2010 Temmuz Anneleri : )

selam kızlar herkese ii pazarlar,bizde tatil gününden faydalanıp dinlendik biraz geç kahvaltı oh ne güzelmiş :) bende son üç haftaya kadar çalışabilir raporu aldığımdan hala çalışıyorum haziran 10 una kadar çalııcam az kaldı artık yaşasın :) allaha şükür bi zahmetim yok kızımda çok hareketli bugünlerde:) ayın 9unda rapor almaya gittiğimde çatı muayenesi yapıcak doktorum bakalım nasıl olucak normal doğumu çok istiyorum ama...artık çok sabırsızlanıyorum bian önce sağlıkla gelse minişlerimiz....

hayırlısı canım...geri sayım başladı ben öyle diyorum kendi kendime..

bu arada benim kızım da çok hareketli ya...aynen seninkisi gibi..

hayırlısı ile alsak kucaklarımıza..:Saruboceq:

evet canım ya herşeyin hayırlısı...böyle hareketlerine alışıyoruz son haftalarda yerleri daradığında sanırım az hareket ediyor ozman bari telaş yapmasak bilmiyorumkismile

biz yeni bi çanta aldık,evde uygun valizimiz yoktu hepsi çok büyüktü.
Bu aldığımızı Rüzgar Paşaya ayırdık bi yerlere giderkende onun eşyaları bizden ayrı olsun istiyoruz.
Ama evde olsaydı onu kullanırdık herhalde.

OYAcım canım gözün aydın tatlım eve gelmişsiniz artık oğluşun yanındaymış çok sveindim.

NAsıl gidiyo bakalım tecrübelerini bizimle paylaş hayatım.

mrb canım.biz heyecanla doğumu bekliyoruz.sen nasıl oldun?bebeğin nasıl?

canım benim az kalmış sabr edin.inşallah zamanında saglıklı gelsin de gerisi boş zaten.inşallah saglıkla oglunu kucagına alırsın.bizde iyiyiz teyzesi oglumla ugraşıyorum cok muluyuz halimizden.geceleri uykusuz kalıyorum ama oglum icin deyer.bizden bu kadar ilk dogum ben yaptım temmuz annelerinden.

Kızlar yatağımızı kurduk dün akşam(park yatak)
Ayy çok güzel oldu bayıldım.Bi heyecan bastı eşimle beni boş beşiğin içinde çocuk sveioz sanki ordaymış gibi:))
Kocam tutturdu çıkar artık şunu sevelim hadi diye.ÇAtlıyoruz anlayacağanız:)))
Daha yıkamamıştım ama denemek için nevresimini falan da serdim içine ayy bi güzel oldu.
Foto koyucam ama foto makinemiz bi yapılsın.
Kraftın yatağı bizimki çok güzelmiş titreşim ve ışık özelliği var isteyince sallanabilir beşik de oluyo.
Almayanlar varsa tavsiye ederim çok güzel.
ıçinden sallanan oyuncaklı aparatı da çıkyor güzel yani biz çok beğendik.

Oda yapmadık ama beşiğin olduğu duvara winnie the pooh stickerları falan da yapıştırıcaz o köşe Rüzgar beyin köşesi olacak.Şöyle 3-4 yaşlarına gelince arabalı Çilek odası alıcaz oğlumuza inşallah.

hoş geldiniz evinize ..saglılıkla sıhhatle günler gecırmeyi nasip etsin allahım .bebişini güle güle büyüt

Ben de yarın dr.a gidiyorum çalışabilir raporu alıcam inşallah oğluşu da görücem.
Ayy tepingeç oldu benimki.
Valla artık canımı bile acıtıyo.Büyüdü mü acaba?
Yaa bizimki biraz minik bi oğlan olacak galiba,30. haftamızda 1800 gr.dı.
Burda bakıyorum 2500lar falan var o haftalarda.
Ayy sağlıklı olsun da dünyaya gelince şişiriirm be onu:))))

Ayy Çarşamba günü 36 derce gösteriyor.Öfff nasıl geçer o gün yanacaz yanacazzzzzzzzzzzzzzz

canlarım tek tek yazamıyorum size ogluma bakıyorum ama söz zaman olunca gelib ara sıra yazıcam sizlere.cok öpüyorum hepinizi

uykusuz geceler doğumla bitmiyo dimi.ben şimdiden uyuyamıyorum:) canım oğlunun iyi olmasına çok sevindim.inş.sağlıkla büyütürsün..darısı başımıza:CüvCüv:

park yatağınızı kurmuşsunuz canım hayırlı olsun.ben beğendim ama almadım daha.bu hafta alcam inş.

bebeğim küçük diye düşünme.benimki 32.haftada 1700 gr.dı. sağlıklı olsunlar da kilo aldırırız biz onlara sonra.ben artık rüyamda doğum yaptığımı görüyorum..yaklaştıkça heyecan arttı.hayırlısıyla bi kucağımıza alsaydık meleklerimizi:CüvCüv:

canlarım tek tek yazamıyorum size ogluma bakıyorum ama söz zaman olunca gelib ara sıra yazıcam sizlere.cok öpüyorum hepinizi

Ah canım benim.Maşallah oğluşuna yanındaymış.çok şükür canım çok sevindim.
Bundan sonra rabbim hiiiiiiiç ayırmasın sizi.

Kızlar ayşeçınarlı yoğun bakıma alınmış dün,bugün odasına gelmiş.
Kolunda 3 serum varmış.Bebekleri başlarını iyice dayamışlar rahim ağzına,birisi o kadar aşağıdaymışki vajinal muayenede bile görünüyormuş.
Rabbim kolaylık versin.çok dua edelim arkadaşlar ayşeye :Saruboceq::Saruboceq:

OooKalabalıklaştık birden hayretttttttt.
Bizim Temmuz anneleri evdeler mi bakalım bugün.
Ben birazdan çıkıcam ama sölemesi ayıp pınar başına serin serin yemek yemeğe götürücek eşim bizi:))

Allah yardımcısı olsun..sağ salim bebeklerini dünyaya getirir inşallah..Rabbim sen hepimizin yardımcısı ol:Saruboceq:

Oyyy kıyamam onlar da mı geliyo yoksa.
Hayrılısı bakalım.
İnşallah iyi olurlar.
Allah yardımcıları olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…