2010 Temmuz Anneleri : )

ayy inşallah bikaç hafta daha dayanırlar yaa. gerçi yoğun bakımda biraz dururlar ve yaşarlar şimdi doğarlarsa ama gene de 2 hafta bile dursalar kar kardır.
Allah yardımcısı olsun.

normalde dr lar agda ve jıletı onermıyorlar makasla kısaltma yontemını onerıyorlarmıs ama bana gore degıl
bende agdacıya gıtmeyı dusunuyorum mecburen bu sekılde cok rahatsız oluyorum cunku
belkı 1 kerede 1-2 ay sonra gıderım ondan sorada dogum olur dıye dusunuyorum
sakın kendın alma cunku artık o evreyı gectım ben 1 ay once ugrastım o bıle kasıklarımda agrı yaptı
artık dıkkat etmemız lazım hareketlerımıze sakaya gelmez allah korusun

hayırlı olsun ama erken degılmı kac haftalık dogum yaptın bebek nasıl ay cok merak ettım
neden oldu erken dogum kardes

OooKalabalıklaştık birden hayretttttttt.
Bizim Temmuz anneleri evdeler mi bakalım bugün.
Ben birazdan çıkıcam ama sölemesi ayıp pınar başına serin serin yemek yemeğe götürücek eşim bizi:))

mıss kaprıs cook sanslısın bende orda olmak ısterdım belkıde tokatlı oldugumdandır tokatı cok sevıyorum havası suyu pıdesı
ıstanbuldan bın kat ıyıdır oralar topraklarım ah ah

Kızlar merhabalar,

Öncelikle belirteyim hepinizi çok özledim.

Umarım herkes iyidir.

Bizim oğluşumla şimdilik keyfimiz yerinde maşallah...

Evde olmak hem güzel hem sıkıcı... Tv proğramları çok kötü insan patlıyor...

Hepinizi öpüyorum.

ayşecim inşallah kalabildikleri kadar çok kalırlar bebişler seninle... :Saruboceq:

meraba iyi olduğuna çok sevindim bence cd ile film al izle yoksa tvde hiçbişey yok gerçekten.

a.s.İyi akşamlar.Bebeklerinize müzik dinletiyor musunuz?Ben hergün en az bir saat dinletiyorum bebek klasik müzikleri.Anne karnında müzik dinletmek çok faydalı diye okumuştum.Ayrıca bebek doğduktan sonra o müzikleri duyunca sakinleşiyormuş.

canım ne mutlu meleğin artık seninle sağlıkla ve neşe ile kalın dilerim

canım hayırlı uğurlu olsunn
bence iidüşünmüşsün 3-4 yaş sonrası kendi seçecek durum da dahi olur
:lepi:

ALLAH esirgesin hem ayşeyi hem bebekleri sağlıkla kavuşsunlar meleklerine :1hug:

çanta hakkında önerileriniz için saolun kızlar çoklu alıntı yapamadım.... artvinli bişeye sarıp koymak daha iyi sanırım bende öyle yapıcam biberonlarıda buzdolabı poşeti iyi fikir...Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder inşallah.....

bende 7 aylıkken ıq çocuk diye bir cd almıştım en çok satanlarda o vardı merakla biraz dinledim ama şimdi çok sıkılıyorum çok sakin müzikler olduğu için yüksek seslede dinlenmiyor bebiş duyuyormu acaba diyoyrum kendi kendime inşallah doğduktan sonra dinletirim artık....

nasıl bir kere gördün cnm yaa.bende cuma gittim doktora arkası dönüktü bi salladı karnımı doktor biraz döndürdü bebeği..demekki isteyince yapabiliyolar..

Bilmiyorum canım.. 1 kez gordum onuda surekli gittiğim dr. deil 1 kere mahsus gittiğim dr. gosterdı ve resımlerını cektı...
en son dr. hanıma soyledım .. bebegın bası aşaya inmiş gozukmuyor dedi.. bende ısrar etmedim..
15 gunde 1 nstye gıreceksın ben sonuca bakıcam.. ultrasona koymıcam.. cunkı bebek oksijensiz kalır.. olabıldıgınca az gır dedı.. ne kdr dogru onuda bilemiyorum :umursamaz:

Ayşeçınarlı ALLAH yardımcın olsunn :Saruboceq: 25 gun daha dayanmayı cok istiyordu.. Umarım ki ALLAHIM bebeklerini En saglıklı şekılde dunyaya gelmesini nasip eder :Saruboceq:

Evet canım banada annem fikir verdi saolsun.Yıkadık,ütüledik durdukça toz olup mikrop üremesin dedi saralım bunları dedi.Benimde içime sindi iyi oldu.
Bir arkadaşımda hast.çant.mutlaka ketıl koy dedi.Hast.Kaldığın sürece biberon gerekirse ketılın içine koyup kaynatırsın demişti.eğer mama gerekirse.Banaa çok mantıklı gelmişti.

Arkadaşlar ayşenin bebekleri serklaj ipini iyice zorluyorlarmış,doğum kaçınılmazmış artık.ciğer geliştirici iğne yağılmış bir iki gün durdurmaya çalışacaklarmıış.Dualarım onunla.

Ayy çokk fena oldum.. bir tuhaf hissediyorum şu an :çok üzgünüm: ALLAHIM sen koru ayşeyi ve bebeklerini :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

merhaba misskapris...bizim yatağımızda aynı seninkinden kraft park yatak.yatak koruyucu ve nevresim takımı olarak nerden aldın acaba?ben bir takım aldım ama çok içime sinmedi.

günaydınn meleklerr güzel ve sağlıklı bir hafta geçirmeniz dileklerimle.
yorucu bir hafta sonu geçirdim ne yazıkki hiç bişey anlamadım bu hafta sonundan
kayınbabamın evini taşıdık sürekli işle geçti.
yarın kızımı görmeye gitcem çok özledim onu doğum iznimide başlatıcam ve de.
sizler neler yapıyorsunuz bakalım nasılsınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…