2010 Temmuz Anneleri : )

asm_ckr canım Allah iyi, mutlu günlerde oturmak nasip etsin.
bak bebeğiniz nasibiyle geliyor. maşallah

çok sağol canım ... bebeğim kendi evinde büyücek o yüzden mutluyummm .... rabbime şükürler olsunnn :Saruboceq: :Saruboceq:

Lina ne gusel yaa neredeyse 35 haftalıksın bende 35 lere 37 lere gelseydım bır hayırsıyla :Saruboceq: artık okadar agırlastım ki.. gunler bır an önce gecsın istiyorum.. boshayallersmile

canım o kadar hızlı geçiyor ki zaman ben de gittikçe ağırlaştım yani bu haftalar daha zormuş kujumm.. yarın 36 ya giriş yapıyoruz kızımla ve dr kontrolümüz var normal doğum mu sezeryan mı olacağını netleştirecek dr
inşallah normal olur diyorum ben ama kısmette ne varsa onu yaşayacağımız kesin boshayallersmile

bizlerde iyiyiz güzel teyzelerimiz. gece kabus gördüm ağlayarak uyanmışım eşime geliyolar diye bide parmağımla gösteriyomuşum.

sonbaharcım dün bana bi soru sormuşsun kusura bakma bugün gelince gördüm ve cevaplamıştım okumuşsundur umaım canım

kızlar evet son aylar daha zormuş herkez yanlız ilk aylar zor diyordu kimse bundan bahsetmemiştimaaşallah karnın kocaman hareketli bir bebek mesanede özel bölgede baskı

bizlerde iyiyiz güzel teyzelerimiz. gece kabus gördüm ağlayarak uyanmışım eşime geliyolar diye bide parmağımla gösteriyomuşum.

hayırlara gitsin canım bende kötü rüya gördüm sarhoş adam varmış pazarda başında şişe kırmışım ne alakaysa herkez eliyle gösteriyo o yaptı diye ben kaçıyorum takip ediyolar oof oof yataktada huzur yok çok acayip rüya film falanda izlemedimki

Selam kızlar.Nasılsınız.

Ben bugün kendimi çok yorgun hissediyorum sebepsiz yere.Canım hiçbirşey istemiyor,hep uyumak istiyorum.Gece bacak ve kalça ağrısından uyuyamadım sabahta 11 de uyandım.mafoldumben

Bebişlerimizin odaları gelmeye başlamış,sağlıkla huzurlu kullanmayı nasip etsin rabbim.

Annelerden eşlerden bahsedilmiş,canımız sıkılmış üzülmüşüz.Şu dönemde kendi sıkıntılarımız bize yetiyor boşverin,sadece kendinizi ve kuzunuzu düşünün.

Benimde şikayetlerim daha farklı,benimde annem,eşim ve diğerleri üzerime çok düşüyor bazen çok daralıyorum.Günde 4,5 kez ararlar nasılsın diye,annem hep benimle,kendi suyumu bile almamı istemez ben getireyim sen yat,eşim desen vc.biraz uzun kalsam hemen kapıda nöbet tutar iyimisin diye,banyomu yanlız yapmamı istemez illa o yıkayacak beni.Bunlar böyle uzar gider.Herkes çok ilgili yardımcı haklarını ödeyemem ama fazlasıda piskolejimi bozuyor bazenakannehir

bende uyuyabilirsem eğer hep kabuslar görüyorum netten okuduum kadarıyla bu haftalarda garip rüyalar görülebiliyomuş yine hormonlarla alakalı bi durum sanırım:bbo:

kimi çok ilgiden yakınıor kimi ilgisizliktennn... kızlar ne garip hayat demiii herkez onda olmayanı istiyor ..... yada hamişiz diyemi öyle oldukkk :=) hamile piskolojisimiii ay birde loğusalık var kızlar
o zman ne yapıcaz.....
ayy korkmaya başladımmm .....
bazen sebepsiz yere suratım asılıyor .eşim diorki gene ne oldu bende bişi yok diomm ... ama cidden dudaklar büzüşmüş sinir stres hat safada kafamda kurgularr

Hayır olsun canımm..Biz sıkıntılı olunca rüyalarda böyle oluyor galiba...
güle güle kullansın bebişin eşyalarını

Aminn inş.canım saolasın...

Selam canım bizlerde iyi olmaya çalışıyoruzz çok şükür...
Herkesin farklı şikayteleri desene...Napalım artık bundan sonra böyle olucak..Allah bizlere sağşol sıhhat versin yeter kii..
Ne güzel çok şanslısın çok ilgililer en azındann..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…