2010 Temmuz Anneleri : )

benim 10 gün sonra kontrolüm var.
bu gittiğimde konuşuruz heralde doğumu yavaş yavaş...
birde bu kontrolden sonrA 15 günde bir çağırılacağız galiba.... bilmiyorumkismile

yani 3,5 hafta sonramı doğrumu hesapladım ??? akannehir

Evet canım çok doğru hesaplamışsın opuyorumnanaktan

Dr.geçen kontrolümde son 2 haft.hasst.yatırıcam seni gözümün önünde olursun demişti.
Bakalım bugün ne diyecek :bilmiyorumkismile

biz iyiyiz canım asıl haberler sende...
nerdeyse 36 haftalıksın :smiley-cool:
maşallah maşallah. nasıl bebişin???

teşekkür ederim juju geçiyo günler hemde çok hızlı bir şekilde
çok şükür bebeğimiz ii durumda sağlığı kilosu dr amcasından aferim aldı ama annesi hasta oldu bana ev yaramadı anlayacağın bir kaç gün önce sürekli istifra ettim durdum üşüttüm desem biraz zor bir ihtimal memleket yanıyor çok sıcak burası hamilelikten dolayı zaten yanıyor içim dışım
boshayallersmile

yaa işyerinde sürekli "hala çıkmıyo musun izne, her an doğurcak gibisin" deyip duruyolar. sinir oluyorum mirmirmirmir

nazocum beyaz renk bir çanta vardı evde orta boy onun içine koydum gecelik bebşe eşya ped işte burada okuduklarıma göre sen hazırladınmı sen neler koydum canım

bende bugün yarın hazırlayacağım.
daha 1 tane gecelik aldım. ikinciyi alınca koyarım artık.
işte hastane çıkışı. pedler. göğüs ucu kremi..
göğüs pedleri,
emzirme südyeni.
makyaj malzemesi (olmazsa olmaz bende)
lohusa tacı
bebek bezi
göğüs pompası (manuel)
ıslak mendil.
emzik (her ihtimale karşı)

daha var ama koydukça aklıma gelecek. ilk etapta bunlar...

YAA HERKES GÖBİŞ KÜÇÜK DİYO AMA OĞLUŞUM KÜÇÜK OLMASIN DİMİ
sanırım dediğin doğru iç karnım geniş olmalı. zaten 5 aylıkken bile eski kıyafetlerimi giyiyodum. aklinialirimsmile
beşiğe gelince canım benimki arkadaşımın doğum hediyesi. babasının imalatı ama yurtdışına gönderiyolar burda satışları yok bildiğim kadarı ile. o nedenle fiyatını bilmiyorum. bildiğim malzemesi gürgen ağacıymış. sağlam bişeye benziyo, kullanışı da iyi.
bu tarz bi beşik ikea da görmüştüm. istersen bi bak 120 ve 250 olmak üzere iki kalite vardı. bence çok da güzel. eğer fikrimi sorarsan park beşikleri hiç beğenmiyorum ben. evin içine çadır kurmuş gibi. kumaşı filan basit geliyo bana. hem güzel değil bi de fiyatları da gayet yerinde. ama zevk meselesi tabi. bazıları renkli şeyleri tercih eder. CADIARZU

yasearkadaşım beşiniz çok güzel iyi günlerde kullansın bebeişin göbişinde çok şirin maaşallah

teşekkür ederiz canım bebeişim ve ben opuyorumnanaktan

avatarımı değiştirdim ohaoldumsmile

çok güzel olmuş iyi günlerde kullan kaydirigubbakcemile3

maşallah bebişimize. zemuszemus
canım sıcaklar tüm dengemizi kaçırdı bizimde. bende 2 gündğr ishal gibiyim. bence sıcaktan oldu.. bugün yok çok şükür, iyiyim...
bünyemiz tepki gösteriyor, dikkatli olmak lazım.... mirmirmirmir

nazocum bende 28 mayısta rapor almak için gitmiştim ya artık 15 günde bir gel dedi. bende 15 hazirana randevu aldım. 28 mayısta gittiğimde 1970 gramdı 42 cm ydi. seninkide aynıdır o dönemde. hani şimdilik fikir olsun diye söyledim. tarihimiz aynı gidiyor ya bebişlerin ağırlığıda aşağı yukarı aynı gider diye söledim. tabi 15 hazirana kdr 2 kg geçerler diye umut ediyorum

Evet canım çok doğru hesaplamışsın opuyorumnanaktan

Dr.geçen kontrolümde son 2 haft.hasst.yatırıcam seni gözümün önünde olursun demişti.
Bakalım bugün ne diyecek :bilmiyorumkismile

artvinli arkadaşım 32 ye gircem bende doktor 38 de alırız demişti ben ne zaman gidicem doğuma hesaplayabilirmisin

yada bilen varsa arkadaşlar 32 ye giriyorum 38 de sezeryan olucam hangi ayda oluyo benim doğum

evet canım.
o zaman seninle aynı tarihte doktora gideceğiz.
o gün konuşuruz artık :)))
bende o tarihde 2 yi geçer diye bekliyoum ama hayırlısı bakalım ...

kızlar biz kızımıza deniz adını koyacağız, ama bazıları diyor ki hem erkeğe konuyo hem kıza sorun olmasın...bana göre karışması sorun değil hem böylece sapıklar da kızımın peşine takılmaz :)) yanlış mı düşünüyorum yani erkek sansalar ne olur ki ?

ya evet bu artık adet haline gelmiş :) ne zaman izne çıkıyosun diye soruyolar boşver..

sanki keyfimizden çalışıyoruz. hep aynı muhabbetler..ne zaman ayrılıyosun, doğum ne zaman, normal mi sezeryan mı. ayy bunaltırlar insanı..

aman kızlar boşveriinn.....
etrafta okadr çekemeyen insan varkiii....
anlatammmmmm en yakınlar bileee çekememezlik edebiliyorr biz kendımıze bebeğimize odaklanalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…