- 5 Haziran 2010
- 639
- 665
- 208
slm kızlar opuyorumnanaktan
Canım bana ilk gunden verdi.. ama ben içmedim...
zaten aşırı kilo alıyorum bide vitamin içmek istemedim bilmiyorumkismile
Kızım bir kere yandan gosterdi kendini 6. ayımda ... birdahada yoook.. hastaneye her gittiğimde bir umut gidiyorum ama malesef.. neyse saglık olsun :Saruboceq:
Haklısın canım nazlı hanfediler :asigim: umudum artık 2 hafta sonraya :Saruboceq:
oda olmassa ondan sonrakı 2. haftada kızımı canlı görürüm İNŞAALLAHH :Saruboceq:
froya;canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun eviniz dilerim bir de içine bebiş katıldımı ne güzel bir yuva olucak inşallah :Saruboceq:günaydınlar!!
haftasonu evimize taşındık çok şükür. biraz yorucuydu ama neyseki çoğu iş bitti.
bebeğimizi de gördük, sağlığı iyi maşallah. ama başı aşağıdaymış, doktor hareket etmiyoruz artık fazla dedi. 2 hafta sonra hem nst ye giricem hem de çatı muayenesi yapılacak.
artvinli doğum mu yaptı? Allah analı babalı büyütsün, uzun ömürler versin yavrusuna.
geçmişe bakayım biraz..
bende bugun yıkayıp ütüleyip yerleştiricem hastane çantamı rabbim nasip ederse
canım hayırlı olsun yeni olan herşeyin kokusunu çok severim güle güle kullansın meleğinnnherkese selam kızlar zemuszemus
dün odamız geldi çok şükür alkisalkisalkis
ama feci cila kokuyor, 1 hafta kadar penceresi hep açık kalacak, kıyafetleri öyle yerleştireceğim.
sizler nasılsınız bakalım görüşmeyeli???
canımm ... bende eleviti içmedimm çok şişiorum dieee ama doktor içmelisin dedii ve şimdi içiorummm .... ama inan pimi çekilmiş bomba gibiyim heran patlıcm sanki nefret ediorum ilaçlardan
bugün tatlı krizim tuttu kızlar yaa bir sürü çikolata yedim, bisküvi yedim. şimdi çok pişmanımmm mafoldumben
froya;canım gözün aydın hayırlı uğurlu olsun eviniz dilerim bir de içine bebiş katıldımı ne güzel bir yuva olucak inşallah
ben anneme sordum bu ağrıları - kendisi emekli ebe de- eğer karnında sertleşme yoksa sorun yok dedi. valla onun yalancısıyım...
ben öncedende tuzu sevmezdim yine aynı pek kestim sayılmaz azcık tuz :)
bu arada deminden beri ayağımı inceliyorum aman Allahım bu ayak bana ait olamaz...
bakıyorum bakıyorum etim mi şişmiş kemiğimmi diye çok şaşkınım kaydirigubbakcemile3
ayaklarım fil gibi benimde -tatlicadiarzu-
özellikle ayak bileklerim...
valla ben de başedemiyorum bu ayak şişmeleriyle. tuzlu ılık su filan da kar etmiyo. işin daha da kötüsü canım deli gibi tuzlu ve hatta tuz yemek istiyo
ben de de var şişler ayaklarımda sağ elimde ağrıyo yürürken ayaklarım artık o derece aman dikkat tansiyona
sen de mi paytaklaştın yoksa :) bazen eşimle gülüyoruz yürüyüşüme, penguen gibiyimbende 11 kg aldım henüz ama yürürken nasıl komik gözüküyorum görseniz kaydirigubbakcemile3
sanırım bu kilolaın bir kısmıda bu şişlikler ....
sen de mi paytaklaştın yoksa :) bazen eşimle gülüyoruz yürüyüşüme, penguen gibiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?