2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar merhaba bende önümüzdeki ay kavuşacağım bebeğime nasipse Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin.32 haftalık olduk bizde adet sancılarına benzer sancilar bendede oluyor bazen bu arada normal doğum düşünüyorum birazda korkmuyorum desem yalan olur.

canımm ... bende eleviti içmedimm çok şişiorum dieee ama doktor içmelisin dedii ve şimdi içiorummm .... ama inan pimi çekilmiş bomba gibiyim heran patlıcm sanki nefret ediorum ilaçlardan

froya;canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun eviniz dilerim bir de içine bebiş katıldımı ne güzel bir yuva olucak inşallah :Saruboceq:

bende bugun yıkayıp ütüleyip yerleştiricem hastane çantamı rabbim nasip ederse

ayy hayırlı olsun sonunda şekerim seninde hazırlığa dahil olman beni çok mutlu etti doğrusu hihoyyyt

canım hayırlı olsun yeni olan herşeyin kokusunu çok severim güle güle kullansın meleğinnn
:CüvCüv:

canımm ... bende eleviti içmedimm çok şişiorum dieee ama doktor içmelisin dedii ve şimdi içiorummm .... ama inan pimi çekilmiş bomba gibiyim heran patlıcm sanki nefret ediorum ilaçlardan

tatlım sen hiç konuşma küçücük hala göbik ne kilo var ne fazlalık fıstık gibisin maşallah oğluşun sana güzellik kattı ben ilk aydan başlamak zorundaydım vitamine sonuç malum hala içiyorum her yanım kocaman olduuuu :bbo:

bugün tatlı krizim tuttu kızlar yaa bir sürü çikolata yedim, bisküvi yedim. şimdi çok pişmanımmm mafoldumben

iyiki burası var kızlar birebir aynı şeyleri aynı anlarda yaşayanlarla konuşmak çok rahatlatıyo beni hayırlısıyla doğsunlarda resim vs bebişlerin kendileriyle de ilgili bilgi alışverişi çok iyi olacakkaydirigubbakcemile5ağrı bende arada bir oluyo ama kasılma yok şükür tam vaktinde dogsun istiyorum oğlum inşallah da öyle olur bana kalırsa büyük oglum gibi bu da 38 haftalıkken doğacak sezeryan gerçi ...

ay sorma benım ayaklarda cok fena ya normalde 36 gıyerdım ufaktı sımdı bakıyorum tosun oldu :)

valla ben de başedemiyorum bu ayak şişmeleriyle. tuzlu ılık su filan da kar etmiyo. işin daha da kötüsü canım deli gibi tuzlu ve hatta tuz yemek istiyo

bana doktorum şişen yerlerine buz koy demişti. o rahatlatıyo nispeten. bir dene istersen..
tuz yememen gerekiyo ya ondan canın istiyo. yasak şeyler cezbeder hep maalesef a.s

ben de de var şişler ayaklarımda sağ elimde ağrıyo yürürken ayaklarım artık o derece aman dikkat tansiyona

bende 11 kg aldım henüz ama yürürken nasıl komik gözüküyorum görseniz kaydirigubbakcemile3
sanırım bu kilolaın bir kısmıda bu şişlikler ....

sen de mi paytaklaştın yoksa :) bazen eşimle gülüyoruz yürüyüşüme, penguen gibiyim

:roflol:
ben öyle yürüdüğümün farkında bile değildim.. millet söyleyince farkına vardım.
kolay değil, sanki günden güne ağırlığım artıyo. sanki değil öyle zaten. :)
aman bebeğim iyi olsun , az kaldı .şimdi anlıyorum niye hamilelere "yüklü" dendiğini. kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…