2010 Temmuz Anneleri : )

evet canım çok yoğun oluyo bizim.ben 2.yılı bitirdim görevde.

gel bana kahve yapalım karşılıklı içelim şeker ? :jeyyar:
benimde yanımda biri olmasına çok ihtiyacım var, bütün gün evde yalnızım sempatiksalakcinni

ya ınan okadr sevrrimki arkadaşlarla karşılıklı türk kavesi sohbet muhabbet bayılırımm ... ama aksıne hep çalışıorum ve komşularım hiç istediğim gibi olmadı bu zmana kadr arkadaş edinmeye bayılırım hele kfa dengyse insan stres atıor unutuor herşeyı paylaşıcak arkadaşı olunca ..........
damarıma bastın valla

evet canım haziranın ikisinde tekrar gidcem inş.bebşimin son halini çok merak ediyorum kaç kilo oldu acaba cünkü 31.haftada gülerek tombiş bi bebek gelecek demişti bakalım şimdi ne oldu kzın kaç yasında bu arada benim kzım 4 yasında ve beni çok yoruyo

5 yaşında bnm kızımda.yorgunlugu hiç sorma zaten.çevremdekiler hiç kilo almamıssın diyorlar.diyorum bi oturabılsem alıcam kıloyu..neyse önemlı olan da bebişin kilo alması zaten..bende 1 haziranda gidicem doktora.2 hafta önce gitmiştim aslında.ama bnm nazlı arkasını dönmüştü.sadece kocaman bı kafa vardı ekrandadelikafadulden meraktan ölüyorum şimdi..birde sanki gün boyunca su gibi akıntılarım var.suyumun azalmasından endişeliyim.sizdede oluyıormu bu tarz akıntılar??sanki hiç doğurmamışım gibi unutuyor valla insan.

bugün çok güzel dinlenmiş olarak uyandım , bu yüzeden keyfimiz yerinde kızımla kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın güzelim?

ben dün akşam yeğenimle ilgili kötü bir haber aldım o yüzden gece uyuyamadım bugün de işyerinde boya yapıyolardı izin alıp eve geldim.çok keyifli değilim ama kendi bebeğim için yine de keyfimi yerinde tutmaya çalışıyorum.

gel bana kahve yapalım karşılıklı içelim şeker ? :jeyyar:
benimde yanımda biri olmasına çok ihtiyacım var, bütün gün evde yalnızım sempatiksalakcinni

Kahve olmaz hatunlar sz hamişsiniz unuttunuz mu?
St için,dondurma yiyincokacimcoook

adanaya yolun düşerse gel canım ben sana yaparım turk kahvesi. içeriz karşılıklı..ama sigarasız maalesef

Kahve olmaz hatunlar sz hamişsiniz unuttunuz mu?
St için,dondurma yiyincokacimcoook

haftada 1 bazen 2 tane tğrk kahvesi içiyorum ben en baştan beri hatta günde 1 bardak çay da içiyorum doktor hiçbişey olmaz dedi. millat küfür küfür sigara içiyo alkol içiyo yine de bişi olmuo haftada 1 kahveden bişi olmaz heralde die düşünüyorum. insanın canı istiyo.

esmacım inşallah yeni komşuların umduğun gibi çıkar içersiniz kahvenizi

benimde 1 tek komşum yok inan gidip gelebileceğim.
hamileliğimin yarısından fazlası yalnız geçti diyebilirim. hamile kalmadan önce çalışıyordum bide. bana iyice bunalım oldu ilk başlarda :çok üzgünüm:

bende haftada 1-2 nescafe içiyorum. üstelik benim kızım bi çikolatayı seviyor bide nescafeyi acayip enerjik oluyor

hazır evede gelmişsin canım bak güüzeeelcce bir dinlen.
düşünmemeye çalış olumsuz şeyleri. :teselli:

bende canım çok isterse içiyorum ya.. doktorumd haftada 1e birşey demedi.
hergünde 2 fincan çay içiyorum açık tabii.

he vallaa. arada bir içelim yaaa...dondurmada yiyince hmn hasta oluyorum faranjitle başım dertte..bebek gibi.. hasret kaldım dondurmayaaa....

aynen bende öyle en 6 kilo almıştım bu gittigimde bakıcam kaç kilo aldıgıma bende aksama kadra kzın peşinde kosturuyorum ama artık gücüm kalmadı valaa su olayı bende oluyo özl.dr soruyorum her gittigimde yeterlimi su diye evet diyo bu gittigimde gene sorucam bakalım bende korkuyorum erken dogumdan bide karnım çok asagıda acaba 2.oldugu içinmi böyle diyorum ama bilmiyorum valla tedirgnim şu 4 günüde atlatıyım dr hemen soracam bi sorun yoktur inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…