2010 Temmuz Anneleri : )

tuğçe zeynep şeklinde daha uyumlu sanki ama misskaprisin dediği beril zeynep çok güzelmiş. insallah içine sinen güzel bir isim bulursun canım.

günaydınlar herkese!!
bugün hava çok serin dünün aksine. işe gelirken üşüdüm hatta. bi ortası olmadı :)

alya ismi kulağa hoş geliyor acaba anlamı nedir. ben de öğretmenim çalışamaz raporu aldım ama benden hiçbirşey istemediler. sadece raporu verdiler.

Yaa kızımız olsa isim yıllar öncesinden hazırdı Ela Naz yada Naz Nisan bizde oğlana isim bulurken çok zorlandık.
Biriniz şu bizim isimleri koyun bak ne güzel işte.
Ben koyamadım bari sizlerden biri koyun Nisan ismini çok seviyorum çok kibar zarif ince bi isim.
Naz da kızlara çok yakışıyo.

günaydın...
dün hiç giremedim ayşe çınarlıdan haberi olan varmı???? yada geçmişe bir göz atayım..

herkese günaydın opuyorumnanaktan kızlar benımde bebiş isimsiz kalacak size bi kaçtane begendigim isimleri yazıyım sizler bana yardımcı olun olurmu

defne derin
özge derin
tuğçe derin
cansu derin
zeynep derin derin ismi kesin oldugu için her ismin sonuna eklıyorum sizce hangisi yada bana önerebileceginiz bi isim derin ismine uyacak şimdiden teşekkürler

çok şeker ya :ecrin_bebek: eşinin burcu ne canım merak ettim

bu dönemler gerçekten de çok duygusal hele bi birçok baba doğumdan sonra hüngür hüngür ağlıyorlarmış :) benim eşim de sağolsun bana her konuda yardımcı oluyor artık kaydirigubbakcemile5

defne derin
özge derin
tuğçe derin
cansu derin
zeynep derin derin ismi kesin oldugu için her ismin sonuna eklıyorum sizce hangisi yada bana önerebileceginiz bi isim derin ismine uyacak şimdiden teşekkürler

canım ben cansu derin 'i beğendim en çok opuyorumnanaktan

defne derin i beğendim ben...bide ben kendi kızıma bulsaydımmmm.dün gittim kontrole..canım benım..onun belli belirsiz silüetini bile görmek beni mutlu ediyor valla.1900gr mış..doktor iyi dedi ama geçen ay daha fazla kilo almıştı..canım sıkıldı.omega 3 ü bırakmıştım devam edeyim en iyisi diye düşünüyorum

maşallah melegine cnm bende defne derini çok begenıyorum ama 2 tane D harfi komık olmazmı hep bunu düşündüm boshayallersmile

canım benim kızım 1700 gram baya baya zayıf ama doktor gayet güzel kilosu dedi
bende hiç besliyemiyorum kızımı galiba napsam acaba hiç bir ilaç takviyesi almıyorum arada sırada elevit içiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…