2010 Temmuz Anneleri : )

hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün... erken mi geldi senin bebişin?

ayy çok sevindim hayırlı olsun
maşallahh maşallah

aman maşallah canım çok sevindim erkenden anne oldun. biz daha hazırlık peşindeyiz zamanla bizle tecrübelerini paylaşırsın. bi ara da bebeğinin fotolarını koyarsın. Allah oğluna uzun ömür ve sağlık versin canım.

kızlar bu arada eşinize babalar gününde hediye alacak mısınız?
ben almak istiyorum ufak bişey ama ne alsam bilemedim

valla babamız bana anneler gününde bişi almadı. sen daha anne olmadın dedi ben de almayı hiç düşünmüyorum. bu hediye ve kutlama konularında biraz kısır olduğu için benim de artık ona hiçbişey almak gelmiyor içimden.

canım çok sevindim iyi olmanıza..

Allah analı babalı büyütsün..:Saruboceq:

Eh bu durumda o da daha baba olmadığı için, senin de ona hediye almana gerek yok değil mi ama:))))))))sempatiksalakcinni:lepi:

Ben hastane çantamı hazırladım.Ama özel bir çanta almadım.Bebeğin kıyafetlerini kendi çantasına yerleştirdim.ama ince bir tülbente sardım öyle yerleştirdim.
Kendi hazırlığım için ayrı bir çanta yaptım.ondada iç çamaşırı vs.tülbente sardım.poşete koydum.Diğer eksikleride öylece çantaya yerleştirdim.
Emzik ve biberonlarımızı,süt sağma makinamızı.hepsini kaynattım kuruttum ve buzdolabı poşetine koydum.onuda bebişin çantasına yerleştirdim.
Birde eğer acil bir doğum olursa(gece yarısı gitmek gerekirse)küçük bir çanta hazırladık.içine bir gecelik,iç çamaşırı terlik vs.koyduk.acil lazım olacak şeyleri.Acil durumda elimize alıp çıkalım diye.

Oo oosen tam tekmil hazırsın hadi hayırlısı..
Ben daha hazırlamadım..

Benim orta boy bir valizim var, hani şu çekme_taşıma sapı olanlardan, tekerlekli, kırmızı renkli çok şirin..
Sanırım onu hazırlıycam, bebekle benim eşyalarımı da tam alır, ayrı ayrı hazırlamama gerek kalmaz..

Ben de yakın zamanda hazırlıycam dolapta duracağına valizde dursun hepsi hazır sonuçta..

Son düzenleme:
kızlar bu arada eşinize babalar gününde hediye alacak mısınız?
ben almak istiyorum ufak bişey ama ne alsam bilemedim

Bende birşey almıcam... anneler gununde bırakın hedıye almak kutlamadı bıle :umursamaz: artık seneye aeler gunünde bakıcam ona gore babalar gununde hedıye alırım artık :lepi:

Oy oyy MAŞAALLAHH canım yaaa.. ALLAHIM hiç ayırmasın bırdaha bebeişinle:Saruboceq:

Şaka maka hiç birşey hazırlamadımbilmiyorumkismile bugun dogursam dım dızlak ortada kalıcam boshayallersmile ne kızımın cantası nede benım cantam hazır değil boshayallersmile
Yavas yavas artık bende yıkamaya baslayayım yavruşumun kıyafetlerii:asigim:

Aaa yıka tabii hazır olsun herşey en azından...
Erteleme sakın..

a.s.Herkese günaydın.İyi pazarlar.Ben de yarın dr.a gidip son üç haftaya kadar çalışabilir raporu alacağım.Yarın tam 32+0 oluyoruz.Zaten seminerlerimiz 30 haziranda bitecek.Benim de doğum temmuz 26sında olacağı için 26 gün kalmış olacak doğuma.Zaten seminer biter bitmez memlekete gideceğim.Doğum inşallah orada olacak.Benim gibi daha çalışacak olan var mı?Allahım hepimizi vakitlice kurtarsın inşallah.:Saruboceq:

Günaydın kızlaar ..
Yine omuzumdan aşagım uyusuk kalktım.. parmaklarımın ucunda karıncalar geziyor sanki akannehir

Sizler nasılsınız ?

nasıl bir kere gördün cnm yaa.bende cuma gittim doktora arkası dönüktü bi salladı karnımı doktor biraz döndürdü bebeği..demekki isteyince yapabiliyolar..

günaydın herkese. tatil günü ne güzel...
bebek için ayrı bir çanta hazırlamak fikri hoşuma gitti akıl akıldan üstündür derler. bende bebeğim için aldığım çantaya onun eşyalarını koyucam kendim içinde bir çanta hazırlarım. hoş daha bebişimin kıyafetlerini yıkamadım ama pazartesi izne çıkıyorum ondan sonra yaparım artık.

günaydın dedim ama benden başka kimse yokmuş!! ee bugün pazar tatil herkes geziyor dimi............ alkisalkisalkis

günaydın kızlarr
bizde tat,lden faydalanıp dinlendik birazdan kahvaltı sefasına geçicez :)))

günaydınlar herkese.güzel bir pazar gününe hareketli uyandım oğlum sayesinde.sallayarak uyandırdı beni eşim yanımda olmadığı için buruk geçiyo günlerim ama canımı sıkmamaya çalışıyorum.izinde olmak da hem güzel,dinleniyorum,hem de sıkıcı.patlıyorum evde.dışarı çıkınca da hemen yoruluyorum. bi de kızlar benim oğlum midemi tekmeliyo çok rahatsız ediyo ozaman.sizinkiler de yapıyo mu?

Canım benim oğlumunda kafası mideme dayalı resmen,hareket ettikçe beni çok zorluyor kerata.Hatta sabahları mide bulantım olyor,mideme baskı yapıyormuş ondan oluyormuş.

Selam canımopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…