Öff cidden bugün amma sessiz burası.
Nerdesiniz millet yaa.
Ayşeye dua edelim İnşallah rabbim bebeklerini de onu da korur.
Allah yardımcıları olsun
Ayaklarım kocaman oldu yine.
Ve ne yazıkki bizde sandalet giymek yasak olduğu için kapalı baetlerleyim hala.
Bıktım artık.
benim de uykum var
müdürün sana bi ayrıcalık tanısın canım.giy sen sandalet.gün boyu dayanılmaz öyle...ben izne ayrılmadan önce spor ayakkabılarla gidiyodum başka türlü ayaklarım çokk ağrıyodu basamıyodum üstüne.:CüvCüv:
dün sıcaktan bayılacaktım eve gelince duşa girdim bende öğlenden geceye kadar dondurma istiyodu canım geldim gttim yedim gece bi baktım 4 tane yemişim ne yapıyosun sen ya dedim kendi kendime. zaten dün güneşin altında 1 saat otobüs bekledim bütün gece yüzüm şişti ve gözlerim yandı ve sabah gözlerim çapaklanmıştı. korkmadım değil ama bugün geçti şişlik indi
taşındıktan sonra benim internet çok yavaşladı ya sayfayı yenileyene kadar dakikalar geçiyor pöff boshayallersmile
mide yanmaları için bol bol su içmek gerekiyormuş ve abartmadan tatlı yemekte iyi gelirmiş
Aslında müdürüm o kadar iyi bi insan ki bayrak törenlerinde sen katılma hocam diyo,Öğretmenler odasına sırf benim için soğutucu getirdi.
Okuldaki herkes bana karşı çok iyi Allah razı olsun hepsinden geçen gün teknoloji tasarım hocamız bi tabure yaptırmış öğrencilerine getirdiler masamın altına koydular ayaklarım yukarda dursun diye.Çok iyi insanlar.
Söylesem kesinlikle kabul eder ama işin kötüsü evdeki sandaletler bana artık küçük geliyo çarşıya çıkıp sandalaet almak da bana zor geliyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?