günaydınlar!!
haftasonu evimize taşındık çok şükür. biraz yorucuydu ama neyseki çoğu iş bitti.
bebeğimizi de gördük, sağlığı iyi maşallah. ama başı aşağıdaymış, doktor hareket etmiyoruz artık fazla dedi. 2 hafta sonra hem nst ye giricem hem de çatı muayenesi yapılacak.
artvinli doğum mu yaptı? Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin yavrusuna.
geçmişe bakayım biraz..
papatyam cok guzel duygular dımı:)
ben daha hiçbir hazırlık yapmadım,aldıklarımızın hepsini yatağın içine koydum duruyo:))
kısmetse annem haftaya gelecek ozaman yıkanacak ütülencek ev temizlencek bisürü iş var
ohhh kızlarrr ... işlemler bütüyor yavaş yavaşş...
bende taşınsaydım hayırlısylaaa bende pazar günü evi toplafdım haftaya haftasonuda taşınırız herhalde zor bu işler yaaa ............
çok yorucuuu artık çok yoruluyorummm
inş.canım hayırlısı ile sende yerleşirsin evine...haklısın günler ilerledikçe daha fazla yoruluyoruz...Dün akşam pilim bitmişti benimde elimi kolumu kaldıracak halim yoktuu...
gunaydınlar
froyacım hayırlı olsun yenı evınız.ee artık dinlenme vakti,yorma kendini vaktimiz azaldı:))))))))))))
Günaydınn canım...
hayırlı olsun yeni eviniz...İyi günlerde oturun inş...
Maaşallah bebişine de büyümüştür ne kadar olmuş söyledimi doktor canım...
Bende 18 inde çatı ve nst için gidicem inş...
ay inan benmde ablam sağolsun geldi topladı ama bende yer gösterim onu verim bunu verim derken hışım çıkmışşş ayaklarım beni taşımıor artık
çok teşekkürler arkadaşlar. Allah size daha güzellerini nasip eder inşallah.
2 kilo canım, normal dedi doktor.
sizin de ciciler gelmiş, güle güle kullanın. ben şimdilik dolabına koydum eşyalarını katlayıp ama daha yıkanıp ütülenecek. haftaya kısmetse izne ayrılıyorum, o zaman yaparım artık yavaş yavaş. zaten ilk etapta giyilecek olanları yıkarım sadece.
kızlar annenin çamaşırları bebeğinkilerle birlikte yıkanabiliyormuş, doğru mu? geceliğimi falan ayrı mı yıkasam yoksa karar veremedim.
kızlar annenin çamaşırları bebeğinkilerle birlikte yıkanabiliyormuş, doğru mu? geceliğimi falan ayrı mı yıkasam yoksa karar veremedim.
günaydınnnnn
bugün geceliklerimi falan yıkayıp çantamı hazırlamak istiyorum ama çokk tembel hissediyorum kendimi
bütün gün uyuyasım var
günaydın kızlar, artvinlinin bebeğinin uzun ve güzel bir ömrü olur inşallah.
off yaa bugün erzurum bile yanıyor gece sıcaktan uyuyamadım,sabaha karşı uyandım su gibi olmuşum.başka yerleri düşünemiyorum kim bilir ne sıcaktır.haftaya memleketime gidicem orası daha da sıcaktır Allah bilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?