2010 Temmuz Anneleri : )

iyi aksamlar
bizde bu aksam oglumuzu görmeye gittik önce nts ye bagladılar her 10 dk aralıklı bebek haraketlerinde ve kasılmalarada (40/50)gibi bir oran cıktı . doktorum 7 temmuzu bebek beklemeye bilir dedi 2750 olmuş47 cm boyunda tombul parmaklı köfte dudaklı tam yemeklik olmuş oglusum

maşallah

oyy canım maşallah
bizim de muhtemel tarihimiz 6 temmuz
bize de 26 hazirandan sonra bekleyin dedi
çarşamba da benim kontrolüm var hadi hayırlısı ayy merak ettim ben de şimdi

oyy canım maşallah
bizim de muhtemel tarihimiz 6 temmuz
bize de 26 hazirandan sonra bekleyin dedi
çarşamba da benim kontrolüm var hadi hayırlısı ayy merak ettim ben de şimdi

son 2/3 gündür cok sık karnım sertleşmeye basladı benım içimden bir his zaten cok yakında oglum aramızda olucak dıyo doktorum artık dogsada problem olmayacagını kılosu ve gelışımının ıyı oldugunu soyledi istediği zaman gelsin tatlım benım artık ne olur ne olmaz dıye her hafta kontrole gel dedi.en ufak tereddütünde hastanede buluşalım dedi hakkımızda hayırlısı kısmet

aramızda tam 1 hafta var
evet benim de karnım çok sertleşti zaten bu sancı habercisiymiş
ama ben hiçbişey hissetmiyorum
zaten maşallah bebişin güzel gelişmiş ama yine de 1 - 2 hafta daha dursun annesi inşallah
ben de çarşambadan sonra haftada 1 gideceğim doktor bana da seninki gibi dedi
normal doğum mu gidişhat çatı muayenesi yapıldı mı

yok canım kardiyak problemlerim var bu nedenle sezeryan düşünüyoruz . bebiş istediği kadar kalsın rahat hayat ekmek , su anneden valla cıkmasın diyorum ama arada iyi yokluyo kagıda dökülünce daha net anlaşılıyo valla . zamanında saglıkla dogsun bebışlerımızde önemli olan o

ben bugun ebeye gittim, bebegin kafasi donmus ama tam olarak pozisyona girmemis sola donukmu o yuzden de haftaya tekrar kontrol edecekler eger hala tam girmemise kanala hastaneye gonderecekler, boyle bir durumda kordon dolanma riski olabilirmis dogum aninda, bu konuda bilgisi olan var mi acaba sezeryan mi?

benim bildiğim kadarıyla kordon dolanması varsa sezeryan yapılıyo ..

merhaba gülcüm nasılsın bebişin ultrason resminde ne kadar net maaşallah nasıl taşınabildinizmi rahatmısın

benimde 32de ama hala tekmeelr aşağıda gibi doğum pozisyonu değil yani doktorda birbuçuk ay sonraya gün vermişti 10 gün var daha

kızlar bize milupa indirim kuponları gelmişti gittik migrosta kullandık pişik kremi şampuğan ıslak mendil üç paket 100 yirmibeş indirim yapıldı
bir tane dr brauns biberon aldım 20 lira emzikbebedor damaklı 5 buçuk emzik zinciri dalin 8lira

canim henuz kordon dolanmasi yok ama dogum pozisyonuna girmesse oyle bir risk olabilirmis kafasi solda oldugu icin hep saga yat dedi, simdi hep saga yatmayi ve dik oturmayi deneyecegim...

aman insallah olmaz sen elınden gelenı yapta gerisi güzel allahıma kalmış saglıkla sıhhatle gelsin bebişlerde

hepsini iyi gunlerde kullan insallah, bende islak mendil aldim ama ebe bana pamugu bir kapta islak suyla islatip kullanmanin daha iyi olacagini soyledi sanirim oyle yapacagim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…