2010 Temmuz Anneleri : )

canım ben ayıma girdim ama hala alamadım malesef ev aldık yazmıştım ....
şimdi ev topanıor evime yerleşicem hastane için gerkli olanları hazırldı annem bebeğe benm gecelık kaldı onu hazır edicem beşik falan doğumdan sonrada olur dedi annem acele etmicemmm beğenirim doğumdan sonra annem alır gelir hem taşınmış oluurm zaten ilk 1 hafta oturma odasında yatıcm ben annem kalıck yanımda bebekte yanımda olur o yüzden kafama yattı

ne şanslısın canım ya benimde bacaklarındakilerde azalma var nedenki acaba yaşlanıyormuyuz yoksa artık ama o bölge azalmadı hemde yıllardır sirli ağda yapıyorum

esmanasılsın hiç sesin çıkmıyo

aman esmacım annenin kıymetini bil bizim kimse yok büyükler rahmetli kalıcaz bi başımıza eşim bebek diye başımın etini yiyodu yardım eder artık gerçi onuda çok yoramam para kazanması lazım çünki

ne şanslısın canım ya benimde bacaklarındakilerde azalma var nedenki acaba yaşlanıyormuyuz yoksa artık ama o bölge azalmadı hemde yıllardır sirli ağda yapıyorum

ben acayip garipsiyorum hala bu tüy çıkmama konusunu. ama çok da memnunum inşallah hep böyle kalır....
sen hastane çantası hazırladın mı canım??

Hayırlı günler arkadaşlar.
Nasılsınız?
Ayşeden haber varmı bugün.
En son kendi 1 gün yoğun bakımda yatacakmış,bebeklerin biri küvezdeymiş,diğeri yanında galiba.

Benimde bugün kontrol ve nst var.Artık son ayıma girdim,bakalım bugün belki doğum zamanını söyler.

ben acayip garipsiyorum hala bu tüy çıkmama konusunu. ama çok da memnunum inşallah hep böyle kalır....
sen hastane çantası hazırladın mı canım??

nazocum beyaz renk bir çanta vardı evde orta boy onun içine koydum gecelik bebşe eşya ped işte burada okuduklarıma göre sen hazırladınmı sen neler koydum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…