2010 Temmuz Anneleri : )

deniz çok güzel bi isim. unisex olsun nolcak ki..

eviniz hayırlı uğurlu olsun güle güle oturun inşallahopuyorumnanaktan
en gerekli olanları almışsın zaten beşik filan sonra da olur hayırlısı olsun...

Kızlar sanırım havalarda uçuyorum.
Tayin hakkı verdiler bize de.
Belki de memleketime gidiyorum.
Ohhh bebeğime annem bakabilecek belki de.

Sevindim canım senin adına.İnşallah olur.Bursa kaç bilgisayarcı alıyor il dışından?Sözde kontenjanları arttırdılar.Balıkesir 2 sınıf öğretmeni alıyordu il dışından 6ya çıkarmış.Ama açığa bakarsan 150 tane okul açık.Senin branş belki şansın vardır.İnşallah olur.Annen bakar bebeğe de rahat edersin.Bebeklerimiz bize uğurlu gelir inşallah.:Saruboceq:Hepimizin hakkında hayırlısı olsun.:Saruboceq:

kızlar biz uyuduk uyandık yinegeldik..

uyuyunca keyfim yerine geldi sabahtan beri keyifsizdim.. sanırım uyku eksikliğinden olmuş...

benimde canımı sıkan soru : "Normal mi sezeryan mı ??"

bundan sonra cevabım :" Sanane benim yerime sen mi doğuracaksın" olacak

bunu yazan asabi hamile
kaydirigubbakcemile3

güzelim takma kafanı ben bakıcaz artıkdiyorum sezeryan dersem sazan gibi atlıyolar normal yap ...... iyisimi sende bakıcaz de kurtul

maşallahhhhhh bebişine..

sezeryan 37+1 deki haftadamı yapılıyor

yoksa 38 + 0 dan başlayan haftada mı ??
:uhm:

benim 39.haftanın içindeyken olacak kısmetse..

valla benim de aklıma geldi bu..
Buraya neden yazmadılar..:umursamaz:

Sanırım Ayşe ikizler topiğine de giriyordu, ama onların haberi olduğuna göre bzim de haberimiz olması lazım değil mi ama?:umursamaz:

Ayrıntıları bekliyoruz..opuyorumnanaktan

merhaba.....
ayşenın bebişleri olmuş demek durumu nasıl bilen varmı???ayy çok merak ettim şimdi.kaç haftalıktı bebişler???ayşe nasılmış???

hoşgeldin deniz
merhaba.....
ayşenın bebişleri olmuş demek durumu nasıl bilen varmı???ayy çok merak ettim şimdi.kaç haftalıktı bebişler???ayşe nasılmış???

walla bizim topiğe haber veren olmadı ikiz bekleyenler topiğine doruk diye birisi yazmış..
ama 33. haftanın içindeydi bebişler çünkü benden bir hafta önden gidiyordu kendisi ordan biliyorum.

umarım üçününde durumu iyidir.biraz kendini toparlayınca kendide yazar mutlaka.dularım onunla:Saruboceq:

Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..ıkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...

canım hiç korkmaa süt sağmaya devam et sennn nasıl sevindim bebeklern iyi olmasınaaa ....... sabret alıcaksın onları kollarınaaa rabbim sizden huzuru mutluluğu eksik etmesinnn daha küçükler anneleriii alışıcklar emmeyede sen üzülmee bol bol süt sağ canımmm ............. bebeklerin ve senın bir an önce evinize kavuşmanız dileğiyle canımmm :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

maşallah üçünüze dee
çok sevindim canım sağ salim kavuşmuşsun meleklerinesolunum sıkıntılarının olmaması da süper
küvezde değiller dimi
sütün kısa zamanda artar inşallah canım
tekrar tebrik ederimopuyorumnanaktan

canımmmm çok sevindimm..:sm_cool:
Çok geçmiş olsun gözünüz aydın..:teytey:
Sabrın sonu selamet bak..Çok sıkınılar çektin sen..Allah mükafatını verdi..:lepi:

Allah kızına ve oğluna hayırlı uzun ömür versin..
En kısa zamanda bebişlerinle evinize dönmenizi dilerim..
Kendine iyi bak gönlünü ferah tut.

Darısı, hayırlısıyla bizim başımıza olsun inş.:Saruboceq::Saruboceq:

günaydınnnnnnn kızlar
bugün benim için çok önemlii
öğretmen atama sonuçları açıklanacak ama ben 2.tercihim olan yeri yazdığıma pişman oldum inşallah gelmezzzzzz çok heyecanlıyım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…