canım sağol kafam çok karışmıştı insallah kolay olurda hemen izne çıkarım çok zor oluyor artık bizim branşı biliyorsun çok yoğun. görevde 5 yılım bitti canım. senin kaçınçı yılın?
canımm çok sıkılıor kızlarrrr hadi eve gideliiimmm :sinifsinif:
gel bana kahve yapalım karşılıklı içelim şeker ? :jeyyar:
benimde yanımda biri olmasına çok ihtiyacım var, bütün gün evde yalnızım sempatiksalakcinni
ne tesadüf.bnm kızımda 4 kilo doğmuştu ve 37.haftada alınmıştı.ben de son kontrolumde bebek 28 haftamfayken bebek 30 + ıydı.bu yuzden erken gelır dıye endışem var.ama bnm drum 39.haftaya kadar beklemez bence.37 de alır dıye düşünüyorum.bence sende hazırlıklı olmalısın..39 hafta beklemeyebilir bebişin.heralde kontroıllerını sıklaştırmıssındır.
evet canım haziranın ikisinde tekrar gidcem inş.bebşimin son halini çok merak ediyorum kaç kilo oldu acaba cünkü 31.haftada gülerek tombiş bi bebek gelecek demişti bakalım şimdi ne oldu kzın kaç yasında bu arada benim kzım 4 yasında ve beni çok yoruyo
bugün çok güzel dinlenmiş olarak uyandım , bu yüzeden keyfimiz yerinde kızımla kaydirigubbakcemile2
sen nasılsın güzelim?
gel bana kahve yapalım karşılıklı içelim şeker ? :jeyyar:
benimde yanımda biri olmasına çok ihtiyacım var, bütün gün evde yalnızım sempatiksalakcinni
ya ınan okadr sevrrimki arkadaşlarla karşılıklı türk kavesi sohbet muhabbet bayılırımm ... ama aksıne hep çalışıorum ve komşularım hiç istediğim gibi olmadı bu zmana kadr arkadaş edinmeye bayılırım hele kfa dengyse insan stres atıor unutuor herşeyı paylaşıcak arkadaşı olunca ..........
damarıma bastın valla
slm kızlar nasılsınız??
Kahve olmaz hatunlar sz hamişsiniz unuttunuz mu?
St için,dondurma yiyincokacimcoook
merhaba.. hoşgeldin.
ya ınan okadr sevrrimki arkadaşlarla karşılıklı türk kavesi sohbet muhabbet bayılırımm ... ama aksıne hep çalışıorum ve komşularım hiç istediğim gibi olmadı bu zmana kadr arkadaş edinmeye bayılırım hele kfa dengyse insan stres atıor unutuor herşeyı paylaşıcak arkadaşı olunca ..........
damarıma bastın valla
damarıma bastın valla
haftada 1 bazen 2 tane tğrk kahvesi içiyorum ben en baştan beri hatta günde 1 bardak çay da içiyorum doktor hiçbişey olmaz dedi. millat küfür küfür sigara içiyo alkol içiyo yine de bişi olmuo haftada 1 kahveden bişi olmaz heralde die düşünüyorum. insanın canı istiyo.
ben dün akşam yeğenimle ilgili kötü bir haber aldım o yüzden gece uyuyamadım bugün de işyerinde boya yapıyolardı izin alıp eve geldim.çok keyifli değilim ama kendi bebeğim için yine de keyfimi yerinde tutmaya çalışıyorum.
haftada 1 bazen 2 tane tğrk kahvesi içiyorum ben en baştan beri hatta günde 1 bardak çay da içiyorum doktor hiçbişey olmaz dedi. millat küfür küfür sigara içiyo alkol içiyo yine de bişi olmuo haftada 1 kahveden bişi olmaz heralde die düşünüyorum. insanın canı istiyo.
5 yaşında bnm kızımda.yorgunlugu hiç sorma zaten.çevremdekiler hiç kilo almamıssın diyorlar.diyorum bi oturabılsem alıcam kıloyu..neyse önemlı olan da bebişin kilo alması zaten..bende 1 haziranda gidicem doktora.2 hafta önce gitmiştim aslında.ama bnm nazlı arkasını dönmüştü.sadece kocaman bı kafa vardı ekrandadelikafadulden meraktan ölüyorum şimdi..birde sanki gün boyunca su gibi akıntılarım var.suyumun azalmasından endişeliyim.sizdede oluyıormu bu tarz akıntılar??sanki hiç doğurmamışım gibi unutuyor valla insan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?