2010 Temmuz Anneleri : )

canım yaaa ben de yıkadım giysileri çoraplarını da sütyen yıkama kafesinin içine koyup öyle attım makineye ki etrafa dağılmasınlar diye ama yıkama bittiğinde ne göreyim kafesin içinde bir tane bile çorap kalmamış,o kadar minikler ki kaydirigubbakcemile3

bugünden itibaren izne ayrıldım :)))))
darısı diğer çalışanların başına

Aynen bende canım.. ha bugun ha yarın diye diye dogurucam hala ortada bir şey yoktu :kedi: ama bugün nihayet yıkadım ve ütüledim hastanede cıkıslarını, 2-3 ayaklı badı, mendillerini, coraplarını.. :asigim:
Diger butun kıyafetlerinide dogduktan sonra hallederım artık İNŞAALLAH..

günaydın kızlar bizde dün doktordaydık
kızım 1700 gr 42 cm olmuş sağlığı da yerindeydi maşallah ama yüzünü göstermedi
sırtını dönmüştü nazlı hanımefendi üstelik hala ters ve döneceğe benzemiyor.Doktor sezeryan tarihimi
20-25 temmuz arası dedi. cuma gününden sonra izne ayrılıyorum artık.
Rabbim hepimizi sağlıcakla kavuştursun bebişlerimize inş.

gunaydın kızlarr ..
bizde dun doktordaydık gördük minnişimizii...
bu sefer 4d de gördüm kujumu nasıl sevindim anlatamm birde cdye çektiler meleğimi.. eve geldik babamıza izlettik .........
rabim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin

Günaydın herkese
Esm-ckr gözün aydın canım,4 boyutlu da çok güzel oluyo yüz hatlarını tamamen görebiliyosun.
Bi de orda gördüğüne benziyomuş bebekler doğunca.
Bizimki bana çok benziyodu bakalım doğunca da benzeyecekmi?
Sen şimdi durup durup o cdyi izlemek istersin ben hep öyle oluyorum da:))

maşallah kuzuna sağlıkla kavuşursun inş.
2 kiloyu geçmişmiydi bebişin canım bu sefer şişmanlamışmıydı kuzucuk?

Hadi hayırlı olsun tatlım, şimdiden olayın nasıl olacağını bilmek de güzel bişey bence.
Tarihin de belli ne güzel.
Allah çabucak kurtulmayı nasip eder inşallah.
Kuzucuğuna maşallah

ayyy evet bende istiyorum cd yaa
5.ayımızda ısrarla çektirmiştim cd ye o da 3 sn lik hiç bişey anlaşılmıyoo dr yorgnluktan çekememiş galiba
bu def tekrar isticem ama zaten bizim kız hep ters duruyo

Kızlar iki tane hastane çıkışımız var biri 10lu diğeri 15li set yeterli mi sizce bugün çarşıya çıkaıcam da bi tane daha alsam mı ki?

Çalışan anneler burdayız diğerleri uykuda galiba.
Bugün burda da tam uyku havası vardı.
Şimşeklerle gökgürültüsüyle uyandık,şimdi acayip güneş açtı.
Öfff yine sıcak olucak bugün.

Kızlar iki tane hastane çıkışımız var biri 10lu diğeri 15li set yeterli mi sizce bugün çarşıya çıkaıcam da bi tane daha alsam mı ki?

ben bir 10lu birde 5li set aldım yeterli olacağını düşünüyorum zaten extradan alınan bir
sürü şey var ayrı parçalar daha kullanışlı oluyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…