meraba kızlar nasılsınız ben cok iyiyim ogluma kavuştum cok şükür meleyim evine gelddi cok şükür.4 gündü.bü gün 20 gününü tamamladı.darısı başınıza kızlar.hepinizi cok seviyorum.allah razı olsun dualarım hep sizinle.aklım hep sizde.beni unutmayın.
meraba kızlar nasılsınız ben cok iyiyim ogluma kavuştum cok şükür meleyim evine gelddi cok şükür.4 gündü.bü gün 20 gününü tamamladı.darısı başınıza kızlar.hepinizi cok seviyorum.allah razı olsun dualarım hep sizinle.aklım hep sizde.beni unutmayın.
kızlar bu arada eşinize babalar gününde hediye alacak mısınız?
ben almak istiyorum ufak bişey ama ne alsam bilemedim
valla babamız bana anneler gününde bişi almadı. sen daha anne olmadın dedi ben de almayı hiç düşünmüyorum. bu hediye ve kutlama konularında biraz kısır olduğu için benim de artık ona hiçbişey almak gelmiyor içimden.
kızlar hastene için özel bi çanta alacakmısınız ben evdeki bi valizi kullanmayı düşünüyorum birde biberon ve emzikleri şimdiden kaynatıp koymak erken olmazmı bi dergide eğer hemen kullanmazsanız cam kavonazda saklayabilirsiniz diye okumuştum ama nasıl yapmak lazım acaba:sm_confused:
Ben hastane çantamı hazırladım.Ama özel bir çanta almadım.Bebeğin kıyafetlerini kendi çantasına yerleştirdim.ama ince bir tülbente sardım öyle yerleştirdim.
Kendi hazırlığım için ayrı bir çanta yaptım.ondada iç çamaşırı vs.tülbente sardım.poşete koydum.Diğer eksikleride öylece çantaya yerleştirdim.
Emzik ve biberonlarımızı,süt sağma makinamızı.hepsini kaynattım kuruttum ve buzdolabı poşetine koydum.onuda bebişin çantasına yerleştirdim.
Birde eğer acil bir doğum olursa(gece yarısı gitmek gerekirse)küçük bir çanta hazırladık.içine bir gecelik,iç çamaşırı terlik vs.koyduk.acil lazım olacak şeyleri.Acil durumda elimize alıp çıkalım diye.
kızlar bu arada eşinize babalar gününde hediye alacak mısınız?
ben almak istiyorum ufak bişey ama ne alsam bilemedim
Ben hastane çantamı hazırladım.Ama özel bir çanta almadım.Bebeğin kıyafetlerini kendi çantasına yerleştirdim.ama ince bir tülbente sardım öyle yerleştirdim.
Kendi hazırlığım için ayrı bir çanta yaptım.ondada iç çamaşırı vs.tülbente sardım.poşete koydum.Diğer eksikleride öylece çantaya yerleştirdim.
Emzik ve biberonlarımızı,süt sağma makinamızı.hepsini kaynattım kuruttum ve buzdolabı poşetine koydum.onuda bebişin çantasına yerleştirdim.
Birde eğer acil bir doğum olursa(gece yarısı gitmek gerekirse)küçük bir çanta hazırladık.içine bir gecelik,iç çamaşırı terlik vs.koyduk.acil lazım olacak şeyleri.Acil durumda elimize alıp çıkalım diye.
Şaka maka hiç birşey hazırlamadımbilmiyorumkismile bugun dogursam dım dızlak ortada kalıcam boshayallersmile ne kızımın cantası nede benım cantam hazır değil boshayallersmile
Yavas yavas artık bende yıkamaya baslayayım yavruşumun kıyafetlerii:asigim:
ayy ne gusel yaaa son'a yaklaşıyoruzzz hihoyyyt rüya gibiiiii :CüvCüv:
Bende kızımın bır kere gorebıldım oda yandan.. dr. her gitiitiğimde yok kafası aşada.. yok dönmemiş.. benimi sallıyor bu acaba bilmiyorumkismile
günaydınlar herkese.güzel bir pazar gününe hareketli uyandım oğlum sayesinde.sallayarak uyandırdı benieşim yanımda olmadığı için buruk geçiyo günlerim ama canımı sıkmamaya çalışıyorum.izinde olmak da hem güzel,dinleniyorum,hem de sıkıcı.patlıyorum evde.dışarı çıkınca da hemen yoruluyorum. bi de kızlar benim oğlum midemi tekmeliyo çok rahatsız ediyo ozaman.sizinkiler de yapıyo mu?
selammmmm
selammmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?