canım klimadan ben de çok çektim
artık dayanamadım izne çıktım
sıcaktan patlıyodum açmıyolardı yok sırtıma vuruyo yok çok esiyo bilmem ne
katremcim sadece bakıyomu yoksa bizi korkuttukları gibi yok elinin tamamını içeri sokarak kemiklere bakıyor yok çocuğun kafasını tutmaya çalışıyo vs bunlar gerçekmi? seni zorlamayan ölçüde anlatabilirmisin ?
canım aynen açmıyorlar yani hamile olmayanlar bile baygınlık geçiriyor bir de biz ne yapalım bu sıcakta..sabah ben de düşündüm aynı şeyi ben burada fazla duramam sıcaktan diye..neyse bir izni oluşturalım da gerekirse ben de erken gidicem izine, yavrularımızla fazla zaman geçireyim derken yormayalım onları...
bepanten kremi bebeğimin poposuna kullanıyorum canım hamileliktede kullanmıştım 1 kere kendimde sakıncası olmamıştı alerjijn yoksa kullan derim ben..hoşbulduk canım.
bişey sorcam size.. bepanten kremin kullanımında bi sakınca yoktur dimi? prospektüste bir şey yazmıyor ama doktoruma da ulaşamadım sormak için. benim karnımda isilik tarzı bir şey oldu da, alevini alsın diye sürmek zorunda kaldım. kaşıntıdan duramıyodum çünkü.
yaa şu çatı muayenesi işi beni çok geriyorrrr bilmiyorumkismile
kızlar nst kaçıncı haftada oluyo bana dr erken daha dediiii
Yani Cuma günü vajinal muayenede olabilirim yaniiiiiiiiiiiiiii bilmiyorumkismile
katremcim sadece bakıyomu yoksa bizi korkuttukları gibi yok elinin tamamını içeri sokarak kemiklere bakıyor yok çocuğun kafasını tutmaya çalışıyo vs bunlar gerçekmi? seni zorlamayan ölçüde anlatabilirmisin ?
ben 32. haftada gitmiştim en son kontrole.çatı muayenesi yapmadı.bu cuma gitmeyi düşünüyorum dr.a 35 haftam dolmuş olcak inş. çatı muayenesi yaparmı diye endişeliyim ben de.acımaz tabi ama utanırım diye:kedi:
http://www.bebefix.com/x_kraft-kraf..._id=1824&kn=Oyun+Park%FD+%26amp%3B+Park+Yatak
bende bu modeli aldım çok beğendim tavsiye ederim düşünen arkadaşlara.
nasıl gidiyor kızlar..sıcaklartla aranız nasıl bakalım
Bizimki de aynısı.Kırmızı grili olanı.Biz de alalı 2 aya yakın oldu.250 TLye almıştık.Siz ne kadara aldınız?
ah canım seni çok iyi anlıyorum bende kaç haftadı sırtım ağrıyor sırtım ağrıyor diye çıldırıyordum kemiklerim sanki birbirine geçiyordu sıcak duş ala ala bide eşime masaj yaptıra yaptıra Allahıma çok şükür bu hafta hiç ağrımadı. sıcak suyun altına girip 1 saat beklediğimi bilirim. :gitme:
bende yatak odama tatlı sarı sepet beşik aldım 8-9 ay yatar dediler
bide pembe oda takımı aldık onun beşiği büyüyen beşiklerden ama ayın 10 nunda
getirecekler kısmetse..
teşekkür ederiz :1hug:Güle güle kullanın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?