2010 Temmuz Anneleri : )

Eşim de Koç burcu ben de Koç burcuyum aslında ikimiz de çok duygusal insanlar değiliz.
Ama şimdi okudum Koç burcu çocuğuna en düşkün burçmuş.
Bakalım göreceğiz inşallah öyle olur babamız.

Günaydın KIzlar opuyorumnanaktan

günaydın...
dün hiç giremedim ayşe çınarlıdan haberi olan varmı???? yada geçmişe bir göz atayım..

Canım ben dün ikiz bebek bekleyenleri topiğinde yazısını okudum... bugun için bebeklerın alınacagnı yazmıştı.. RABBİM yardımcısı olsun :Saruboceq:

canım benim kızım 1700 gram baya baya zayıf ama doktor gayet güzel kilosu dedi
bende hiç besliyemiyorum kızımı galiba napsam acaba hiç bir ilaç takviyesi almıyorum arada sırada elevit içiyorum.

canım sen bilirsin ama en azından demir ve eleviti düzenli içmeliyiz.dogum sonrası kaybedecegımız kanı düşün..dirençli olmamız için depolamalıyız şimdiden.ayrıca ben kalsiyum ve magnesıum da içiyorum.ama inanın kendmıı çok iyi hissediyorum.gün boyu çok yorulmama rağmen.benim özürlü bir kızım oldugunu söylemiştim.akşama kadar onun bakımıyla uğraşıyorum.ama şikayetlerim çok az.vitaminlere bağlıyorum ben.kramp kasılma preeklemsi hiç bişeyim yok maşallah.bebişimde 2 hafta önde gelişimi..ama geçen ay haftada 200 gr almıştı.bu ay haftada 100 gr alınca merak ettım işte ister istemez

Öfff memişlerim çok acıyo hala büyüyolar hiç durmadan yola devam ediyolar.
Nadide sultan gibi oldum napıcam ben.
Ve ne yazıkki göbeğimde hiç yok ama göğüslerim feci çatlak(((

Günaydın KIzlar opuyorumnanaktan

Canım ben dün ikiz bebek bekleyenleri topiğinde yazısını okudum... bugun için bebeklerın alınacagnı yazmıştı.. RABBİM yardımcısı olsun :Saruboceq:

ayy saol canım ..geçmiştede göremedim bişe merak ettim bayağı..iyi haberlerını alırız inşallah..dualarımız onunla:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

arkadaşlar sezeryan olunca süt hemen gelmiyormuş ya

peki bebek süt gelene kadar neyle besleniyor ? hazır mama mı ?

gününü tamamlamış olarak sezeryana girersen süt geliyormuş.
benim kuzenimi 40. haftasında aldılar sezeryana ve çıktığında emzirdi rahatlıkla.
belki kişiden kişiye değişebilir amabilmiyorumkismile

benim kızımı 37. haftada almışlardı.emzirince hemen geldi sütüm.hiç bir sorun yaşamadım.hatta bildiğim kadarıyla ılık bir banyo yaptıktan sonra daha çabuk gelıor.bnm hastanede gelmışti.banyodada çoğalmıştı..hiç endişe etmemek en iyisi.tamamen psikolojik.

yani sezeryan olunca sütün hemen gelmez diye birşey yokmuş..

slm kızlar doğuma az kaldı inşallah sağlıklı bir şekilde doğum yapar bebeklerimizi kucağımıza alırız

bugun sohbet ilerlemıorrr ....
ayşenin bebekleri alınacakmış bugunnn....
rabbim onada bebeklerinede sağlık sıhat versinn.
yakamoz nasıl acaba onuda merak ediyorum kızlar

Öff cidden bugün amma sessiz burası.
Nerdesiniz millet yaa.
Ayşeye dua edelim ınşallah rabbim bebeklerini de onu da korur.
Allah yardımcıları olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…