2010 Temmuz Anneleri : )

ya benim de aynı sağ ayağım sola göre daha şiş ve ayak bileklerim o kadar kalınlaştı ki çok komik oldular
şişlikler inmiyo benim ya hep aynı:1no2:

Ahh valla ben de dün akşam o kadar çok şeyden dert yanmışım ki eşim ikinci çocuğu hiç düşünmeyelim diyodu bi ara:)))

Kablosuz bağlanıyosunuz dimi,
Şifre koymadıysanız hattınızı başkaları da kulllanıyodur bu da seni yavaşlatır canım.
cnm kabloluda var kablosuzda var. kablosuza şifre koyduk ama yine yavaş yine yavaş bi ara ttneti arayıp bildircem daha sıra ona gelmedi : )

Ayy içtiğim suyun haddi hesabı yok ama midede yangın var.

mide yanmasına fanta birebir ama çok içmemek lazım asitli ne de olsa. ama ben mide yanmasından tepinirken ilaçlar fayda etmezken fanta yarım saat içinde kesivermişti...

ya benim de aynı sağ ayağım sola göre daha şiş ve ayak bileklerim o kadar kalınlaştı ki çok komik oldular
şişlikler inmiyo benim ya hep aynı:1no2:

Sormayın kızlar çok cici elbiseler aldım ama bu şiş bileklerle onları giyince kendimi tombul kuş gibi hissediyorum
Tipim kaydı resmen

.

ben dün güzelce giyindim Allahım ayağıma ayakkabı yok belki 40 çift ayakkabı var bi tanesimi olmaz... en sonunda kapının önünde duran terlikleri geçirdim ayağıma gittim dersaneye. ben çok rahattım ama iş bu ya sen tut liseden arkadaşımla karşılaştım. ya utanmadım ama ne bileyim üstü forma altını sorma haldeydim kapı önü terlikleriyle gitmiştim kaydirigubbakcemile3

Hadi yaa bak sen fantaya hiç ummazdım evde var içiyim bari gidince.

Ayy sorma kırk yıllık kokoşlar ne hale düşüyoruz dimi.
Valla ben de bi gün terlikleri geçirip gelicem galiba.
Bugün en büyük ve bol eski bi aykkabım vardı onu giydim ama sanırım haftaya o da olmayacak.

dün yıkadığım bebiş cicilerini ütülüyorum şuanda daha doğrusu ütülemeye çalışıyorum anam minik minik büyük insan kıyafeti ütülemek daha mı kolay nedir kaydirigubbakcemile3 bende hepsinii birden yapmıcam taksit taksit ütülicem

Oturduğun yeerden ütülemeye çalış canım.
Masanı ona göre ayarlada öyle daha kolay olur.

Öff ya okul çıkışı toplantı varmış.
Şimdi duyurdular.
Ama ben eve gidip çırım çıplak sere serpe uzanıp uyumak istiyodum.
Ne toplantısı ama yaa,
Bensiz toplansalar keşke.

miss aynen öyle yapıyorum wallahi pencereleride açtım terlemiyim diye oturdum oyun oynar gibi ütülüyorum. bu arada ben birtek süt pompası almadım araştıramadımda sizler aldınızmı

SORMA CANIM YA ERKEN YATAMIYORUM BEN DE
yatsam da ayaklarımın ağrısı beni bi vakit uyutmuyo

SONBAHAR cım ben süt pompası almadım ihtiyaç duyarsam aldırıcam sonra hele bi doğsun hayırlısıyla bebekim

selam kızlar
öğle arasında doktora gittim, dermatoloğa. isilik olmuş bende öyle korktuğum gibi gebelik döküntüsü değilmiş çok şükür. rahatlatıcı bi sprey verdi. inşallah iyi gelir de kurtulurum şu kaşıntıdan.
sizler nasılsınız?

merhaba kızlar bazen bıkıyorum ev işlerinde sizlerinde öylemi çok güzel silip süpürüyorum yıkayıp asıyorum bir gün sonra yine aynı birde evde iki kişiyiz bıkıyorum işlerden yemek yapmak ayrı dert çalışan anne olmak dahamı iyi acaba evden gidersinde gözün görmez hiç değilse bende rahat oturamıyorum yerlertozluysa falan of of monotonluk sıkıyo beni bazen sizler nasılsınız

froyacım geçmiş olsun döküntü olmamasına sevindim dün bende korkmuştum sen öyle deyince isilikse hemenck geçer inşallah

ev hanımı olmak daha iyi bence :))
şöyle gönlümce bir temizlik yapamdaım evlendiğimden beri
eşimde bende gezmeyi çok seviyoruzhaftanında 6 günü çalışınca temizlik falan hep haftaiçine kalıyo
tabii yarım yamalak oluyo oda

ev işlerini 8-10 yıllık evli olup zevk alarak hiç bıkmadan yapan varmı acaba yoksa benmi tuafım

iyiki yapmamışsın canım boşuna yorulucaktın bir iki güne yine aynı olucak nasıl olsa çalışıyorsun en azından ay sonunda maaşını alıyorsun bu ev işi nankör yap yap aynı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…