2010 Temmuz Anneleri : )

Herkesee kocamann günaydınlar....
Yağmurlu bir Bursa sabahından...
ınsan uykudan bile uyanamıyor yaa...
Zor ayılıp işe geldim...Hala da leyla gibiyim yaa...
Haftasonu da biraz telaşeliydi...Halamız geldi bize yardıma ütü yaptı saolsun...
Birde kızıma aldığı cicileri getirdii..Bir süslemiş ki sormayın...Kapı süsü ve sepetimizi almış...Ah içine krem ve şampuanlarını koyup süslemişlerr bayıldımm bayıldımm...
Kızımın odasını cicilerini yerleştirdimm...Yıkanıcak olanlar vardı onları yıkadım ütüledim...
Ahhh asarken falan nasıll seviyorum karşıdan gören deli derr heraldekaydirigubbakcemile3

papatyam cok guzel duygular dımı:)

ben daha hiçbir hazırlık yapmadım,aldıklarımızın hepsini yatağın içine koydum duruyo:))
kısmetse annem haftaya gelecek ozaman yıkanacak ütülencek ev temizlencek bisürü iş var

Günaydınn canım...
hayırlı olsun yeni eviniz...İyi günlerde oturun inş...
Maaşallah bebişine de büyümüştür ne kadar olmuş söyledimi doktor canım...
Bende 18 inde çatı ve nst için gidicem inş...

Hemde çoook güzel canım yaa minik mimik eşyalar insan bakmaya kıyamıyor
Çok şükür atlattım ben o telaşeyi...
Kendi valizimi de yerleştirmeye başladım artık aklıma gelenleri koydum şimdilik bakalım...

ohhh kızlarrr ... işlemler bütüyor yavaş yavaşş...
bende taşınsaydım hayırlısylaaa bende pazar günü evi toplafdım haftaya haftasonuda taşınırız herhalde zor bu işler yaaa ............
çok yorucuuu artık çok yoruluyorummm

inş.canım hayırlısı ile sende yerleşirsin evine...haklısın günler ilerledikçe daha fazla yoruluyoruz...Dün akşam pilim bitmişti benimde elimi kolumu kaldıracak halim yoktuu...

inş.canım hayırlısı ile sende yerleşirsin evine...haklısın günler ilerledikçe daha fazla yoruluyoruz...Dün akşam pilim bitmişti benimde elimi kolumu kaldıracak halim yoktuu...

ay inan benmde ablam sağolsun geldi topladı ama bende yer gösterim onu verim bunu verim derken hışım çıkmışşş ayaklarım beni taşımıor artık

gunaydınlar

froyacım hayırlı olsun yenı evınız.ee artık dinlenme vakti,yorma kendini vaktimiz azaldı:))))))))))))

çok teşekkürler arkadaşlar. Allah size daha güzellerini nasip eder inşallah.
2 kilo canım, normal dedi doktor.
sizin de ciciler gelmiş, güle güle kullanın. ben şimdilik dolabına koydum eşyalarını katlayıp ama daha yıkanıp ütülenecek. haftaya kısmetse izne ayrılıyorum, o zaman yaparım artık yavaş yavaş. zaten ilk etapta giyilecek olanları yıkarım sadece.

Oyy maaşallah kuzuna annesi ya...Hayırlısı ile gelsinler inş..
Bundan sonra yaparsın artık canım izinde yavaş yavaş..Çalışırken çok zor oluyor...
Benimde hemen hemen herşeyi yıkandı sadece elbiseleri ve pantolonları hariç...Ev sabun kokuyorr buram burammkaydirigubbakcemile3

bende bugun yıkayıp ütüleyip yerleştiricem hastane çantamı rabbim nasip ederse

kızlar annenin çamaşırları bebeğinkilerle birlikte yıkanabiliyormuş, doğru mu? geceliğimi falan ayrı mı yıkasam yoksa karar veremedim.

kızlar annenin çamaşırları bebeğinkilerle birlikte yıkanabiliyormuş, doğru mu? geceliğimi falan ayrı mı yıkasam yoksa karar veremedim.

valla canım yenıyse tabı yıkayabılırsın ama ... beveğin eşyaalrıyla kendi kullandıklarını yıkama ayrı yıka her zman daha iyi olur bence

günaydınnnnn
bugün geceliklerimi falan yıkayıp çantamı hazırlamak istiyorum ama çokk tembel hissediyorum kendimi
bütün gün uyuyasım var

Valla canım bilmiyorum kii ben hep ayrı yıkadım kızımın cicilerini amaa...karar senin yine de...

günaydın kızlar, artvinlinin bebeğinin uzun ve güzel bir ömrü olur inşallah.

off yaa bugün erzurum bile yanıyor gece sıcaktan uyuyamadım,sabaha karşı uyandım su gibi olmuşum.başka yerleri düşünemiyorum kim bilir ne sıcaktır.haftaya memleketime gidicem orası daha da sıcaktır Allah bilir.

ben de ayrı yıkarım. sadece şimdi yeni gecelikleri belki birlikte yıkayabilirim. sonra ayırırım

Günaydınn hoşgeldinnn...
Valla buralar okadar sıcak değil...Yağmur yağıyor hiç durmadann...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…