2010 Temmuz Anneleri : )

canım klimadan ben de çok çektim
artık dayanamadım izne çıktım
sıcaktan patlıyodum açmıyolardı yok sırtıma vuruyo yok çok esiyo bilmem ne

canım aynen açmıyorlar yani hamile olmayanlar bile baygınlık geçiriyor bir de biz ne yapalım bu sıcakta..sabah ben de düşündüm aynı şeyi ben burada fazla duramam sıcaktan diye..neyse bir izni oluşturalım da gerekirse ben de erken gidicem izine, yavrularımızla fazla zaman geçireyim derken yormayalım onları...

sanırım sadece 2 parmağnı soktu sonra da çevirdi elini
bana öyle geldi yani tüm elini sokmadı
beni çok zorlamadı canım

aynen öyle doktor da bana dedi ki 40. haftada doğurmazsan zaten sonuna kadar dayanmann bir anlamı kalmıyo
psikolojik olarak da bebeğine kendini hazırlamalısın erken çık dedi

bepanten kremi bebeğimin poposuna kullanıyorum canım hamileliktede kullanmıştım 1 kere kendimde sakıncası olmamıştı alerjijn yoksa kullan derim ben..
yaa şu çatı muayenesi işi beni çok geriyorrrr bilmiyorumkismile
kızlar nst kaçıncı haftada oluyo bana dr erken daha dediiii
Yani Cuma günü vajinal muayenede olabilirim yaniiiiiiiiiiiiiii bilmiyorumkismile

kişiye bağlı olmakla birlikte 31-32 . haftalarda nst ye bağlanırsınız ...
35.haftadan sonra genelde 15 günde bir çağırılıyorsunuz ..15 dakkalık bağlanıyorsunuz...nst son haftada 3 günde bir de bağlanabilirsiniz durumunuza göre....

çatı muaynesi...
öyle anlatılan gibi el kol sokma yok kızlar ..bu çok tehlikeli bir hareket olur bi kere bebeğin suyu patlar el kol sokulursa ...evet ne kadar açıldığını kontrol etmek için el sokuluyor ama bu son haftada oluyor yani zaten açılmalar başladığı için sen bunu hissetmiyorsun bile...
ama şu an size böyle bir müdahele yapılmaz ...inanın ki can yakmıyor...
derin nefes alın masaya yatın muayneye başladığında nefesinizi alın rahatlayın gevşeyin can acısı olmaz..psikolojik...rahat relaxx meleğinizin gelemsine çok az kaldı mis gibi koklayacaksınız allahın izni ile..

ince ayrıntıları sormak isteyenlere tüm samimiyetimle özelden cvp veririm kızlar..yeterki rahat olun siz..
önceden doğum yapanların odasını ziyarete girin mesela geçmiş olsun diyip odalara bakabilirsiniz..
ebelerden hemşirelerden rica edin doğumhaneye bakın..ortamına bakın hazırlıklı olun...
bunlar insanı dahada bir rahatlatıyor...olumunekankayizsmilesositososito

ben 32. haftada gitmiştim en son kontrole.çatı muayenesi yapmadı.bu cuma gitmeyi düşünüyorum dr.a 35 haftam dolmuş olcak inş. çatı muayenesi yaparmı diye endişeliyim ben de.acımaz tabi ama utanırım diye:kedi:

insan utanıyor ama napalım doğum yapıcaz bir de
ben de çok utandım vallabilmiyorumkismile

arkadaşlar sezeryan olunca süt hemen gelmiyormuş ya

peki bebek süt gelene kadar neyle besleniyor ? hazır mama mı ?

bende yatak odama tatlı sarı sepet beşik aldım 8-9 ay yatar dediler

bide pembe oda takımı aldık onun beşiği büyüyen beşiklerden ama ayın 10 nunda

getirecekler kısmetse..

Bizimki de aynısı.Kırmızı grili olanı.Biz de alalı 2 aya yakın oldu.250 TLye almıştık.Siz ne kadara aldınız?

bizimki de bu model. turuncu gri renk. ben 220 tl ye aldım. mağazada son kalmıştı geçen senenin ürünü dedi o yüzden sanırım.

kızlar oturunca 5 dakika sonra sırtıma bıçaklar saplanıyor sanki hep aynı iki yere. ya yatıcam ya da ayakta durucam. doktorum normal yükün artıyor dedi. sizlerde durum nedir?

ah canım seni çok iyi anlıyorum bende kaç haftadı sırtım ağrıyor sırtım ağrıyor diye çıldırıyordum kemiklerim sanki birbirine geçiyordu sıcak duş ala ala bide eşime masaj yaptıra yaptıra Allahıma çok şükür bu hafta hiç ağrımadı. sıcak suyun altına girip 1 saat beklediğimi bilirim. :gitme:

bu arada avatarındaki bebek çok güzel geçen akşam eşimede gösterdim poposunu haaya kaldırmış çok şekerrr :ecrin_bebek:

canım inşallah benimki de geçer. artmasın da razıyım. resim için sağol. bebişlerimiz sağlıkla gelsin de onların resimlerini koyalım

bebeğin kıyafetlerini ha bugün ha yarın yıkarım diye diye en sonunda bugün bir makina dolusu yıkadım aman as as bitmiyo minnacık minnacık daha 2 makinalık bebiş kıyafeti yıkanmayı bekliyor ama asacak yer kalmadı. onları asana kadar ter su içinde kaldım.

iyi akşamlar kızlar....

geçmişi bir kaçırdın mı yakalamak mümkün olmuyor.

nasılsınız bu son günlerde?

benim feleket bir biçimde ayaklarım şişti. yanıyorlar sanki durdukları yerde. perşembe günü doktora gideceğiz bakalım o ne diyecek.

yoruldum sanki artık mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…