2010 Temmuz Anneleri : )

hazır evede gelmişsin canım bak güüzeeelcce bir dinlen.
düşünmemeye çalış olumsuz şeyleri. :teselli:

evet neyse düşünülmücek bişi değil ama sizi sıkmıyım anlatıp ben de içimi ferah tutmaya çalışıyorum kendi bebeğim için. dün doktora şeker tahlili için uğramıştım. doktor da hadi gel 5 dakka bakalım dedi gördüm bebeğimi çok tatlıydı maşallah

he vallaa. arada bir içelim yaaa...dondurmada yiyince hmn hasta oluyorum faranjitle başım dertte..bebek gibi.. hasret kaldım dondurmayaaa....

ben de hem şekerim yükselcek diye hem de boğazım şişçek diye korkuyorum dondurma yemee ama canım istiyo valla. hatta şu an çok istedi.

maşallah bebeğine canım
anlatıp rahatlayacağın bir durumsa anlat. içine atma özellikle bu zamanlarda.
bizim canımız arkadaşlarımızın dertlerinden sıkılmaz merak etme. :1hug:

kızlar o akıntı olayı bende çok yoğundu. iç çamaşırım ciddi su gibi ıslanıyordu.
çok endişelendim. doktoruma sordum. normal olduğunu hatta daha da artabileceğini korkmamamı söyledi. zaten her kontrolde suyuna bakıyorlar.
bende artık endişelenmiyorum. ama tabi siz yine de kendi doktorlarınıza da sorun...

canım kafana fazla takma..sağlık ocagı yakınsa bir git.çok güzel bakıolar.kalp atışlarınıda dinletio..bebeğin pozisyonu konusunda da bilgi verio..

maşallah bebeğine canım
anlatıp rahatlayacağın bir durumsa anlat. içine atma özellikle bu zamanlarda.
bizim canımız arkadaşlarımızın dertlerinden sıkılmaz merak etme. :1hug:

yeğenim doğduğunda belinin arkasında bi çukur vardı. 3 aylıkken emar çekildi şu anda bişi görünmüyo dediler 9 aylıkken birdaha gelin dediler dün gitti ikinci emarı çektirdi ameliyat olması lazım demiş doktor. izmirde bir prof. bu nöral tüp defekti diyolar ya hani folik asit için diyolar bize de olmasın diye.onun en hafif haliymiş ama mikrop kaparsa felç olabilirmiş ilerde sağlık problemlerine sebep olabilirmiş biz de bu konuda uzman başka beyin cerrahları araştırıcaz. ben şimdi ayrıntılı ultrason için gittiğim profu arıycam ona sorucam.bakalım hayırlısı gerçekten ameliyat olması gerekiyor mu diye ama küçücük daha insan çok üzülüyor. Allah bizim bebeklerimizi sağlıkla dünyaya getirmeyi nasib etsin inşallah.:Saruboceq:

şimdi biraz daha rahatladım..ya kızlar bnm bir kızımda özürlü..sürekli kucagımda okadar çok yoruluyorumki. akşamları artık kaburgalarım nefes alırken batıyor.dr da hep erken doğum rıskınden bahsediyor.artık en ufak bır sancıda yada akıntıda ayy yoksa dogum mu diye psikolojim bozuldu...şu günleride bir atlatsaydım..

çok üzüldüm canım..geçmiş olsun...ama inan o küçücük bedenler bizden daha dirençliii.ameliyat da olsa kaldırır..allah annesıne güç versin:Saruboceq:

kıyamam ben ona....
derdini veren Allah dermenını da verir güzelim üzülmeyin...
ama Dokuz Eylül üniversitesi bu konuda çok iyi diye biliyorum ben. siz araştırın tabi sonuçta sizde istanbuldasınız.
hastalık küçüklerde olunca daha da üzücü bir hal alıyor :çok üzgünüm:
Allah hepimizin bebeklerine, herkesinde çocuklarına tez zamanda sağlık verdin inşallah...

kızlar benm doktorum türk kahvesını kesinlikle yasaklmadı günde 1 tanden hiçbişe olmaz dedi en az kafein oranı türk kahvesınde var dedi çay içmiorum zaten hamilelğin başından beri midem bulandı çaydan ben her sabah türk kahvemi içiorumm zaten başkada kafein tüketmıorummm

Sonbahar inşallah kızlar yeni evimde kafa dengi insanlar bulurum kendimeee ....
elfida_77, adanaya ne kaday yakınım ama hiç gitmem:) biliormusun kısmet ama amcamlarda karataşta oturur benm onlara bile gitmem kısmet tşk ederim cnmm ... sigara kullanmıorum zaten
Nazosan, canım ya evde tek olmak komşu olmaması çok kotu hele ailede uzaksaa ay zman geçmior tekkk bende 3 ay yaşadım onu sonra hemen tekrar işe girdim

teşekkürler sağolun amin.

esmacım altınoluktayım ben malum burası emekli yeri üstelik çarşıda değilim hiç arkadaşım yok 7 yıldır çok isterdim arkadaşım olsun hem her yönde arkadaşım olsun ona yardımcı olıym çok isterim öyle suratsız değilimdir keşke kafa dengi bir arkadaşım olsaydı:çok üzgünüm:

esmacımhatay nasıl sosyal bir yermi alışveriş imkanları falan varmı oralarda komşuluk falan nasıl

esmacımhatay nasıl sosyal bir yermi alışveriş imkanları falan varmı oralarda komşuluk falan nasıl

canım ben çok memnunum memleketten ben hatay iskenderundayım burda insanlar çook sosyal ama yerine düşersenn .... benm cevrem çook iyidi işim gereği taşınmak zorunda kaldım işyerıme uzak die şimdi oturduğum yer merkez değill o yüzden komşuluk yok hiçç ... yoksa yerine düşersen ne kafa insanlar var kiracıysan taşın derin valla yada kkda sana yakın gördüğün senin civarda olan insanlarla görüşş yanlız olmak çok kötü inşallah taşındığımda kafa dengi insanlar olur etrafımda

Ayyy mesai bitimine çok az kaldı.
Yuppppppiiiiiiiiiiiii eve gidince fosur fosur uyuyacağım.
Bi de soğuk soğuk karpuz yiyicem yatmadan öncee.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…