kızlarrrr benim kızım hala isimsizzzz
yardımcı olun teyzeleri bazı seçeneklerimiz var sizden de farklı isimler bekliyorum ya da bunlardan hangisi güzel
babası zeynep diye tutturdu
zeynep rana
zeynep sena
zeynep asel
zeynep sare
bir de ben tuğçe ismini çok seviyorum zeynep tuğçe de çok uymuyo gibi
günaydın kızlar
daha benim kızımın da bi ismi yok
sizce alya nasıl bi isim?
bu arada ben de yarın 5 hafta daha çalışabilir raporumu alacam emekli sandığına bağlıyız biz hastaneye giderken vizite kağıdı falan götürmeye geerek var mı acaba?
alya = 1. Yüksek yer, yükseklik. 2. Gök, sema.
Ayy kızlar bunu size anlatmalıyım.
dün gece ne oldu biliyomusunuz?
Banyodan çıktım ayaklarımı yükseğe kaldırıp yatağa uzandım.
Eşimde karnımı öpmeye başladı,
Eşim öpüyor Rüzgar da içerden onu öpüyor sanki,
o öpüyor içerdeki kıpırdıyor,o öpüyor içerdeki kıpırdıyor,
Bu olay o kadar uzun devam ettiki
Bi baktım eşimin gözler sulanmış " Şimdi bu kadar mutlu ediyosa geldiğinde nasıl olucaz kimbilir" dedi.
Çok güzel bi andı.
defne derin
özge derin
tuğçe derin
cansu derin
zeynep derin derin ismi kesin oldugu için her ismin sonuna eklıyorum sizce hangisi yada bana önerebileceginiz bi isim derin ismine uyacak şimdiden teşekkürler
canım ben cansu derin 'i beğendim en çok opuyorumnanaktan
defne derin i beğendim ben...bide ben kendi kızıma bulsaydımmmm.dün gittim kontrole..canım benım..onun belli belirsiz silüetini bile görmek beni mutlu ediyor valla.1900gr mış..doktor iyi dedi ama geçen ay daha fazla kilo almıştı..canım sıkıldı.omega 3 ü bırakmıştım devam edeyim en iyisi diye düşünüyorum
defne derin i beğendim ben...bide ben kendi kızıma bulsaydımmmm.dün gittim kontrole..canım benım..onun belli belirsiz silüetini bile görmek beni mutlu ediyor valla.1900gr mış..doktor iyi dedi ama geçen ay daha fazla kilo almıştı..canım sıkıldı.omega 3 ü bırakmıştım devam edeyim en iyisi diye düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?