2010 Temmuz Anneleri : )

tamam canım gördüm sanırım senin tickerda sorun yok benim pc de sorun var. ne olduğunu anlamadım bazı şeyler görünmüyor ama şimdi gördüm kusura bakma yanlış bilgi vermiş oldum :kedi:

evet canım seninde taşındığını okumuştumm....
çok şükür bebeğimin kısmetine hayırlı uğurlu geldi kujummm canım benmmm
allah içinde huzur mutluluk ağız tadı versinnnnn başka bişe istemıorum minik bir ev ama benm oğlumun ve eşiminnn :) en çok ona seviniorummm rabbim hayırlı etsinnn... olmayan herkezede nasip etsinnn...
borcunu odemeyide tabii bizee :9

allahtan canım iyi bir aileye düşmüşsün benimki rahmetli oldu kayınvalidemde öyle hayatta tek desteğim eşim annem yaşasaydı ve öyle yarı saatlik mesafede ilgilenmeseydi çok üzülürdüm çünki kendimi teselli ederken annem olsa böyle olmazdı diyorum kızkardeşim bana herşeyi eşin yapmak zorunda diyor aslında kötü ve ilgisiz biride olabilirdi ondenle eşim benim için kızkardeşimdende daha üstün kim size nekadar değer veriyorsa sizde okadar değer verin kızlar bence aynı kandan olmamız değerli yapmaz insanları sevgi emek ister

lina -ısılcan -saol canım sizleride

:teselli:
olsun be güzelim. bak dünya güzeli bir bebişin olcak. eşinde yanında. daha ne olsun.
takma kafana. herkesten önemli hep sensin bunu hep kendi kendine tekrarla a.s

Bizde az önce yedik yemeğimiziii geldikk....
Mobilyacılar aramışlar kızımın odasını getiriceklermiş:)))))

Bugünn kızımınn odası geliyorrrr:lepi:
yaşasın yaşasınn çok mutluyumm..hihoyyyt
Nasıl olucak bakalımm...

Hayırlı olsun canım.. ALLAHIM saglıla buyutsğn odasında opuyorumnanaktan
Resimlerini çek bızdee gorelım.. merak edıyorumm :lepi:
Günler azaldıkça sanki daha zor geçiyor günler de mi...boshayallersmile

br gunde kaç kez şu kdr kaldı dıyorum kendi kendime..boshayallersmile şoyle bir hazıran ortalarına gelseek :Saruboceq:

Eviniz hayırlı olsun.. ne gusel bebişin yeni, hemde sizin olan evinize gelıcek hayırlısıyla kısmetıyle gelıcek bebecik opuyorumnanaktan

Yani varyaa sen beni güldürdün ALLAHTA senı guldursun :roflol::roflol: opuyorumnanaktan

Herkese selamlar...

nasılsınız bakalım bugünlerde. bir kaç gündür giremiyordum internete geçmişi okumayada üşendim doğrusu.

bizimde odamız bu hafta sonu gelecek inşallah...
uyku setini de aldım. ama daha perde-halı almadım. oda geldikten sonra alcam onları Allah izin verirse ...

asm_ckr canım Allah iyi, mutlu günlerde oturmak nasip etsin.
bak bebeğiniz nasibiyle geliyor. maşallah

Hayırlı olsun canım.. ALLAHIM saglıla buyutsğn odasında opuyorumnanaktan
Resimlerini çek bızdee gorelım.. merak edıyorumm :lepi:

Çok saol Zeymurancım...Amiiin inş...İnş.hepimiz beraber büyütelim...
Eklicem inş..Bir gelsinler hayırlısı ile de....

Herkese selamlar...

nasılsınız bakalım bugünlerde. bir kaç gündür giremiyordum internete geçmişi okumayada üşendim doğrusu.

Selam canım hoşgeldinn...
Biz iyiyiz çok şükürr klasik hamile şikayetleri ile uğraşıyoruz:jeyyar:
Sen nasılsınnn..

bizimde odamız bu hafta sonu gelecek inşallah...
uyku setini de aldım. ama daha perde-halı almadım. oda geldikten sonra alcam onları Allah izin verirse ...

Sizinkide hayırlısı ile gelsin inş.canım...
Ben halısını aldım da perdesini almadım daha duruma göre bakıcaz artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…