tamam canım gördüm sanırım senin tickerda sorun yok benim pc de sorun var. ne olduğunu anlamadım bazı şeyler görünmüyor ama şimdi gördüm kusura bakma yanlış bilgi vermiş oldum :kedi:
benim annem bana yarım saat mesafede oturuyor ama en son 3 aylık hamileyken görmüştü beni.. aynen dediğin gibi anneden göremediğimi eşimden görüyorum. ilk başlarda kabullenememiştim ama artık normal geliyor eş çünkü duyarlı olmak zorunda... ama gel gelelim annemin göstermesi gereken ilgiyi sevgiyi kayınvalidem gösterince, annemin ypması gerekenleri kayınvalidem yapınca ben hem mahçup oluyorum hemde çok ama çok üzülüyorum
benim annem bana yarım saat mesafede oturuyor ama en son 3 aylık hamileyken görmüştü beni.. aynen dediğin gibi anneden göremediğimi eşimden görüyorum. ilk başlarda kabullenememiştim ama artık normal geliyor eş çünkü duyarlı olmak zorunda... ama gel gelelim annemin göstermesi gereken ilgiyi sevgiyi kayınvalidem gösterince, annemin ypması gerekenleri kayınvalidem yapınca ben hem mahçup oluyorum hemde çok ama çok üzülüyorum
tamam canım gördüm sanırım senin tickerda sorun yok benim pc de sorun var. ne olduğunu anlamadım bazı şeyler görünmüyor ama şimdi gördüm kusura bakma yanlış bilgi vermiş oldum :kedi:
Bugünn kızımınn odası geliyorrrr:lepi:
yaşasın yaşasınn çok mutluyumm..hihoyyyt
Nasıl olucak bakalımm...
Günler azaldıkça sanki daha zor geçiyor günler de mi...boshayallersmile
hehehe kızlar havalrdan benm eşimde çok uyur oldu herkezde aynı şikayet olduğu için sanırım bahar yorgunluğu olabılırrr ... bizde taşınıcazz 10 15 güneee ev aldıkk darısı tüm olmayanların başına inşallah tadilat işlemleri bitsinn taşınacazz kızlarrr ......... doğurmadan biter herhalde
:)
kızlar geçen gece müthiş kötü bir krampla uyandım. bacağım kopacak sandım nasıl kasılmış ama canımdan can çıkacak acıdan.
çığlık çığlığa uyandım eşimi de sarsarak uyandırdım. kıyamam nasıl programlandıysa daha kalkar kalkmaz bacağıma masaj yapmaya başladı :roflol: sonra uyumuşum, hatırlamıyorum. sabah aklıma gelince koptum :roflol:
neredesiniz kızlar
Herkese selamlar...
nasılsınız bakalım bugünlerde. bir kaç gündür giremiyordum internete geçmişi okumayada üşendim doğrusu.
Esm_ckr canım yeni eviniz hayırlı olsunn...Güzel günlerde oturun inş....
Eviniz hayırlı olsun.. ne gusel bebişin yeni, hemde sizin olan evinize gelıcek hayırlısıylakısmetıyle gelıcek bebecik opuyorumnanaktan
Hayırlı olsun canım.. ALLAHIM saglıla buyutsğn odasında opuyorumnanaktan
Resimlerini çek bızdee gorelım.. merak edıyorumm :lepi:
Herkese selamlar...
nasılsınız bakalım bugünlerde. bir kaç gündür giremiyordum internete geçmişi okumayada üşendim doğrusu.
bizimde odamız bu hafta sonu gelecek inşallah...
uyku setini de aldım. ama daha perde-halı almadım. oda geldikten sonra alcam onları Allah izin verirse ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?