yani 3,5 hafta sonramı doğrumu hesapladım ??? akannehir
biz iyiyiz canım asıl haberler sende...
nerdeyse 36 haftalıksın :smiley-cool:
maşallah maşallah. nasıl bebişin???
nazocum beyaz renk bir çanta vardı evde orta boy onun içine koydum gecelik bebşe eşya ped işte burada okuduklarıma göre sen hazırladınmı sen neler koydum canım
canımmm gobiş küçücükk dahaaa :):) maşallah size sende iç karnı geniş olanlardasın aynen benm gibi bende öyleyim :)
beşiğe bayıldımmm nerden aldın canımmm bende park yatak düşünüyorum ama bunlarda hoşuma gidiorrr .......... nerden ne kadara aldın canmm merak yaptımmm :)
bu arada maşallah size canım
yasearkadaşım beşiniz çok güzel iyi günlerde kullansın bebeişin göbişinde çok şirin maaşallah
avatarımı değiştirdim ohaoldumsmile
teşekkür ederim juju geçiyo günler hemde çok hızlı bir şekilde
çok şükür bebeğimiz ii durumda sağlığı kilosu dr amcasından aferim aldıama annesi hasta oldu bana ev yaramadı anlayacağın bir kaç gün önce sürekli istifra ettim durdum üşüttüm desem biraz zor bir ihtimal memleket yanıyor çok sıcak burası hamilelikten dolayı zaten yanıyor içim dışım
boshayallersmile
yaa işyerinde sürekli "hala çıkmıyo musun izne, her an doğurcak gibisin" deyip duruyolar. sinir oluyorum mirmirmirmir
Evet canım çok doğru hesaplamışsın opuyorumnanaktan
Dr.geçen kontrolümde son 2 haft.hasst.yatırıcam seni gözümün önünde olursun demişti.
Bakalım bugün ne diyecek :bilmiyorumkismile
yada bilen varsa arkadaşlar 32 ye giriyorum 38 de sezeryan olucam hangi ayda oluyo benim doğum
yada bilen varsa arkadaşlar 32 ye giriyorum 38 de sezeryan olucam hangi ayda oluyo benim doğum
nazocum bende 28 mayısta rapor almak için gitmiştim ya artık 15 günde bir gel dedi. bende 15 hazirana randevu aldım. 28 mayısta gittiğimde 1970 gramdı 42 cm ydi. seninkide aynıdır o dönemde. hani şimdilik fikir olsun diye söyledim. tarihimiz aynı gidiyor ya bebişlerin ağırlığıda aşağı yukarı aynı gider diye söledim. tabi 15 hazirana kdr 2 kg geçerler diye umut ediyorum
yaa işyerinde sürekli "hala çıkmıyo musun izne, her an doğurcak gibisin" deyip duruyolar. sinir oluyorum mirmirmirmir
ya evet bu artık adet haline gelmiş :) ne zaman izne çıkıyosun diye soruyolar boşver..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?