günaydın kızlar..
herkes sıcaklardan dert yanmaya başlamış ama nasıl oluyor anlamadım
benki adanada yaşıyorum türkiyenin en sıcak şehridir hala sıcaklar başlamadı
hava gayet serin hatta bugün yağmur yağıcak gibi bir hava var.
acaba bölgesel iklim değişikliğimi yaşanıyor:)...
günaydınn
canım eşim de ayynı bi aralar 5 saat uyku yeterdi ona şu günlerde işten gelince bi uyuyo sonra akşam yine benden önce gitmiş:)uykucu oldu çıktı nedendir acababoshayallersmile
güle güle oturun canım yokbe birada hamile kadınla uğraşmayım diye kendilerini uyumaya veriyolar gibi geliyo bana
off ben de öyle dün küçük bi sebepten eşime kırıldm
sonra beklediğim ilgiyi göremeyince olayı büyüttüm onun haberi bile yok geçtim odaya ağladım ağladım şimdi daha da öfkeliyim eşime..akşam moralimin bozuk olduğunu bile bile konuşmadan uyuduuakannehirsabah kalkmadım bile uğurlamadım bilmiyorum buakşam nolcak ama çok kötüyüm ben ya
sonra beklediğim ilgiyi göremeyince olayı büyüttüm onun haberi bile yok geçtim odaya ağladım ağladım şimdi daha da öfkeliyim eşime..akşam moralimin bozuk olduğunu bile bile konuşmadan uyuduuakannehirsabah kalkmadım bile uğurlamadım bilmiyorum buakşam nolcak ama çok kötüyüm ben ya
sevgili arkadaşlarım günaydın ben bu eşimden şüphelenmeye başladım enteresan oldu dimi başlıkkaydirigubbakcemile3 kızlar sorun şu sizler ne yapıyorsunuz bilmiyorum eşim çok yardımcıdır bana diyordumki geceleri yardım eder diye şimdi fikrim deyişmeye başladı maaşallah bu kadar uykucu adam görmedim 5 saat uyusa uzanınca tekrar hemen uyumaya başlıyor kızlar
vallahi ayşecim ne kadar seviyo olsakta allah kimseyi kimseye muhtaç etmesin eşlerimize bile çok zor senin durumun anlıyorum canım annenin daha duyarlı olmasını isterdin ama yapılabilecek bir şey yok allaha şükür geçici bir sıkıntıdasın canım bir süre sonra kimseye ihtiyacın kalmayacak bebek bakmakta inan okadar zor değilolumunekankayizsmileAnnem yanımda sözde refakatçi ama gündüz hep uykuda ,vizit saatlarinde dışarda sigara içmeye gider.Yanına telefon da almaz,çok rahattır,acil bir durum olur düşüncesi yoktur...Ağırlık yapıyormuş telefon cebinde..Ama sigara ve çakmak hafif demek ki..
Yemek sonrası tepsileri mutfağa bırakıcam der..1-2 saat sonra gelir çünkü muhakkak birilerine takılmışır,muhabbete dalmıştır,bir gider 2-3 saat sonra gelir..nereye gittiğini de haber vermez..Gece 12-1 gibi uyumak isterim tv yi açar gündüz uykusunu aldığı için gece uykusu yok tabi siyasi programları izlemek ister..Neymiş efendim dünyadan bir haber olmak istemiyormuş..Sanki sabah köşe yazarı,eksik kalmaması lazım..Yatakta sağa sola dönerken canım acır,ayağa kalkarken inlerim,sözde yatmam fazla ayakta dolanmamam lazım,kendi işimi kendim hallederim,uzanıp ta yardım edeyim demez..Yerinde yatmaya devam eder..Tek dışarı çıkamadığım için su ,ilaç vs alır..O yüzden her gün kalmasını yanımda istemiyorum..Çünkü böylesi yanımda olması gücüme gidiyor...
