2010 Temmuz Anneleri : )

hepsini iyi gunlerde kullan insallah, bende islak mendil aldim ama ebe bana pamugu bir kapta islak suyla islatip kullanmanin daha iyi olacagini soyledi sanirim oyle yapacagim

daha iyisi sizin olsun canım

hepsini iyi gunlerde kullan insallah, bende islak mendil aldim ama ebe bana pamugu bir kapta islak suyla islatip kullanmanin daha iyi olacagini soyledi sanirim oyle yapacagim

canım unibaby nin ıslak pamukları var hazır.diger türlü uğraştıgına degmez

merhaba gülcüm nasılsın bebişin ultrason resminde ne kadar net maaşallah nasıl taşınabildinizmi rahatmısın

çok şükür canım taşındık yerleştik :)) şimdide annemler taşınacak onlara yardım ediyorum :) telaşe bitmiyor yani :)) canım benim sıpa son kontrolde öyle poz verdi bize pek mutlu oldum ağzı burnu dudakları çok belli ))))

benimde 32de ama hala tekmeelr aşağıda gibi doğum pozisyonu değil yani doktorda birbuçuk ay sonraya gün vermişti 10 gün var daha

canım benimkide halen baş yukarda ayaklar aşağıda hayırlısı bakalım :)

canım sen de 35. Haftadasın benım 35 de dÖnmÜŞtÜ
gÜnde 1 saat yÜrÜyÜŞ ve bol bol su

Arkadaşlar merhaba..Doğum yaptığım günden beri kendimi öyle yorgun hissediyorum ki..sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi..ilk günler sütüm gelmiyordu..israrla sağ dediler..dünden beri maşallah..Artmaya başladı..pompa ile sağıyorum..dikiş yerlerim hala acıyor..uzun süre yürüyemiyorum,yorgun düşüyorum...karnım hala hamile gibi şiş ama toparlanmaya başladı..Çarşamba gününden bu yana 9 kiloyu atmışım bile...

ayy maşallah maşallah çok sevindim canım
ilk günler zor demek ki yardım eden var mı

ayy maşallah maşallah çok sevindim canım
ilk günler zor demek ki yardım eden var mı

bebekler şu an hastanede gözetim altındalar..kendileri soluk alabiliyorlar,sağlıkları yerinde ama azcık daha anne karnında gibi hissetmeleri için dr gözetim altında olsunlar dedi..zaten annemlerde kalıyorum..genelde yatıyorum hep..sezaryan sonrası ameliyatın etkilerinden çok az etkilenenlerden değilim sanırım..aylardır hastanede kalmak yordu beni..kollarımdaki ellerimdeki damar yollarının izleri hala acıyor..:)morluklar geçmedi..ama sağlıkla eve gelseler herşeye değicek...

canım çatı muayenesi nezaman yapılıyor ki?bende 35 haftalık oldum.haftaya salı kontrolüm var.ozaman 36+0 olucam.her hafta nst ye giriyorum.eğer çatı muayenesinde bir sorun çıkarsa 40+0 lı haftaları beklemek istemiyorum.o yüzden bir bilgin varmı bu konuda?

bu anneler olmasa napıcaktık acaba
inşallah bir an önce gelirler canım
senin işin de zor onca zamandır hastanedeydin

canım doktor bana 32. haftada yaptı çatı muayenesini

bu anneler olmasa napıcaktık acaba
inşallah bir an önce gelirler canım
senin işin de zor onca zamandır hastanedeydin

canım doktor bana 32. haftada yaptı çatı muayenesini

keşke annem en büyük yardımcım diyebilseydim ama herşeyimle eşim ilgileniyor..annemlerde kalıyorum evet ama annem o kadar ilgili ,duyarlı bir karaktere sahip değildir malesef...

keşke annem en büyük yardımcım diyebilseydim ama herşeyimle eşim ilgileniyor..annemlerde kalıyorum evet ama annem o kadar ilgili ,duyarlı bir karaktere sahip değildir malesef...

buna da şükür canım en azından eşin yardımcı
nasıl eşler var elini hiçbirşeye ürmeyen bencil

canım sen de 35. Haftadasın benİm 35 de dÖnmÜŞtÜ
gÜnde 1 saat yÜrÜyÜŞ ve bol bol su

ahh canımmm bolca su içiyorum benim yaptığım hareketleri hiçbir hamile yapmıyordur eminim bakalım çarşamba kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek :)

canımmm allah biranönce şifa versin inşallahta toparlan. çok şlükür yavruların iyi.

ahh canımmm bolca su içiyorum benim yaptığım hareketleri hiçbir hamile yapmıyordur eminim bakalım çarşamba kontrolümüz var doktorumuz ne diyecek :)

[/B]

ayaklarını neredehissediyorsun
ben döndüğünü anlamıştım
bir de mide bulantısı olurmuş dönerken
bu arada bizim de kontrol çarşamba
inşallah ikimiz de iyi haberlerle geliriz

ayaklarını neredehissediyorsun
ben döndüğünü anlamıştım
bir de mide bulantısı olurmuş dönerken
bu arada bizim de kontrol çarşamba
inşallah ikimiz de iyi haberlerle geliriz

canım ayaklar aşağıda çok belli oluyor bide gün içinde çoğu defa başını nasıl dayıyorsa kaburgalarıma yakın şişlikler oluşuyor karnım bir o yana bir bu yana yamuluyor. o ayaklarını açıp kapattığında çok canımı yakıyor. canımmm inşallah güzel haberlerle geliriz :))

ayyyyyyyyyyyyy oğlum bu saatte tepiş tepiş karnımda yandım ben yandım hiç uyumayacak sanırım bu çocuk ((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…