kızlar düngece eşim koltukta uzandı 22 de gece 4 de kalktı ben bilgisayara baktım sonra yatağımıza geçtik diyaloğumuz şöyle
nurcan
efendim
başımı okşa masaj yap
gülüyorum ya senin bana masaj yapman lazım
sen annesin bebeğede banada sen şevkat göstericeksin
sabır allahım diyorum
nurcan
efendim
1 kaç sene sonra yine bebeğimiz olur dimi kalabalık ailem olsun isterdim hep
sen böyle yaparsan zor
nurcan
ne oldu
dolaptaki et bozulmamıştır dimi
hadi sen uyu yorgunsun
kızlar ne hayallerim vardı genç kızken eşime aşkım derim falan 7 yıl sonra eşime öküz koca ismini taktım kızlar nedenini kendide biliyo romantik olmaktansa böyle olmak daha hoşuna gidiyor sanırım
sizin 7 yıl geçmiş bari canım.biz evleneli 1 sene dolmadı daha ben de bazen kocama çokk odun olduğunu söylüyorum.öyle çünkü:) adamın ruhu romantik değil napiyim.böyle seviyorum ben onuŞeniz
AYY İÇERİDE YİNE TOPLANTI VAR AMA HİÇ YANLARINA GEÇECEK HALDE HİSSETMİYORUM KARNIMDA BİR SANCI VAR Kİ DOĞURACAĞIM SANIYORUM... BU HAFTA DA Bİ GEÇSEYDİ :sinifsinif:
sizin 7 yıl geçmiş bari canım.biz evleneli 1 sene dolmadı daha ben de bazen kocama çokk odun olduğunu söylüyorum.öyle çünkü:) adamın ruhu romantik değil napiyim.böyle seviyorum ben onuŞeniz
pis adam.. hiç sevmedm bu bahsettiğin adamı.. otobüste yer vermemek için uyuma numarası yapanlar gibi...birde aklınızda bulunsun bazen bu erkekler hainlik yapabiliyo örneğin kıkadeşimin kocasın iş yerinden erkek arkadaşı anlatmış bebek ağlayınca uyuma numarası yapıyorum diye bide gülüyomuş
canım benim bu anlattığın geçenlerde banada oldu kendi kendime bunalıma giriyorum gece uyumuştu kalktım ağladım ağladım ağlama sesime uyandı zavallımın hiçbirşeyden haberi yok sanmışki gece sancılandım hayır dedim sen beni çok yalnız bırakıyorsun neyse gönlümü almaya çalıştı ama ben 1 saat fln konuşmadan yattım o çok korkar benim küsmemden o yüzden baya ilgilendi..off ben de öyle dün küçük bi sebepten eşime kırıldm
sonra beklediğim ilgiyi göremeyince olayı büyüttüm onun haberi bile yok geçtim odaya ağladım ağladım şimdi daha da öfkeliyim eşime..akşam moralimin bozuk olduğunu bile bile konuşmadan uyuduuakannehirsabah kalkmadım bile uğurlamadım bilmiyorum buakşam nolcak ama çok kötüyüm ben ya
esmacım hayırlı uğurlu olsun bizde 1 hafta önce kendi evimize geçtik hatta yazmıştım buraya bak bebişlerin ayakları uğurlu geliyor çok şükür... Allahım ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin..çok sağol canımmm ... evet bebeğimizinn kısmetine aldık hayırlı olur inşallahhh .. rabbim herkeze ağız tadı versin huzur mutluluk versin
ben çok güldüm çok tatlısınız Allah nazardan saklasınkızlar düngece eşim koltukta uzandı 22 de gece 4 de kalktı ben bilgisayara baktım sonra yatağımıza geçtik diyaloğumuz şöyle
nurcan
efendim
başımı okşa masaj yap
gülüyorum ya senin bana masaj yapman lazım
sen annesin bebeğede banada sen şevkat göstericeksin
sabır allahım diyorum
nurcan
efendim
1 kaç sene sonra yine bebeğimiz olur dimi kalabalık ailem olsun isterdim hep
sen böyle yaparsan zor
nurcan
ne oldu
dolaptaki et bozulmamıştır dimi
hadi sen uyu yorgunsun
keşke benim eşim de yanımda olsaydı da böyle ondan şikayet etseydimoyyy çok özledim ben onuuu
Annem ne kadar duyarsızsa eşim de o kadar duyarlı...
kızlar geçen gece müthiş kötü bir krampla uyandım. bacağım kopacak sandım nasıl kasılmış ama canımdan can çıkacak acıdan.
çığlık çığlığa uyandım eşimi de sarsarak uyandırdım. kıyamam nasıl programlandıysa daha kalkar kalkmaz bacağıma masaj yapmaya başladı :roflol: sonra uyumuşum, hatırlamıyorum. sabah aklıma gelince koptum :roflol:
kızlar geçen gece müthiş kötü bir krampla uyandım. bacağım kopacak sandım nasıl kasılmış ama canımdan can çıkacak acıdan.
çığlık çığlığa uyandım eşimi de sarsarak uyandırdım. kıyamam nasıl programlandıysa daha kalkar kalkmaz bacağıma masaj yapmaya başladı :roflol: sonra uyumuşum, hatırlamıyorum. sabah aklıma gelince koptum :roflol:
nazocum geçmiş olsun aynısı bir çok kişide var. üstelik ben ertesi 2 gün üstüne bastıkça nasıl acıyor anlatamam ama ben tespit ettim suda eriyen kalsiyum ilacını 2 gün üst üste içmessem 2. gece mutlaka oluyor o yüzden artık nefret ede ede her gece içmete dikkat ediyorum korkudan kaydirigubbakcemile3
Annem ne kadar duyarsızsa eşim de o kadar duyarlı...
tamam canım gördüm sanırım senin tickerda sorun yok benim pc de sorun var. ne olduğunu anlamadım bazı şeyler görünmüyor ama şimdi gördüm kusura bakma yanlış bilgi vermiş oldum :kedi:bende kaybolmuş görünmüyor, anlamadım. kontrol edeyim canım :uhm:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?