2010 Temmuz Anneleri : )

hadi amakızlarr
bu kadar karamsar olmayın
bu saatten sonra bebişlerde anneleride hepsi iyi olacaklar
tamam zorluk yaşıyorlar ama olumlu düşünelim dua edelim yeter
ben herkesin mutlu sona ulaşacağına inanıyorum

13 kişi burada görünüyoruz ama kimseden ses yok.
Valla ben de eve gidicem uyuyacağım fosul fosul uğramayacağım yanınıza eve gidince.:umursamaz:

Ayaklarım kocaman oldu yine.
Ve ne yazıkki bizde sandalet giymek yasak olduğu için kapalı baetlerleyim hala.
Bıktım artık.

Bencede arkadasşlar olumlu düşünelim olumlu olsun herşey..Kiiii herşey iyi olcak allahın izniyle..
Artık çoğu gitti zaten azı kaldı..

ayşenin bebekleride geliyor demekki...

bebişler artıyor. çok çekti biz bir çektiysek o üç çekti diye düşünüyorum. ALlah yardımcısı olsun.
:Saruboceq:

Karnımda sancı mı var gaz mı var sabahtan beri anlayamadım.
Soğuk bir suyun altına girip saatlerce çıkmak istemiyorum.
Öğlen yediğim şeyde acayip baharatlıymış,midem yanıyo çokkkkkkkkkkkkkk.

taşındıktan sonra benim internet çok yavaşladı ya sayfayı yenileyene kadar dakikalar geçiyor pöff boshayallersmile

Ayaklarım kocaman oldu yine.
Ve ne yazıkki bizde sandalet giymek yasak olduğu için kapalı baetlerleyim hala.
Bıktım artık.

müdürün sana bi ayrıcalık tanısın canım.giy sen sandalet.gün boyu dayanılmaz öyle...ben izne ayrılmadan önce spor ayakkabılarla gidiyodum başka türlü ayaklarım çokk ağrıyodu basamıyodum üstüne.:CüvCüv:

benim de uykum var

Sen de benim gibi erken yatamıyomusun?
Okuldan eve gidince uyuyorum gece de 12den önce yatamıyorum,
Sabahta kalkamıyorum ve btün gün uykum oluyo.
Bi de kuyruk sokumum acıyo oturmaktan artık ayağa kalksam ayaklar davul ibi.

dün sıcaktan bayılacaktım eve gelince duşa girdim bende öğlenden geceye kadar dondurma istiyodu canım geldim gttim yedim gece bi baktım 4 tane yemişim ne yapıyosun sen ya dedim kendi kendime. zaten dün güneşin altında 1 saat otobüs bekledim bütün gece yüzüm şişti ve gözlerim yandı ve sabah gözlerim çapaklanmıştı. korkmadım değil ama bugün geçti şişlik indi

Aslında müdürüm o kadar iyi bi insan ki bayrak törenlerinde sen katılma hocam diyo,Öğretmenler odasına sırf benim için soğutucu getirdi.
Okuldaki herkes bana karşı çok iyi Allah razı olsun hepsinden geçen gün teknoloji tasarım hocamız bi tabure yaptırmış öğrencilerine getirdiler masamın altına koydular ayaklarım yukarda dursun diye.Çok iyi insanlar.
Söylesem kesinlikle kabul eder ama işin kötüsü evdeki sandaletler bana artık küçük geliyo çarşıya çıkıp sandalaet almak da bana zor geliyo.

mide yanmaları için bol bol su içmek gerekiyormuş ve abartmadan tatlı yemekte iyi gelirmiş

Ahh ya kıyamam allahtan öyle otobüs derdim falan yok.
Evimle okulum araası 5 dk.
Allah büyük şehirlerdeki hamişlere kolaylık versin.

taşındıktan sonra benim internet çok yavaşladı ya sayfayı yenileyene kadar dakikalar geçiyor pöff boshayallersmile

Kablosuz bağlanıyosunuz dimi,
Şifre koymadıysanız hattınızı başkaları da kulllanıyodur bu da seni yavaşlatır canım.

Artık bende de zaman zaman şişlikler oluyor ,ellerim şişiyor ...soğuk suda falan geçiyor şişlikler..aman kızlar bu şişliklerle beraber tansiyonunuzu da ölçün..şişlikle beraber yüksek tansiyon iyi değil..

.:)) neyse canım az kaldı bitcek okul.bu haftayı bitti say kaldı 2 hafta.ben artık uyuyamıyorum doğru dürüst.arada sncım filan da oluyo.bi de mide yanması.dert yanıp yanıp sonra neyse az kaldı yaa 5 hafta kaldı şurda doğuma diyorum.kendimi rahatlatcam güya.bebek doğduktan sonra da uyuyamayız heralde ama hiç değilse canımız rahat olur yaa.bu ağrılar beni çok rahatsız ediyo artık.dayanmak zor gelebiliyo.,
neyse ama az kaldı..biraz daha sabır inş.:Saruboceq:

benimde başım şişliklerle dertte
hele sağ ayağım iki üç numara büyüdü
bugünden itibaren izne ayrıldım inşallah biraz şişliği azalır
okadar şişti ki ayağım karıncalanıyor ve yürürken biraz fazla bileğimi büksem sanki bişey alerji yapmış gibi derisi yanıyo katlanan yerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…