ay evet ekşiyse bide potakal suyu dokunmuş olabilir
Canım süt iç istersen... Süt mideye her zaman iyi gelir.
bişey sorucam herkes folik asit kullanıyormu dr bana hamile kalmadan 3 ay önce başla demişti ben ne bileyim hemen hamile kalacağımı sonuçta istediğin an olmuyorki
Ben de plansız hamile kaldığım için başlayamadım canım ama doktor bana hemen hemen herşeyi içinde bulnduran (folik asit de dahil) multi vitamin verdi onu içiyorum.
Ama kokusu iğrenç her defasında midem kalkıyor zorla içiyorum. Hatta artık bir elimle burnumu sıkıyorum öyle içiyorum napiim yoksa her defasında kusmamak için zor tutuyorum kendimi...
Çevremdeki herkes senin gibi bilinçli biri böyle yapıyorsa herşey normal gelir bize diyorlar. Etrafımdaki herkese yardımcı olmaya çalışan, fikirlerini sunan, araştıran, yönlendiren biri olarak tanındım ve beni tanıyan herkes ufacık bir sıkıntısında arar fikir danışır, yönlendirmemi ister ama var gör ki terzi kendi söküğünü dikemezmiş. Ben her zaman planlı hamile kalmayı istedim ve ona göre hareket ederken bir baktım bir kerecik bir atlamamızda yüce Rabbim meleğimizi göndermiş. Amaaaan sağlıklı olsunda varsın plansız olsun bu kadar zamandır herkes planlımı kalmış sanki... kaydirigubbakcemile3
(İşin enterasını millet uğraşır uğraşır olmaz bizimki de bir kere de pat diye olu verdi. Güzel de oldu ama Rabbim şu sıkıntıları kolaylıkla atlatmayı nasip etsin. Hayırlısı olsun. ) :Saruboceq:
Kızlar içtiğiniz folik asit ilacında acaba oranı nedir? Yani kaç mg folik asit var?
Acaba benim gebelik çok erken teşhis edildiği ve risklerden dolayı mı multi vitamin verdi. Çünkü daha kese felan görmedik. Bu hafta açıklayacaktır herhalde...
bir tablette 174 mcg folik asit,267mg elementer kalsiyuma karşılık 667mg kalsiyum karbonat ve2,5 mcg d vitamini varmış
Maşallah canım kırkbin kere maşallah...
Allah olmayanlara da nasip etsin. Hayırlı evlatlar versin. :Saruboceq:
Bizim bebişlerimizi de korusun...
arkadaşlar bende hamile oldugumu bugün ögrendim idrar testi yaptım simdiden sonra ne yapmam gerek bana bilgi verirmisinz
arkadaşlar ALLAH hepinize meleklerinizi hayırlısıyla kucagınıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh
biz olmayanlara da dua edin emi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?