hanımlar babalık izni 3 günden 10 güne çıkacakmış bu konuda bilginiz varmı acaba biz temmuz annelerine yetişirmi?
froya taşınmışsın gözün aydın işler bitmiş artık..
nasılsın deniz
evde hayat güzel olsa gerek
aslıonda sıkılmaya başladım ama biraz gayret diyorum kendime
teşekkürler deniz. bitti sayılır, sadece mutfak kaldı, her şeyi yıkayıp yerleştiriyoruz. annemle kayınvalidem sağolsunlar, onunla uğraşıyorlar hala. ama zor kısımlar bitti.
ben mama almayı düşünmüyorum. inşallah sütümüz olur ama olmazsa da hastanede veriyorlarmış, hastane için yanıma almıcam yani.
kızlar herbalife ürünleri hamilelikte tüketilebilir mi
bu konuda bilgisi olan var mı?
ben bazen süt içerken herbalife mamasıyla karıştırıyorum
sonuçta doğal bi ürün diye biliyoruz ama ....
slm kızlarrr bi arkadaşımız daha doğum yapmış Alllah analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallaahh bende dün o kadar hurma ve kiraz yedim ki kayınvalidem doğurcam diye korktu ama bende tık yok:):):):)
Hurmanın erken doğumu tetiklediğini duydum bu siteden zaten aram pek yoktur yemiyorum ama yediğim kirazın haddi hesabı yok..
Normalde de kiraz hastasıydım şimdi eşim yetiştiremiyor eve kiraz...
Hurmanın erken doğumu tetiklediğini duydum bu siteden zaten aram pek yoktur yemiyorum ama yediğim kirazın haddi hesabı yok..
Normalde de kiraz hastasıydım şimdi eşim yetiştiremiyor eve kiraz...
aynen ben de tam kiraz canavarı oldum. o da mı erken doğuma neden oluyormuş, yok dimi öyle bişey :)
aynen ben de tam kiraz canavarı oldum. o da mı erken doğuma neden oluyormuş, yok dimi öyle bişey :)
hiç duymadım valla...şu an duyuyrum..
çocukluğumdan beri kiraz hastasıyım oğlumda da bol bol yemiştim hiç sorun olmadı çok şükür..hala da yiyorum bu sabah kahvaltıda bile yedim hatta..
bilemem tabii..hurmayı da bilmiyordum bu siteden duydum..
ben biraz kiraz yiyeyim..sempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?