bebeğin kıyafetlerini ha bugün ha yarın yıkarım diye diye en sonunda bugün bir makina dolusu yıkadım aman as as bitmiyo minnacık minnacık daha 2 makinalık bebiş kıyafeti yıkanmayı bekliyor ama asacak yer kalmadı. onları asana kadar ter su içinde kaldım.
baharcım bende çok şişim hele ki bu akşam yüzümde şişti korkmaya başladım
canım yüzün şiştiyse mutlaka idrar tahlili yaptır. bir de tansiyonuna baktır.
bebeğin kıyafetlerini ha bugün ha yarın yıkarım diye diye en sonunda bugün bir makina dolusu yıkadım aman as as bitmiyo minnacık minnacık daha 2 makinalık bebiş kıyafeti yıkanmayı bekliyor ama asacak yer kalmadı. onları asana kadar ter su içinde kaldım.
gunaydın kızlarr ..
bizde dun doktordaydık gördük minnişimizii...
bu sefer 4d de gördüm kujumu nasıl sevindim anlatamm birde cdye çektiler meleğimi.. eve geldik babamıza izlettik .........
rabim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
günaydın kızlar bizde dün doktordaydık
kızım 1700 gr 42 cm olmuş sağlığı da yerindeydi maşallah ama yüzünü göstermedi
sırtını dönmüştü nazlı hanımefendi üstelik hala ters ve döneceğe benzemiyor.Doktor sezeryan tarihimi
20-25 temmuz arası dedi. cuma gününden sonra izne ayrılıyorum artık.
Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize inş.
gunaydın kızlarr ..
bizde dun doktordaydık gördük minnişimizii...
bu sefer 4d de gördüm kujumu nasıl sevindim anlatamm birde cdye çektiler meleğimi.. eve geldik babamıza izlettik .........
rabim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin
günaydınnn
şulecik çok sevindim canım maşallah kuzuna
ben de cumartesi görcem kızımı inşş
Hadi hayırlı olsun tatlım, şimdiden olayın nasıl olacağını bilmek de güzel bişey bence.
Tarihin de belli ne güzel.
Allah çabucak kurtulmayı nasip eder inşallah.
Kuzucuğuna maşallah
Kızlar iki tane hastane çıkışımız var biri 10lu diğeri 15li set yeterli mi sizce bugün çarşıya çıkaıcam da bi tane daha alsam mı ki?
Kızlar iki tane hastane çıkışımız var biri 10lu diğeri 15li set yeterli mi sizce bugün çarşıya çıkaıcam da bi tane daha alsam mı ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?