kızlar biz kızımıza deniz adını koyacağız, ama bazıları diyor ki hem erkeğe konuyo hem kıza sorun olmasın...bana göre karışması sorun değil hem böylece sapıklar da kızımın peşine takılmaz :)) yanlış mı düşünüyorum yani erkek sansalar ne olur ki ?
deniz çok güzel bi isim. unisex olsun nolcak ki..
selam kızlar aranızda nisa hastanesine gidn varmı
canım ben ayıma girdim ama hala alamadım malesef ev aldık yazmıştım ....
şimdi ev topanıor evime yerleşicem hastane için gerkli olanları hazırldı annem bebeğe benm gecelık kaldı onu hazır edicem beşik falan doğumdan sonrada olur dedi annem acele etmicemmm beğenirim doğumdan sonra annem alır gelir hem taşınmış oluurm zaten ilk 1 hafta oturma odasında yatıcm ben annem kalıck yanımda bebekte yanımda olur o yüzden kafama yattı
Kızlar sanırım havalarda uçuyorum.
Tayin hakkı verdiler bize de.
Belki de memleketime gidiyorum.
Ohhh bebeğime annem bakabilecek belki de.
kızlar biz uyuduk uyandık yinegeldik..
uyuyunca keyfim yerine geldi sabahtan beri keyifsizdim.. sanırım uyku eksikliğinden olmuş...
benimde canımı sıkan soru : "Normal mi sezeryan mı ??"
bundan sonra cevabım :" Sanane benim yerime sen mi doğuracaksın" olacak
bunu yazan asabi hamile kaydirigubbakcemile3
maşallahhhhhh bebişine..merhaba güzel anneler....
şimdi doktordan geldik oğluşum 2250 gr olmuş.doktorumuz sağlığımız gayet iyi dedi. tosunum elleri ile gözlerini ovuyodu.
ben kendimdeki şişlikleri söyledim bacaklarında yok sadece ayaklarında var normal dedi. birde şişliğin olduğu zaman tansyonunu ölçtür o önemli dedi.
bu arada 20 temmuzdan sonra her an doğum olabilirmiş....
sezeryan 37+1 deki haftadamı yapılıyor
yoksa 38 + 0 dan başlayan haftada mı ?? :uhm:
ayşenin bebişleri gelmiş diye okuyunca benim dudaklar küçük çocuklar gibi büzüştü yine gözyaşım pıt pıt aktı... ne kadarda duygusalım mafoldumben
ama anlamadığım şey ayşanin arkadaşları bizleriz merak edende bizleriz ikizler topiğine kim haber veriyor bize niye haber vermiyor oraya yazan kişi ?? boshayallersmile
hoşgeldin denizmerhabaaaaa.
merhaba.....
ayşenın bebişleri olmuş demek durumu nasıl bilen varmı???ayy çok merak ettim şimdi.kaç haftalıktı bebişler???ayşe nasılmış???
hoşgeldin deniz
walla bizim topiğe haber veren olmadı ikiz bekleyenler topiğine doruk diye birisi yazmış..
ama 33. haftanın içindeydi bebişler çünkü benden bir hafta önden gidiyordu kendisi ordan biliyorum.
Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..İkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...
Arkadaşlar,merhaba,02.10.2010 da öğleden sonra dünyaya geldi bebeklerim,spinal anestezi ile..1 gün yoğun bakımda kaldım..Dikiş yerlerim acıyor hala..İkizler topiğine yazmıştım bir kaç şey,buraya da yazacaktım ama moralimi bozan bir iki şey olunca daha fazla yazamadım..bebeklerimin durumu iyi çok şükür..Solunum sıkıntıları yok..Ancak emme refleksleri yeterli değil,çabuk yoruluyorlar..bu yüzden 1 hafta gözetim altında başka bir hastanede tutulmalarını öngördü çocuk doktorlarımız..Kızım 1780,oğlum da 1680 gr civarı şu an..Onları sağlıkla kucaklayacağım zamanı sabırsızlıkla bekliyorum..Süt sağmaya çalışıyorum ancak sanırım şu ilk süt dedikleri sarımsı bir sıvı çıkıyor daha..Süt arttırma yöntemlerini araştırmam gerek en kısa zamanda....Şu an hala hastanedeyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?