2010 Temmuz Anneleri : )

benim yediğim kirazın haddi hesabı yok. daha az önce koca bir tabak yedim kaydirigubbakcemile3
ben hiç duymadım ama bilemem tabii..

slm herkese bende 2 gündür dün akşam ve bu sabah olmak üzere karnımda ağrılar başladı arkadaşlar sizde de oluyomu?kimi dönmesinden diyo kimi artık başlar ara ara o ağrılar diyo en iyisi size sormak ne durumdasınız?

valla bende de var 4-5 gündür. normaldir heralde??

ben bu sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı vardı karnımda.
sonra geçti, anlamadım. normaldir herhaldee

ben bu sabah kalktığımda sanki adet olacakmışım gibi ağrı vardı karnımda.
sonra geçti, anlamadım. normaldir herhaldee

ben anneme sordum bu ağrıları - kendisi emekli ebe de- eğer karnında sertleşme yoksa sorun yok dedi. valla onun yalancısıyım...

bizde de oluyo artık ve eskisi g,bi haf,f sancılar değil oldukça ağrılı sızılı falan dün gece doğuruyorum sandım :))

sertleşmemi ?
bizim doğum yakın mı ne dün sabah karnım taş gibiydi sancı çekerken ama yaklaşık yarım saat arayla sancı girdiği için eşimi uyandırmadım
kıvrandım öylece

ben anneme sordum bu ağrıları - kendisi emekli ebe de- eğer karnında sertleşme yoksa sorun yok dedi. valla onun yalancısıyım...

ben eski ebelere çok güvenirim valla. eskiden doktor yerine onlar doğurturmuş.
bence doğrudur annenin söylediği...

sertleşmemi ?
bizim doğum yakın mı ne dün sabah karnım taş gibiydi sancı çekerken ama yaklaşık yarım saat arayla sancı girdiği için eşimi uyandırmadım
kıvrandım öylece

o zaman dikkat et kendine. uzun süre oturma. iş yapmamaya çalış. çok eğilip kalkma. bişey kaldırma. (annemden inciler)

Kızım 2. 340 gr. olmuş.. ben 2.500 olur diye bekliyordum.. helede son 15 gundur beslenmeme cok dikkat ettim.. boshayallersmile
Biras canım sıkıldı ....
Dr. vitaamin içiyormusun diye sordu.. hayr dedim.. zaten 8 ay boyunca hiç içmedim.. oda içmelisin dedi.. neyse artık bugunden itibaren elevite baslayayım.. bakalım 15 gun sonra fark olucak mıbilmiyorumkismile
Bu arada kızımı yine goremedimmmmm mafoldumben kızım nazmı yapıyor annesıne dedimm dr. a..
oda evet dedi... saglıklı olsunda dogana kdr beklerim yavrumu :1rolleyes:

zeymuran maşallah kızına
kilosu gayet iyi bence canım sıkma canını daha önünde 1 aydan fazla var...
eleviti bana 3. aydan itibaren vermişti doktorum, hala da içiyorum. sana niye vermedi anlamadım...
kızın da pek nazlı çıktı yaramaz . o kadar güzel ki demekki doğmadan kimsenin görmesini istemiyor , kuzucuk zemuszemus

üzme kendini. doğduktan sonra da kilo alıyo bebişler nasıl olsa. elevitin işe yarayacağına eminim. sağlıklı olsun da kilosu az olsun. benim kız da epey süre naz yaptı. 2 hafta önce görebildik anca. şimdiki kızlar biraz nazlı galiba :)

o zaman dikkat et kendine. uzun süre oturma. iş yapmamaya çalış. çok eğilip kalkma. bişey kaldırma. (annemden inciler)

başka yapmamız gereken bişeyler var mı?
bazen yürüken bile sancı giriyo artık bakkala bile tek başıma çıkmıyorum zaten
tırsıyorum bilmiyorumkismile

kiloyu hiç takmayın çok kilolu olmasındansa az kilolu olması daha iyi
sonuçta dert edecek kadar az kiloda değil bebişler maşallh

Canım bana ilk gunden verdi.. ama ben içmedim...
zaten aşırı kilo alıyorum bide vitamin içmek istemedim bilmiyorumkismile
Kızım bir kere yandan gosterdi kendini 6. ayımda ... birdahada yoook.. hastaneye her gittiğimde bir umut gidiyorum ama malesef.. neyse saglık olsun :Saruboceq:

Haklısın canım nazlı hanfediler :asigim: umudum artık 2 hafta sonraya :Saruboceq:
oda olmassa ondan sonrakı 2. haftada kızımı canlı görürüm İNŞAALLAHH :Saruboceq:

başka yapmamız gereken bişeyler var mı?
bazen yürüken bile sancı giriyo artık bakkala bile tek başıma çıkmıyorum zaten
tırsıyorum bilmiyorumkismile

bana söylenenler bunlar. son haftalarda bebiş daha hızlı kilo aldığı için rahim genişliyormuş. e tabi bu da kasılmalara ve ağrılara sebep oluyor. ayrıca hafif hafif doğuma hazırlık sancılarımızın olması da normalmiş. vücut kendini doğuma hazırlıyormuş. ama önemli olan bu sancıların uzun süreli olmaması. havalar ısınıyor ayrıca dengesiz. bundan sonrası biraz daha sıkıntılı olacak bizim için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…