2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar aranızda süt iznini toplu kullanacak olanlar varmı toplu kullanınca kaç gün ediyor biliyormusunuz?

sulecik,
canımmm evet geçmiş 2 kiloyu kilo çok iyi gidior dedi doktor devammm elevit+demirr
şişiyoruz ama bebeğim kilo alıor en önemlisi bu canımmm ......

misskapris, canım setlerin yeter yaz ebbeği oluck kullanamıcak ben bir tane alıcam ayrı ayrı parçalar alıcm bu sıcaklarda giyemıckler hastene çıkışlarını ve büyücekler hemencecik rabbim nasip ederse

Ayy kızlar bunu size anlatmalıyım.
dün gece ne oldu biliyomusunuz?
Banyodan çıktım ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatağa uzandım.
Eşimde karnımı öpmeye başladı,
Eşim öpüyor Rüzgar da içerden onu öpüyor sanki,
o öpüyor içerdeki kıpırdıyor,o öpüyor içerdeki kıpırdıyor,
Bu olay o kadar uzun devam ettiki
Bi baktım eşimin gözler sulanmış " Şimdi bu kadar mutlu ediyosa geldiğinde nasıl olucaz kimbilir" dedi.
Çok güzel bi andı.

canımm bence hiç gerek yok benim de 2 tane
zaten hemen büyücekler hast.çıkışı yerine alt üst küçük 2 tane daha al yeter

Tamam canım sağol alt üstlerimiz de çok zaten.
O zaman abartmayayım almayayım.
Peki alt açmamız 1 tane ondan alayım ama dimi bi tane daha?

canım ben o olayı hiç bilmiyorum
öğretmenim bizde de var mı acaba??
zaten ben 1 yıl ücretsiz izin düşünüyorum izin hakkım olsa bile yanar galiba

Biz de süt izni yok tatlım.
Zaten ya yarım gün çalışıyoruz ya da tam gün çalışınca öğlen aramız oluyor bu nedenle devlet süt izni falan vermiyor.

:gitme::gitme:ayy canım benim ya ne güzell bizim de oluyo öyle duygusal anlarımız
bazen eşim sesleniyo konuşuyo harelket etmiyo kızın küstü sana beni üzdüğün için diyorum bozuluyo o da
çokk güzel bi duygu
ama ben artık kucağımda sevmek istiyorum kızlarr
geçende 2 gün çok az oynadı içim içimi yedi sağlıkla bi doğsalardı:Saruboceq::Saruboceq:

canım ben o olayı hiç bilmiyorum
öğretmenim bizde de var mı acaba??
zaten ben 1 yıl ücretsiz izin düşünüyorum izin hakkım olsa bile yanar galiba

bende Arş. görevlisiyim herkeste var süt izni hatta bende ücretsiz izin kullanaacağım ama süt iznimide kullanmak istiyorum okulum buna müsade ediyor ama tam olarak nasıl hesaplandığını bilmiyorum idarecinin insiyatifine bağlı sanırım.

Biz öğretmenlerde yok canım ne yazıkki herkese vermişler bizde yok.
Çok araştırdım ama yok çok büyük saçmalık.

kızlarrrr benim kızım hala isimsizzzz
yardımcı olun teyzeleri bazı seçeneklerimiz var sizden de farklı isimler bekliyorum ya da bunlardan hangisi güzel
babası zeynep diye tutturdu
zeynep rana
zeynep sena
zeynep asel
zeynep sare
bir de ben tuğçe ismini çok seviyorum zeynep tuğçe de çok uymuyo gibi

Bence en güzeli Zeynep Tuğçe
İstersen bi kaç önerim var;
Ela Zeynep
Zeynep Naz
Beriil Zeynep

benim kızımın da hala bir adı yok babaya beğendiremiyoruz hiçbir ismi:umursamaz:
benim beğendiklerim DEFNE,ECEM,IRMAK,İPEK bunlardan birini seçtiricem artık yoksa kız isimsiz doğacak eyvahedigeldismile

Sare Naz da güzel

günaydın kızlar
daha benim kızımın da bi ismi yok
sizce alya nasıl bi isim?
bu arada ben de yarın 5 hafta daha çalışabilir raporumu alacam emekli sandığına bağlıyız biz hastaneye giderken vizite kağıdı falan götürmeye geerek var mı acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…