2010 Temmuz Anneleri : )

ben kaçtım kızlar. uyku bastırdı. artık geceleri uyku filan kalmadı saat başı maymun maymun dolanıyorum uykudan uyanıp. biraz kestireyim bari- tabi küçük hanım izin verirse- hepiniz koccaman öpüldünüz

ayy bende nasıl yürüdüğüm farkında deildim bi bayan arkadaşım da hamiş anneme gösterdim anne bakarmısın penguven gb yürüyo ne tatlı dedimm annem sen kendini bi görsen dediği zaman şoook oldum resmen bende mi öyle yürüyorum olamaz falan dediysem de aynada gözüme çarptı penguven ne demek daha da fenaymış halimm :roflol:

belimmmm kopacakmış gibi ağrıyo kızlar komple evi temizledim canım çıktı artık hiçbi şey yapmıcam valla ölüyorum ağrıdan

hehehehe:) valla hepimiz penguen gibi olduk eee kolay değil yükümüz ağırlaştı.
eşimde cok dalga geciyo penguen diye sesleniyo artık:))

ay ne güzel ben hiç şişmedim allaha şükür sadece 5 kilo aldım sadece karnım şiş allah size kolaylık versin

valla beni teprik ediyo çok başarılı bir hamilelik geçiriyorsun diyo sadece bebek kilo alıyo bu gün gittimkaydirigubbakcemile 2.200 kg gayet iyi dedi maşşallah oğluşuma

gerçekten maşallah ozaman
benim bildiğiim bu dönemde enaz 7-8 kilo alınması lazım
tabii bende internetten ordan burdan duyuyorum doktor değilim sonuçta :))
doktorunuz harika diyorsa sizi kıskandım ben 17 kilo aldımda (

hamilelik başlangıcında 10 kilo fazlam vardı. bugüne kadar da 8 kilo aldım.. başlangıç kilosu çoksa kilo az alınıyor galiba gerçekten... bilmiyorumkismile

valla bence hiçççç kıskanma çünki ben kilolu hamile kaldım 80dim 85 oldum yani benim hamile olduğumu daha yeni anladılar göbek şişince yani ben aten kiloluyum ama allatan şiş değilim göze batmıyo kilom

bende aşırı zayıftım
atrafımdakiler sakın kilo verme diyo
sanırım bi şekilde dengeleniyo :))

ben de 7 buçuk kilo aldım toplamda ama biraz almak istiyorum kendimi zayıf ve yorgun hissediyorum.

ay alma şekerim kilo veremessin sonra hem o zayıflıktan değil ben kiloluyum ama bende halsiz yorgun oluyorum genelde akşamları ee doğuma az kaldı ondan ağırlaştık

selam..

zaten kilolu hamile kalanlar, fazla kilo almıyor..bu bilinen birşey..

yoksa normal şartlarda 5 kiloda kalanı hiç duymamıştım..misel e soracaktım ben de 5 kiloda nasıl kaldın diye ama zaten biraz fazla kilolu olduğunu okyunca normal geldi..

neyse hayırlısı olsun sonuçta kilo vermek de bizim elimizde..doğumdan sonra bakarız çaresine..

benim de perşembe günü kontrolum var..bakalım bizim kız ne alemde?

ben de 7 buçuk kilo aldım toplamda ama biraz almak istiyorum kendimi zayıf ve yorgun hissediyorum.

ay alma şekerim kilo veremessin sonra hem o zayıflıktan değil ben kiloluyum ama bende halsiz yorgun oluyorum genelde akşamları ee doğuma az kaldı ondan ağırlaştık

evet herşeyin hayırlısı
bende oğlan sayesinde 66 kilo oldum
10 kilo versem doğumda falan yeter :))
çocuk mağazalarından giyinmekten kurtulurum enazından :))

ay ne güzel ben hiç şişmedim allaha şükür sadece 5 kilo aldım sadece karnım şiş allah size kolaylık versin

bende en son 33 haftalıkken tartılmıştım.toplam 6 kg aldım.sositososito son 1 ayda 500 gr almışım.bende kilolu hamile kaldım.belki ondandır.birde gebelik şekeri var bende.15 haziranda kontrolüm var.bakalım nekadar oldum.kaydirigubbakcemile2

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…