Ah canım benim.Maşallah oğluşuna yanındaymış.çok şükür canım çok sevindim.
Bundan sonra rabbim hiiiiiiiç ayırmasın sizi.
Kızlar ayşeçınarlı yoğun bakıma alınmış dün,bugün odasına gelmiş.
Kolunda 3 serum varmış.Bebekleri başlarını iyice dayamışlar rahim ağzına,birisi o kadar aşağıdaymışki vajinal muayenede bile görünüyormuş.
Rabbim kolaylık versin.çok dua edelim arkadaşlar ayşeye :Saruboceq::Saruboceq:
ya ben gebeliğin başından beri jilet yapıyorum ama artık göremiyorum eğilemiyorum ağdacıya gitsem çok acıcak kendimi kascam erken doğum filan sebebi olur iş çıkartmıyım diyorum ama bi cesaret edip aldırabilsem belki doğuma kadar çıkmaz bidaha rahat ederim ama karar veremiyorum yaa napsam acaba b,işi olur mu sence?
canım benim az kalmış sabr edin.inşallah zamanında saglıklı gelsin de gerisi boş zaten.inşallah saglıkla oglunu kucagına alırsın.bizde iyiyiz teyzesi oglumla ugraşıyorum cok muluyuz halimizden.geceleri uykusuz kalıyorum ama oglum icin deyer.bizden bu kadar ilk dogum ben yaptım temmuz annelerinden.
OooKalabalıklaştık birden hayretttttttt.
Bizim Temmuz anneleri evdeler mi bakalım bugün.
Ben birazdan çıkıcam ama sölemesi ayıp pınar başına serin serin yemek yemeğe götürücek eşim bizi:))
Kolunda 3 serum varmış.Bebekleri başlarını iyice dayamışlar rahim ağzına,birisi o kadar aşağıdaymışki vajinal muayenede bile görünüyormuş.
Kızlar merhabalar,
Öncelikle belirteyim hepinizi çok özledim.
Umarım herkes iyidir.
Bizim oğluşumla şimdilik keyfimiz yerinde maşallah...
Evde olmak hem güzel hem sıkıcı... Tv proğramları çok kötü insan patlıyor...
Hepinizi öpüyorum.
canım benim az kalmış sabr edin.inşallah zamanında saglıklı gelsin de gerisi boş zaten.inşallah saglıkla oglunu kucagına alırsın.bizde iyiyiz teyzesi oglumla ugraşıyorum cok muluyuz halimizden.geceleri uykusuz kalıyorum ama oglum icin deyer.bizden bu kadar ilk dogum ben yaptım temmuz annelerinden.
Kızlar yatağımızı kurduk dün akşam(park yatak)
Ayy çok güzel oldu bayıldım.Bi heyecan bastı eşimle beni boş beşiğin içinde çocuk sveioz sanki ordaymış gibi:))
Kocam tutturdu çıkar artık şunu sevelim hadi diye.ÇAtlıyoruz anlayacağanız:)))
Daha yıkamamıştım ama denemek için nevresimini falan da serdim içine ayy bi güzel oldu.
Foto koyucam ama foto makinemiz bi yapılsın.
Kraftın yatağı bizimki çok güzelmiş titreşim ve ışık özelliği var isteyince sallanabilir beşik de oluyo.
Almayanlar varsa tavsiye ederim çok güzel.
İçinden sallanan oyuncaklı aparatı da çıkyor güzel yani biz çok beğendik.
Oda yapmadık ama beşiğin olduğu duvara winnie the pooh stickerları falan da yapıştırıcaz o köşe Rüzgar beyin köşesi olacak.Şöyle 3-4 yaşlarına gelince arabalı Çilek odası alıcaz oğlumuza inşallah.
a.s.İyi akşamlar.Bebeklerinize müzik dinletiyor musunuz?Ben hergün en az bir saat dinletiyorum bebek klasik müzikleri.Anne karnında müzik dinletmek çok faydalı diye okumuştum.Ayrıca bebek doğduktan sonra o müzikleri duyunca sakinleşiyormuş.
nasıl bir kere gördün cnm yaa.bende cuma gittim doktora arkası dönüktü bi salladı karnımı doktor biraz döndürdü bebeği..demekki isteyince yapabiliyolar..
çanta hakkında önerileriniz için saolun kızlar çoklu alıntı yapamadım.... artvinli bişeye sarıp koymak daha iyi sanırım bende öyle yapıcam biberonlarıda buzdolabı poşeti iyi fikir...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.....
Arkadaşlar ayşenin bebekleri serklaj ipini iyice zorluyorlarmış,doğum kaçınılmazmış artık.ciğer geliştirici iğne yağılmış bir iki gün durdurmaya çalışacaklarmıış.Dualarım onunla.
Kızlar yatağımızı kurduk dün akşam(park yatak)
Ayy çok güzel oldu bayıldım.Bi heyecan bastı eşimle beni boş beşiğin içinde çocuk sveioz sanki ordaymış gibi:))
Kocam tutturdu çıkar artık şunu sevelim hadi diye.ÇAtlıyoruz anlayacağanız:)))
Daha yıkamamıştım ama denemek için nevresimini falan da serdim içine ayy bi güzel oldu.
Foto koyucam ama foto makinemiz bi yapılsın.
Kraftın yatağı bizimki çok güzelmiş titreşim ve ışık özelliği var isteyince sallanabilir beşik de oluyo.
Almayanlar varsa tavsiye ederim çok güzel.
İçinden sallanan oyuncaklı aparatı da çıkyor güzel yani biz çok beğendik.
Oda yapmadık ama beşiğin olduğu duvara winnie the pooh stickerları falan da yapıştırıcaz o köşe Rüzgar beyin köşesi olacak.Şöyle 3-4 yaşlarına gelince arabalı Çilek odası alıcaz oğlumuza inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?