Çok mu dolmuşum ne...:çok üzgünüm:
hehehe kızlar havalrdan benm eşimde çok uyur oldu herkezde aynı şikayet olduğu için sanırım bahar yorgunluğu olabılırrr ... bizde taşınıcazz 10 15 güneee ev aldıkk darısı tüm olmayanların başına inşallah tadilat işlemleri bitsinn taşınacazz kızlarrr ......... doğurmadan biter herhalde
:)
aman canım ya üzülme ilgi beklemekte haklısın keşke onun yanında ağlasaydın da anlasaydı seni üzdüğünü erkekler duygusal açıdan bizim kadar gelişmemiş senin hassasiyetini ve nekadar üzüldüğünü anlamamıştır bile ben hiç içime atmıyorum söylüyorum kırılınca akşam geldiğinde kırgın olduğunu göster gönlünü alır merak etme:teselli:
Annem yanımda sözde refakatçi ama gündüz hep uykuda ,vizit saatlarinde dışarda sigara içmeye gider.Yanına telefon da almaz,çok rahattır,acil bir durum olur düşüncesi yoktur...Ağırlık yapıyormuş telefon cebinde..Ama sigara ve çakmak hafif demek ki..
Yemek sonrası tepsileri mutfağa bırakıcam der..1-2 saat sonra gelir çünkü muhakkak birilerine takılmışır,muhabbete dalmıştır,bir gider 2-3 saat sonra gelir..nereye gittiğini de haber vermez..Gece 12-1 gibi uyumak isterim tv yi açar gündüz uykusunu aldığı için gece uykusu yok tabi siyasi programları izlemek ister..Neymiş efendim dünyadan bir haber olmak istemiyormuş..Sanki sabah köşe yazarı,eksik kalmaması lazım..Yatakta sağa sola dönerken canım acır,ayağa kalkarken inlerim,sözde yatmam fazla ayakta dolanmamam lazım,kendi işimi kendim hallederim,uzanıp ta yardım edeyim demez..Yerinde yatmaya devam eder..Tek dışarı çıkamadığım için su ,ilaç vs alır..O yüzden her gün kalmasını yanımda istemiyorum..Çünkü böylesi yanımda olması gücüme gidiyor...
Çok mu dolmuşum ne...:çok üzgünüm:
canım bilmiyorum çok ağırıma gitti
ben kötüyüm,moralim bozuk biliyo,bilgisayarın başından kalkmadı ya
önce olsa böyle yapmazdı alsanaalsanasmile
kızlar düngece eşim koltukta uzandı 22 de gece 4 de kalktı ben bilgisayara baktım sonra yatağımıza geçtik diyaloğumuz şöyle
nurcan
efendim
başımı okşa masaj yap
gülüyorum ya senin bana masaj yapman lazım
sen annesin bebeğede banada sen şevkat göstericeksin
sabır allahım diyorum
nurcan
efendim
1 kaç sene sonra yine bebeğimiz olur dimi kalabalık ailem olsun isterdim hep
sen böyle yaparsan zor
nurcan
ne oldu
dolaptaki et bozulmamıştır dimi
hadi sen uyu yorgunsun
hehehe kızlar havalrdan benm eşimde çok uyur oldu herkezde aynı şikayet olduğu için sanırım bahar yorgunluğu olabılırrr ... bizde taşınıcazz 10 15 güneee ev aldıkk darısı tüm olmayanların başına inşallah tadilat işlemleri bitsinn taşınacazz kızlarrr ......... doğurmadan biter herhalde
:)
Hayırlı uğurlu olsun tatlım,
Bebek nasibiyle geliyo ne güzel,
Allah yeni yuvanızadan huzur,mutluluk ve sağlığı eksik etmesin.
AYYY CANIM BENİM ÇOK ÇOK SEVİNDİM HAYIRLI OLSUN ÇOK ŞÜKÜR Bİ EV SAHİBİ OLDUNUZ DARISI BAŞIMIZA... alkisalkisalkis
kızlar düngece eşim koltukta uzandı 22 de gece 4 de kalktı ben bilgisayara baktım sonra yatağımıza geçtik diyaloğumuz şöyle
nurcan
efendim
başımı okşa masaj yap
gülüyorum ya senin bana masaj yapman lazım
sen annesin bebeğede banada sen şevkat göstericeksin
sabır allahım diyorum
nurcan
efendim
1 kaç sene sonra yine bebeğimiz olur dimi kalabalık ailem olsun isterdim hep
sen böyle yaparsan zor
nurcan
ne oldu
dolaptaki et bozulmamıştır dimi
hadi sen uyu yorgunsun
Yaa Nurcan koparttın beni kızım yaadelikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?