slm kızlar nasıl gidiyo sıcaklarla aranız nasıl ben gece çok zor uyuyorum sabah klkınca savaştan çıkmış gibi hissediyorum kendimi yorgun oluyorum buna bi çare varmı bide 34.haftama girdim heyecan bastı temmuzun ayının ilk bebişi bizimki olucak sanırım temmuz 1 dedi dr sezaryan için heyecan basıyo valla beni
ben de önümüzdeki sene 1. dönemi raporla filan kapatmayı düşünüyorum inş.olmazsa da ücretsiz izne ayrılıcam.ben meslek dersi öğretmeniyim de canım okul çok yoğun.dersler de öyle.seneye benim derslerimi azaltsalar bile maaş karşılığı 20 saat girmek zorundayım.nası olcak hiç bilmiyorum.son çare ücretsiz izin...
benim atölyeler 4. katta. lavabolar 1.katta. bi de son zaman defile işlerimiz filan vardı.çokk yoğunduk.iznimi kullanmasam o yorgunluğa katlanamazdım.mecburen ayrıldım biraz da.yoksa ben de çalışırdım heralde 37ye kadar.
ohh ne güzel gün almışsın sen.en azından kafandakı sorulardan kurtulmussun.ben hala merak içindeyim ne zaman dogucak diye.
şimdi sen daha planlı programlı hareket edersin.hadi hayırlısı.darısı kucagına almana.
kaçıncı haftada a lıcak bebeği.usg de kaç haftalık şua an??
evet gün aldım çok şükür benim bebişin kilosu biraz fazla htta dr inş.1temmuza kadar bekler dedi 31 haftalıkken gittim en son 33 haftalık gösteriyo dedi gelişimi çok ii dedi kızımda 4 kilo dogmustu zaten buda biraz tombiş olucak galiba 39.haftada alacak bebişi bi sorun olmazsa inş.:Saruboceq:
canım ben de giyim meslek dersi öğretmeniyim ve gün sayıyorum 32. haftada hemen izne çıkıcam pazartesi randevum var özel hastanede. 32+2 olacak o gün çalışamaz raporu için benim ne yapmam gerekiyor. bir de raporu alınca sgk ya gitmek gerekiyormuş galiba. sen neler yaptın anlatırsan sevinirim.
selammmmmmmmmmm
selamlar herkese opuyorumnanaktan
selam nasılsın
Kızlar hoşgeldiniizz...
hoşbulduk papatyacımm
geldimi odanız? ben dün giremedim pek topike
Geldi canımm odamız çok şükür...
hoşgeldiniz..iyi olmanız ne güzel..hamileliğimizin en zevkli en heyecanlı günleri bugünerdir heralde..
canım bizim sgkya gitmemiz gerekmiyo.ben hastaneye gittim.doktor raporu yazdı.özel hastane benim de.hemşire onaylama işlemlerini yaptırdı hastanede bana verdi raporu.ben de okula verdim çıktım geldim elazığa.okul halletti ilçe mem.den işlemleri. onlar da bişe yapmıyo zaten.sadece ilçe mem.de raporu izne çevirtiyolarmış okadar.bi de iznimi geçireceğim adres yazan bi dilekçe verdim okula.hepsi bu.kolay oldu yani.senin de öyle olur inş.
bu arada branşlarımız da aynıymış.kaçıncı senen senin görevde?
ay ay maşallah
güle güle kullanın sağlıklı günlerde inşallah :1hug:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?