2010 Temmuz Anneleri : )

CANIM YAA ÇOK HOŞSUNUZ ÇOK GÜLDÜM HALİNİZE :roflol: ALLAHIM ESİŞRGESİNSİZ

kızlar ne hayallerim vardı genç kızken eşime aşkım derim falan 7 yıl sonra eşime öküz koca ismini taktım kızlar nedenini kendide biliyo romantik olmaktansa böyle olmak daha hoşuna gidiyor sanırım

AYY ıÇERıDE YıNE TOPLANTI VAR AMA HıÇ YANLARINA GEÇECEK HALDE HıSSETMıYORUM KARNIMDA BıR SANCI VAR Kı DOĞURACAĞIM SANIYORUM... BU HAFTA DA Bı GEÇSEYDı :sinifsinif:

kızlar ne hayallerim vardı genç kızken eşime aşkım derim falan 7 yıl sonra eşime öküz koca ismini taktım kızlar nedenini kendide biliyo romantik olmaktansa böyle olmak daha hoşuna gidiyor sanırım

sizin 7 yıl geçmiş bari canım.biz evleneli 1 sene dolmadı daha ben de bazen kocama çokk odun olduğunu söylüyorum.öyle çünkü:) adamın ruhu romantik değil napiyim.böyle seviyorum ben onuŞeniz

sizin 7 yıl geçmiş bari canım.biz evleneli 1 sene dolmadı daha ben de bazen kocama çokk odun olduğunu söylüyorum.öyle çünkü:) adamın ruhu romantik değil napiyim.böyle seviyorum ben onuŞeniz

allah bozmasın canım alışıyo insan zamanla eşine

AYY İÇERİDE YİNE TOPLANTI VAR AMA HİÇ YANLARINA GEÇECEK HALDE HİSSETMİYORUM KARNIMDA BİR SANCI VAR Kİ DOĞURACAĞIM SANIYORUM... BU HAFTA DA Bİ GEÇSEYDİ :sinifsinif:

aman doğurcam falan deme yaw, derin derin nefes al. yanlarına da geçmeyiver sen ayrıcalıklısın unutma a.s

kızlar geçen gece müthiş kötü bir krampla uyandım. bacağım kopacak sandım nasıl kasılmış ama canımdan can çıkacak acıdan.
çığlık çığlığa uyandım eşimi de sarsarak uyandırdım. kıyamam nasıl programlandıysa daha kalkar kalkmaz bacağıma masaj yapmaya başladı :roflol: sonra uyumuşum, hatırlamıyorum. sabah aklıma gelince koptum :roflol:

HEHEHEEE AYYY HARİKASINIZ YAA
BEN DE KOCİŞİME YONUTULMUYOSUN YA BU KADAR KALAS OLAMAZ Bİ İNSAN FALAN DİYORUM klava:
İKİNCİ GÜN ROMANTİKLEŞİYO a.s.
ARADAN Bİ GÜN GEÇMEDEN HOOOPP AYNI HERİF GERÇEKTEN YONUTAMIYORUM ... kaydirigubbakcemile3

birde aklınızda bulunsun bazen bu erkekler hainlik yapabiliyo örneğin kıkadeşimin kocasın iş yerinden erkek arkadaşı anlatmış bebek ağlayınca uyuma numarası yapıyorum diye bide gülüyomuş
pis adam.. hiç sevmedm bu bahsettiğin adamı.. otobüste yer vermemek için uyuma numarası yapanlar gibi...
canım benim bu anlattığın geçenlerde banada oldu kendi kendime bunalıma giriyorum gece uyumuştu kalktım ağladım ağladım ağlama sesime uyandı zavallımın hiçbirşeyden haberi yok sanmışki gece sancılandım hayır dedim sen beni çok yalnız bırakıyorsun neyse gönlümü almaya çalıştı ama ben 1 saat fln konuşmadan yattım o çok korkar benim küsmemden o yüzden baya ilgilendi..
çok sağol canımmm ... evet bebeğimizinn kısmetine aldık hayırlı olur inşallahhh .. rabbim herkeze ağız tadı versin huzur mutluluk versin
esmacım hayırlı uğurlu olsun bizde 1 hafta önce kendi evimize geçtik hatta yazmıştım buraya bak bebişlerin ayakları uğurlu geliyor çok şükür... Allahım ağız tadıyla güle güle oturmayı nasip etsin..
ben çok güldüm çok tatlısınız Allah nazardan saklasın
keşke benim eşim de yanımda olsaydı da böyle ondan şikayet etseydimoyyy çok özledim ben onuuu

Allah kavuştursun canım.. umarım en kısa sürede bir araya gelirsiniz :Saruboceq:

nazocum geçmiş olsun aynısı bir çok kişide var. üstelik ben ertesi 2 gün üstüne bastıkça nasıl acıyor anlatamam ama ben tespit ettim suda eriyen kalsiyum ilacını 2 gün üst üste içmessem 2. gece mutlaka oluyor o yüzden artık nefret ede ede her gece içmete dikkat ediyorum korkudan
kaydirigubbakcemile3

kaydirigubbakcemile3

benim tespitimde seninle aynı biliyomusun? kalsiyum sandozumu ne zaman ihmal etsem oluyor. bende artık tiksine tiksine içiyorum yapacak birşey yok çünkü canım çookk yanıyor. birde doktorum sütü günde 3 bardağa çıkarttı sempatiksalakcinni
doğumdan sonra uzuncaa bir süre süt içmicem :dilcikar:

Annem ne kadar duyarsızsa eşim de o kadar duyarlı...

benim annem bana yarım saat mesafede oturuyor ama en son 3 aylık hamileyken görmüştü beni.. aynen dediğin gibi anneden göremediğimi eşimden görüyorum. ilk başlarda kabullenememiştim ama artık normal geliyor eş çünkü duyarlı olmak zorunda... ama gel gelelim annemin göstermesi gereken ilgiyi sevgiyi kayınvalidem gösterince, annemin ypması gerekenleri kayınvalidem yapınca ben hem mahçup oluyorum hemde çok ama çok üzülüyorum

bende kaybolmuş görünmüyor, anlamadım. kontrol edeyim canım :uhm:
tamam canım gördüm sanırım senin tickerda sorun yok benim pc de sorun var. ne olduğunu anlamadım bazı şeyler görünmüyor ama şimdi gördüm kusura bakma yanlış bilgi vermiş oldum :kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…