2010 Temmuz Anneleri : )

hiçbir fikrim yok...
zayıflama ürünleri değil mi onlarr?

yok canım sağlıklı beslenme için
ama öğün olarak tüketirsen ve kullanım şekline bağlı olarak hem kilo alabiliyosun hem de verebiliyosun aynı ürünle
eşimde mide problemi vardı o zaman almıştık biz de
tadı fena değil hoşuma gidiyo benim de
kahvaltı gevreklerinden daha iyidir diye düşünüyorum

herkese selam kızlar zemuszemus
dün odamız geldi çok şükür alkisalkisalkis
ama feci cila kokuyor, 1 hafta kadar penceresi hep açık kalacak, kıyafetleri öyle yerleştireceğim.

sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli???

selam..hayırlı olsun bebişinin odası canım..gazsız sancısız geceler geçirir inşalla:dance:
..ayy kızlar hiç sormayın..bende park yatagın yatagını yıkayım dedim..attım makınaya..bi çıkardım sağlam..üzerinde sabun tozları var diye bi daha durulama yaptım..bide ne göriiim.süngeri katladıgım yerlerden yırtılmışşş.felakett....canım sıkıldı sabah sabah...
yazıorum sizekii bnm yaptıgımı yapmayın diye..sadece kılıfını yıkayın bariiiohaoldumsmile

Denizcim bende hiç düşünmedim mama almayı gerçi öyle bir durumda ki olmaz inş..hastaneden verdiklerini bende duydumm..
Hadi gözünaydın eksikler tamamlanmışş desene...
aynen ben de tam kiraz canavarı oldum. o da mı erken doğuma neden oluyormuş, yok dimi öyle bişey :)
Bende öyleyim yaakaydirigubbakcemile3Çok komik gerçekten afiyet olsun herkese...

Aaayy ne güzelll hadi gözünaydın canımm güle güle kullansın inş.bebişinn odasını...
Hayy allah bol bol havalandırmak en iyisi haklısın...
Bizlerde iyiyizz..Bizimde odamız geldi ay sonunda eşyalarımızı yerleştiriyoruz şimdi içlerine...

saol canım iyi dileklerin için opuyorumnanaktan
kıyamam ya, senin hikayen benim uyku setinde yaşadığıma dönmüş....

uyku setini attım makinaya, bebek deterjanı ile falan yıkıyorum ya, içim rahat.
bir çıktı makinadan, simsiyah akannehir
bebbeyaz şey böyle ara ara yağ gibi birşeyle kaplanmış.
ben önce bir güzel oturdum ağladım. sonra 1 şişe kosla yı döktüm üstüne bir süre beklettim yeniden yıkadım. çünkü anında müdahale etmezsem kurursa hiç çıkmayacak.
bitene kadar makinanın başında bekledim. çoookkk şükür ki sağlam çıktı :Saruboceq:
servis çağırdık hemen, doğum zamanı başıma iş açacak bir de... klava:
kazanı yağ kaçırıyormuş, aldılar götürdüler. şu an serviste makinam.
ama inanın aklım çıktı

Hay allah ya kötü olmuş olsun boşver yenisine sağlık yada dikersin çok görülmeyecek bi yerdeyse belli olmaz belki...

Amanınn olmıyacak şey yok valla...Titizleniyoruz diye herşeyde bizi bulabilir böyle durumlarda...İyi hadi en azından çıkmış sorun çözülmüş canım...

hadi sen yırtmışsın..darısı bana..
papatya dur bakalım bir kurusun..silikonla yapıştırmayı düşünüyorum..birde visco kılıfı varya.onu geçirince görünmez heralde.olması yeni alıcazz napiim..üzüldüm ama..değmez aslında..

Hay allah ya kötü olmuş olsun boşver yenisine sağlık yada dikersin çok görülmeyecek bi yerdeyse belli olmaz belki...

papatya dur bakalım bir kurusun..silikonla yapıştırmayı düşünüyorum..birde visco kılıfı varya.onu geçirince görünmez heralde.olması yeni alıcazz napiim..üzüldüm ama..değmez aslında

selamlarr
uyku setimizi yıkadım çok sıktırmadım inşallah kurur kolayca
şimdi son eksiklerim yıkanıyorr pijamalarım falan

park yatağı olan kızlarr ben yatak almadım henüz ya nası bişey aldınız
şimdi park yatağı da silicem bi güzel
2 hafta önce kurmuştuk zaten

ya bir de bebek çantasını yıkadınız dimi
bi tek o kaldı yıkanmamış

canım insan ilk etapta cidden üzülüyor ama inan değmez.
bebişinin ve senin canınız saolsun. herşey bizim için...
eşim çok kızdı ağlıyorum diye, ama ilk tapta sinirlerim boşalıverdi...

boğulma önleyici yastık almıştım..onu yıkamayım bariii.sadece yüzünü yıkayiim..kaydirigubbakcemile3:kedi:

elfida üzüldüm ya
visko yatakmıydı
ya bazı topiklerde park yatağın üst kısmını kullanırken yatağa gerek yok battaniye katlayıp nevresimle kullandık diyenler var
bilmiyorum kararsız kaldımm

hee herşeyi yıkadım demiştim peluş battaniyelerimiz var yıkancak

amman elinde yıkaa.noolur noolmaz....bnm gözüm bayağıı korktu..

evet canım viscolardandı.kılıflı..ayrı ayrı yıkayiim dediim.zaten zor sığmıştı makınaya.o da makına 8 kıloluk.
bnm kız kardesimde bişeler uydurdu yatagın içine.ama ne bilim denk düşürememek var.bu tam park ın içine göre.çok uçuk bir fiyatıda yok..sen bilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…