2010 Temmuz Anneleri : )

bende odasının gelmesini bekliyorum yıkayıp yerleştirmek için. odası gelince 3-4 gün kapı cam ne varsa açıp havalandırırım belkide 1 hafta. havalandıktan sonra yıkar ütüler yerleştiririm diye düşünüyorum nasılsa bizim vaktimiz bol 30 temmuz doğum günümüz tembeliz biz hem tembeliz hemde burnumuzu tutup poz veririz

sonbaharcım senin sezeryanmı karar verdinmi ben 31 i bitirdim doktor 38 de alırız sezeryan olursa dedi sen normalimi bekliyceksin

sonbaharcım senin sezeryanmı karar verdinmi ben 31 i bitirdim doktor 38 de alırız sezeryan olursa dedi sen normalimi bekliyceksin

benim bebik zaten başaşağı döneli çok oldu doktora bakılırsa normal bekleyeceğiz ama doktorun dediği biraz daha zaman geçsin çatı kontrolunden sonra belli olur dedi ama geçen günde demiştim ya ben normaldende sezeryandanda çok aşırı korkuyorum eyvahedigeldismile

sonbahar odanızı aldınızmı canım ne güzel ne hevesleniyorsundur sen şimdi diymi :)ayy canım benim çok güzel zamanlar diymi bunlar

sonbahar odanızı aldınızmı canım ne güzel ne hevesleniyorsundur sen şimdi diymi :)ayy canım benim çok güzel zamanlar diymi bunlar

odamızı geçen hafta aldık ama 10 haziranda teslim edeceklermiş. zaten perdeci bile 15 gün zaman istemişti perdede ayın 6 sında gelecek. bende rahat rahat oturuyorum şimdlik bişi yıkamadan ütülemeden. ama biran önce gelmesini istiyorum heyecanlanıyorum

kızlar hamilelik döneminde denize girme konusunda fikriniz varmı ben her sene deniz mevsiminden sonra idrar yolları veya mantar tarzı problem yaşıyorum acaba denizdenmi oluyor her gün duş alan biriyim hergün hafirte olsa keselenirim birde beyazlaı 50 yada60 ta yıkayorum denizdenmi oluyor acaba diyorum

üşütüyorsundur bence denizde. mantarı bilmiyorum ama denizden mikrop kapmazsın yani akan su mikrop tutmaz derler ya.

mantar fazla temızlıktende oluyor
özellikle vajına florasının koruma barıyerını sabun vs ıle yıkamak bozuyor ozamanda enfeksıyon oluyormus
özel ph 4. olan jeller varmı benım jel guzel onla yıkıyorum ben
bıde emrhemı falan var
en buyuk dusman nemlı bırakmak dıyorlar
gunluk pesler
kondomlar vs hepsı bunu bozan seylermıs

ya ben gebeliğin başından beri jilet yapıyorum ama artık göremiyorum eğilemiyorum ağdacıya gitsem çok acıcak kendimi kascam erken doğum filan sebebi olur iş çıkartmıyım diyorum ama bi cesaret edip aldırabilsem belki doğuma kadar çıkmaz bidaha rahat ederim ama karar veremiyorum yaa napsam acaba b,işi olur mu sence?

Mrb kızlar.

Canım ben de snein gibiydim hep jilet yapıodum yaklaşık 3 yıldır.
Ama anneler gününde gözümü kararttım bi ağdacıya gittim.
İşinin ehli, biriydi hiç canımı yakmadı yaklaşık 15 dk.da bitti.
Dayanılmayacak kadar acı vermiyo canım benim korkma.
Harika oluyo ama bitince tertemizsin.
Ve benim daha yeni yeni çıkmaya başladı düşün yani doğumdan önce 15 gün önc yaptırsan tertemiz girersin doğuma.
Korkma ben de senin gibiydim hiç ağdacıya gitmemiştim.İşinin ehlini bulursan gayet güzel oluyo.

bende uzun süredir jilet kullanıyordum ama artık görünmüyor ve çok zor oluyordu malum jiletten birkaç gün sonra durum aynı gözümü karartıp gittim ağdacıya tabi ilki biraz açıyor ama dayanılmayacak kadar değil diğerleri daha kolay oluyormuş valla iki haftadır çok rahatım arkadaşlar 1 ay gider dediler. bir kere daha gittim mi doğuma kadar rahat olurum.:lepi:

kızlar hastene için özel bi çanta alacakmısınız ben evdeki bi valizi kullanmayı düşünüyorum birde biberon ve emzikleri şimdiden kaynatıp koymak erken olmazmı bi dergide eğer hemen kullanmazsanız cam kavonazda saklayabilirsiniz diye okumuştum ama nasıl yapmak lazım acaba:sm_confused:

çok geç kızlar eşimle konuşuyoduk ağdacıya mı gitsem bugün doğuma kadar çıkmaz bidaha dedim iş çıkartma gitme 1 ay daha idare et dedi ben yardım ederim alamazsan gitme dedi ben de kendim jiletle temizledim. valla ayna yardımıyla her tarafı aldım ama yani doğuma nasıl gidicem suyum boşalırsa o arada nasıl alıcam bu tüyleri yani hastaneye kıllı bacaklarla gitmek de berbat olur ama benim özellikle özel bölgede kıllar çok yoğun ve kalın ağdaya gittiğim zaman resmen kabarıyor oturamıyorum bikaç gün o yüzden korkuyodum yani kasılırım iyice bi de bişi olur diye. neyse teşekkürler cevabınız için.

ben de aynı konuyu düşünüyorum evdeki valizlere koymak içime sinmiyor yeni bişiler alıcam sanırım. çünkü eşim kullandı bisüre çok temiz değil evdeki valizler

ben yeni bir çanta almayı düşünmüyorum evde bir çantam var boyutu uygun onu bir güzel silip temizleyip kullanacağım.

ben de aynı konuyu düşünüyorum evdeki valizlere koymak içime sinmiyor yeni bişiler alıcam sanırım. çünkü eşim kullandı bisüre çok temiz değil evdeki valizler

ben de yeni çanta alacağım
valizim var ama hastane için büyük olur ona koymak istemiyorum
alacağım çantayı daha sonra da bebiş için kullanırım artık

ben de jiletle alıyorum artık çok zor oluyor ama yapacak bişey yok
ağdacıya gidemem bi kere evlenirken gittim o zaman da çok utanmıştım

kızlar bu arada eşinize babalar gününde hediye alacak mısınız?
ben almak istiyorum ufak bişey ama ne alsam bilemedim

meraba kızlar nasılsınız ben cok iyiyim ogluma kavuştum cok şükür meleyim evine gelddi cok şükür.4 gündü.bü gün 20 gününü tamamladı.darısı başınıza kızlar.hepinizi cok seviyorum.allah razı olsun dualarım hep sizinle.aklım hep sizde.beni unutmayın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…