kuşları gibi bir sağa bir sola dönüp duruyorum eşime söylesemde 5 dakika sonra yine uyumaya başlıyo
sevgili arkadaşlarım günaydın ben bu eşimden şüphelenmeye başladım enteresan oldu dimi başlıkkaydirigubbakcemile3 kızlar sorun şu sizler ne yapıyorsunuz bilmiyorum eşim çok yardımcıdır bana diyordumki geceleri yardım eder diye şimdi fikrim deyişmeye başladı maaşallah bu kadar uykucu adam görmedim 5 saat uyusa uzanınca tekrar hemen uyumaya başlıyor kızlar
hehehe kızlar havalrdan benm eşimde çok uyur oldu herkezde aynı şikayet olduğu için sanırım bahar yorgunluğu olabılırrr ... bizde taşınıcazz 10 15 güneee ev aldıkk darısı tüm olmayanların başına inşallah tadilat işlemleri bitsinn taşınacazz kızlarrr ......... doğurmadan biter herhalde
:)
Evet gerçekten öyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?