benimde başım şişliklerle dertte
hele sağ ayağım iki üç numara büyüdü
bugünden itibaren izne ayrıldım inşallah biraz şişliği azalır
okadar şişti ki ayağım karıncalanıyor ve yürürken biraz fazla bileğimi büksem sanki bişey alerji yapmış gibi derisi yanıyo katlanan yerde
.:)) neyse canım az kaldı bitcek okul.bu haftayı bitti say kaldı 2 hafta.ben artık uyuyamıyorum doğru dürüst.arada sncım filan da oluyo.bi de mide yanması.dert yanıp yanıp sonra neyse az kaldı yaa 5 hafta kaldı şurda doğuma diyorum.kendimi rahatlatcam güya.bebek doğduktan sonra da uyuyamayız heralde ama hiç değilse canımız rahat olur yaa.bu ağrılar beni çok rahatsız ediyo artık.dayanmak zor gelebiliyo.,
neyse ama az kaldı..biraz daha sabır inş.:Saruboceq:
cnm kabloluda var kablosuzda var. kablosuza şifre koyduk ama yine yavaş yine yavaş bi ara ttneti arayıp bildircem daha sıra ona gelmedi : )
Kablosuz bağlanıyosunuz dimi,
Şifre koymadıysanız hattınızı başkaları da kulllanıyodur bu da seni yavaşlatır canım.
Ayy içtiğim suyun haddi hesabı yok ama midede yangın var.
ya benim de aynı sağ ayağım sola göre daha şiş ve ayak bileklerim o kadar kalınlaştı ki çok komik oldular
şişlikler inmiyo benim ya hep aynı:1no2:
cnm kabloluda var kablosuzda var. kablosuza şifre koyduk ama yine yavaş yine yavaş bi ara ttneti arayıp bildircem daha sıra ona gelmedi : )
Evet o zaman sen bi ara sor canım yavaş net adamın asabını bozuyor çünkü.
mide yanmasına fanta birebir ama çok içmemek lazım asitli ne de olsa. ama ben mide yanmasından tepinirken ilaçlar fayda etmezken fanta yarım saat içinde kesivermişti...
ben dün güzelce giyindim Allahım ayağıma ayakkabı yok belki 40 çift ayakkabı var bi tanesimi olmaz... en sonunda kapının önünde duran terlikleri geçirdim ayağıma gittim dersaneye. ben çok rahattım ama iş bu ya sen tut liseden arkadaşımla karşılaştım. ya utanmadım ama ne bileyim üstü forma altını sorma haldeydim kapı önü terlikleriyle gitmiştim kaydirigubbakcemile3
Ayşenin hayırlısı haberlerini bekliyoruz..Dualarımız onunla..belki de doğmşlardır.
dün yıkadığım bebiş cicilerini ütülüyorum şuanda daha doğrusu ütülemeye çalışıyorum anam minik minik büyük insan kıyafeti ütülemek daha mı kolay nedir kaydirigubbakcemile3 bende hepsinii birden yapmıcam taksit taksit ütülicem
Sen de benim gibi erken yatamıyomusun?
Okuldan eve gidince uyuyorum gece de 12den önce yatamıyorum,
Sabahta kalkamıyorum ve btün gün uykum oluyo.
Bi de kuyruk sokumum acıyo oturmaktan artık ayağa kalksam ayaklar davul ibi.
selam kızlar
öğle arasında doktora gittim, dermatoloğa. isilik olmuş bende öyle korktuğum gibi gebelik döküntüsü değilmiş çok şükür. rahatlatıcı bi sprey verdi. inşallah iyi gelir de kurtulurum şu kaşıntıdan.
sizler nasılsınız?
ev hanımı olmak daha iyi bence :))
şöyle gönlümce bir temizlik yapamdaım evlendiğimden beri
eşimde bende gezmeyi çok seviyoruzhaftanında 6 günü çalışınca temizlik falan hep haftaiçine kalıyo
tabii yarım yamalak oluyo oda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?