2010 Temmuz Anneleri : )

buaralar serin bugun çok şükür rabbıme valla sıcaktan uyuyamıordum kızlarrr....
oh rahatladım valla

hanımlar babalık izni 3 günden 10 güne çıkacakmış bu konuda bilginiz varmı acaba biz temmuz annelerine yetişirmi?

hanımlar babalık izni 3 günden 10 güne çıkacakmış bu konuda bilginiz varmı acaba biz temmuz annelerine yetişirmi?

ayyy ne güzel..ama canım benım eşime beş yıl önce 1hafta vermişlerdi sanki. öyle hatırlıyorum..ama 10 gün daha süper..gerçi yaza geldiği için biz yıllık izin almayı düşünüyoruz..ama ekstra 1o gün hiç fena değil:sm_cool: yetişir inşallah

Kızlar olası bir süt gelmemesine karşın hangi mamayı alacaksınız? Hastaneye giderken yanımızda bulundurmamızda fayda var biliyorsnuz..

Oğlumda aptamil almıştım yanıma çok şükür gerek kalmamıştı ama bunda da her ihtimale karşı yanımıza almamız lazım..

sadece mama kaldı benim bezi biberonu bakım ürünlerini aldım dün.

nasılsın deniz
evde hayat güzel olsa gerek
aslıonda sıkılmaya başladım ama biraz gayret diyorum kendime

froya taşınmışsın gözün aydın işler bitmiş artık..

teşekkürler deniz. bitti sayılır, sadece mutfak kaldı, her şeyi yıkayıp yerleştiriyoruz. annemle kayınvalidem sağolsunlar, onunla uğraşıyorlar hala. ama zor kısımlar bitti.

ben mama almayı düşünmüyorum. inşallah sütümüz olur ama olmazsa da hastanede veriyorlarmış, hastane için yanıma almıcam yani.

kızlar herbalife ürünleri hamilelikte tüketilebilir mi
bu konuda bilgisi olan var mı?
ben bazen süt içerken herbalife mamasıyla karıştırıyorum
sonuçta doğal bi ürün diye biliyoruz ama ....

slm kızlarrr bi arkadaşımız daha doğum yapmış Alllah analı babalı uzun ömürler nasip etsin inşallaahh bende dün o kadar hurma ve kiraz yedim ki kayınvalidem doğurcam diye korktu ama bende tık yok:):):):)

nasılsın deniz
evde hayat güzel olsa gerek
aslıonda sıkılmaya başladım ama biraz gayret diyorum kendime

Valla ev hayatı gayet güzell..kafama göre takılıyorum işte..darısı sizin başınıza..

Ben de almadım zaten ama hiç aklıma gelmedi perşembe günü kontrolum var..sorayım hastaneye ihtiyaç anında veriyorlarsa ben de almayım..

Süt sorunum olacağını ben de sanmıyorum Allahın izni ile ama oğlumda yanımızda götürmüştük aklıma geldi..

kızlar herbalife ürünleri hamilelikte tüketilebilir mi
bu konuda bilgisi olan var mı?
ben bazen süt içerken herbalife mamasıyla karıştırıyorum
sonuçta doğal bi ürün diye biliyoruz ama ....

hiçbir fikrim yok...
zayıflama ürünleri değil mi onlarr?

Hurmanın erken doğumu tetiklediğini duydum bu siteden zaten aram pek yoktur yemiyorum ama yediğim kirazın haddi hesabı yok..

Normalde de kiraz hastasıydım şimdi eşim yetiştiremiyor eve kiraz...

Hurmanın erken doğumu tetiklediğini duydum bu siteden zaten aram pek yoktur yemiyorum ama yediğim kirazın haddi hesabı yok..

dün bi ziyarete gitmiştik umreden getirmişler peygamber efendimizin eliyle diktiği ağacın hurmasıydı hatta böle güsel hurma yemedim ben o kadar yedim ki bi an bende korktum ama vakti zamanı gelmeden gelmiyo işte bebişler keyifleri ne zaman isterse o zaman gelicek bizim ufaklıklar:)

aynen ben de tam kiraz canavarı oldum. o da mı erken doğuma neden oluyormuş, yok dimi öyle bişey :)

aynen ben de tam kiraz canavarı oldum. o da mı erken doğuma neden oluyormuş, yok dimi öyle bişey :)

hiç duymadım valla...şu an duyuyrum..
çocukluğumdan beri kiraz hastasıyım oğlumda da bol bol yemiştim hiç sorun olmadı çok şükür..hala da yiyorum bu sabah kahvaltıda bile yedim hatta..

bilemem tabii..hurmayı da bilmiyordum bu siteden duydum..

ben biraz kiraz yiyeyim..sempatiksalakcinni

oooh afiyet olsun :))
ben de hiç duymadım, hiç de sanmıyorum öyle bişey olduğunu. bol bol yemeye devam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…