ayy bende nasıl yürüdüğüm farkında deildim bi bayan arkadaşım da hamiş anneme gösterdim anne bakarmısın penguven gb yürüyo ne tatlı dedimm annem sen kendini bi görsen dediği zaman şoook oldum resmen bende mi öyle yürüyorum olamaz falan dediysem de aynada gözüme çarptı penguven ne demek daha da fenaymış halimm :roflol:
ay ne güzel ben hiç şişmedim allaha şükür sadece 5 kilo aldım sadece karnım şiş allah size kolaylık versin
5 kilo çok az değil mi?
doktorunuz ne diyo bu duruma
valla beni teprik ediyo çok başarılı bir hamilelik geçiriyorsun diyo sadece bebek kilo alıyo bu gün gittimkaydirigubbakcemile 2.200 kg gayet iyi dedi maşşallah oğluşuma
gerçekten maşallah ozaman
benim bildiğiim bu dönemde enaz 7-8 kilo alınması lazım
tabii bende internetten ordan burdan duyuyorum doktor değilim sonuçta :))
doktorunuz harika diyorsa sizi kıskandım ben 17 kilo aldımda(
valla bence hiçççç kıskanma çünki ben kilolu hamile kaldım 80dim 85 oldum yani benim hamile olduğumu daha yeni anladılar göbek şişince yani ben aten kiloluyum ama allatan şiş değilim göze batmıyo kilom
bende aşırı zayıftım
atrafımdakiler sakın kilo verme diyo
sanırım bi şekilde dengeleniyo :))
yani kıskanan taraf ben oldum ne güzel zayıf olmak:gitme::gitme::gitme:ben olamadım:gitme:
ben de 7 buçuk kilo aldım toplamda ama biraz almak istiyorum kendimi zayıf ve yorgun hissediyorum.
ben de 7 buçuk kilo aldım toplamda ama biraz almak istiyorum kendimi zayıf ve yorgun hissediyorum.
ay ne güzel ben hiç şişmedim allaha şükür sadece 5 kilo aldım sadece karnım şiş allah size kolaylık versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?