selam canım.forum çok sakin bugün..
selam kızlar herkese ii pazarlar,bizde tatil gününden faydalanıp dinlendik biraz geç kahvaltı oh ne güzelmiş :) bende son üç haftaya kadar çalışabilir raporu aldığımdan hala çalışıyorum haziran 10 una kadar çalııcam az kaldı artık yaşasın :) allaha şükür bi zahmetim yok kızımda çok hareketli bugünlerde:) ayın 9unda rapor almaya gittiğimde çatı muayenesi yapıcak doktorum bakalım nasıl olucak normal doğumu çok istiyorum ama...artık çok sabırsızlanıyorum bian önce sağlıkla gelse minişlerimiz....
kızlar hastene için özel bi çanta alacakmısınız ben evdeki bi valizi kullanmayı düşünüyorum birde biberon ve emzikleri şimdiden kaynatıp koymak erken olmazmı bi dergide eğer hemen kullanmazsanız cam kavonazda saklayabilirsiniz diye okumuştum ama nasıl yapmak lazım acaba:sm_confused:
mrb canım.biz heyecanla doğumu bekliyoruz.sen nasıl oldun?bebeğin nasıl?
canım benim az kalmış sabr edin.inşallah zamanında saglıklı gelsin de gerisi boş zaten.inşallah saglıkla oglunu kucagına alırsın.bizde iyiyiz teyzesi oglumla ugraşıyorum cok muluyuz halimizden.geceleri uykusuz kalıyorum ama oglum icin deyer.bizden bu kadar ilk dogum ben yaptım temmuz annelerinden.
canım benim az kalmış sabr edin.inşallah zamanında saglıklı gelsin de gerisi boş zaten.inşallah saglıkla oglunu kucagına alırsın.bizde iyiyiz teyzesi oglumla ugraşıyorum cok muluyuz halimizden.geceleri uykusuz kalıyorum ama oglum icin deyer.bizden bu kadar ilk dogum ben yaptım temmuz annelerinden.
Ben de yarın dr.a gidiyorum çalışabilir raporu alıcam inşallah oğluşu da görücem.
Ayy tepingeç oldu benimki.
Valla artık canımı bile acıtıyo.Büyüdü mü acaba?
Yaa bizimki biraz minik bi oğlan olacak galiba,30. haftamızda 1800 gr.dı.
Burda bakıyorum 2500lar falan var o haftalarda.
Ayy sağlıklı olsun da dünyaya gelince şişiriirm be onu:))))
Ayy Çarşamba günü 36 derce gösteriyor.Öfff nasıl geçer o gün yanacaz yanacazzzzzzzzzzzzzzz
canlarım tek tek yazamıyorum size ogluma bakıyorum ama söz zaman olunca gelib ara sıra yazıcam sizlere.cok öpüyorum hepinizi
Ah canım benim.Maşallah oğluşuna yanındaymış.çok şükür canım çok sevindim.
Bundan sonra rabbim hiiiiiiiç ayırmasın sizi.
Kızlar ayşeçınarlı yoğun bakıma alınmış dün,bugün odasına gelmiş.
Kolunda 3 serum varmış.Bebekleri başlarını iyice dayamışlar rahim ağzına,birisi o kadar aşağıdaymışki vajinal muayenede bile görünüyormuş.
Rabbim kolaylık versin.çok dua edelim arkadaşlar ayşeye :Saruboceq::Saruboceq:
Ah canım benim.Maşallah oğluşuna yanındaymış.çok şükür canım çok sevindim.
Bundan sonra rabbim hiiiiiiiç ayırmasın sizi.
Kızlar ayşeçınarlı yoğun bakıma alınmış dün,bugün odasına gelmiş.
Kolunda 3 serum varmış.Bebekleri başlarını iyice dayamışlar rahim ağzına,birisi o kadar aşağıdaymışki vajinal muayenede bile görünüyormuş.
Rabbim kolaylık versin.çok dua edelim arkadaşlar ayşeye :Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?