asm_ckr canım Allah iyi, mutlu günlerde oturmak nasip etsin.
bak bebeğiniz nasibiyle geliyor. maşallah
esm_çkr eviniz hayırlı olsun canım.Allah içinde mutlu,huzurlu günler nasip etsin
Lina ne gusel yaa neredeyse 35 haftalıksınbende 35 lere 37 lere gelseydım bır hayırsıyla :Saruboceq: artık okadar agırlastım ki.. gunler bır an önce gecsın istiyorum.. boshayallersmile
bizlerde iyiyiz güzel teyzelerimiz. gece kabus gördüm ağlayarak uyanmışım eşime geliyolar diye bide parmağımla gösteriyomuşum.
Sizinkide hayırlısı ile gelsin inş.canım...
Ben halısını aldım da perdesini almadım daha duruma göre bakıcaz artık...
hayırlara gitsin canım bende kötü rüya gördüm sarhoş adam varmış pazarda başında şişe kırmışım ne alakaysa herkez eliyle gösteriyo o yaptı diye ben kaçıyorum takip ediyolar oof oof yataktada huzur yok çok acayip rüya film falanda izlemedimki
14 kayıtlı kullanıcı var ama konuşan kimse yok
konuşalım hayatım senlede
ESM_CKR hayırlı olsun canım yeni eviniz
a.s.
hayırlara gitsin canım bende kötü rüya gördüm sarhoş adam varmış pazarda başında şişe kırmışım ne alakaysa herkez eliyle gösteriyo o yaptı diye ben kaçıyorum takip ediyolar oof oof yataktada huzur yok çok acayip rüya film falanda izlemedimki
güle güle kullansın bebişin eşyalarını
Selam kızlar.Nasılsınız.
Ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum sebepsiz yere.Canım hiçbirşey istemiyor,hep uyumak istiyorum.Gece bacak ve kalça ağrısından uyuyamadım sabahta 11 de uyandım.mafoldumben
Bebişlerimizin odaları gelmeye başlamış,sağlıkla huzurlu kullanmayı nasip etsin rabbim.
Annelerden eşlerden bahsedilmiş,canımız sıkılmış üzülmüşüz.Şu dönemde kendi sıkıntılarımız bize yetiyor boşverin,sadece kendinizi ve kuzunuzu düşünün.
Benimde şikayetlerim daha farklı,benimde annem,eşim ve diğerleri üzerime çok düşüyor bazen çok daralıyorum.Günde 4,5 kez ararlar nasılsın diye,annem hep benimle,kendi suyumu bile almamı istemez ben getireyim sen yat,eşim desen vc.biraz uzun kalsam hemen kapıda nöbet tutar iyimisin diye,banyomu yanlız yapmamı istemez illa o yıkayacak beni.Bunlar böyle uzar gider.Herkes çok ilgili yardımcı haklarını ödeyemem ama fazlasıda piskolejimi bozuyor bazenakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?