kıslar ben bir daha uyku denemesi yapıyorum))) görüşmek üzereeeee )))))
Arkadaşlar merhaba..Doğum yaptığım günden beri kendimi öyle yorgun hissediyorum ki..sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi..ilk günler sütüm gelmiyordu..israrla sağ dediler..dünden beri maşallah..Artmaya başladı..pompa ile sağıyorum..dikiş yerlerim hala acıyor..uzun süre yürüyemiyorum,yorgun düşüyorum...karnım hala hamile gibi şiş ama toparlanmaya başladı..Çarşamba gününden bu yana 9 kiloyu atmışım bile...
canım doktor bana 32. haftada yaptı çatı muayenesini
vala gece kuşuyuz bebişleri de öyle alıştırdık
çocuklar hiç uyumayacak
sütünün gelmesine sevindim... merak ediyordum senii...
Ayrıca 9 kılo süperrr
ALLAHIM en kısa zamanda yavrularına kavuştursunnn:Saruboceq:
Canım erken degilmi 32. hafta bilmiyorumkismile birde nasl zormuydu :uhm:
1 haftadır neredeyse ezan okunmadan uyumuyorumm kafamçokkarıştı
Napıcam benn boshayallersmile
dun gece 5 te uyudum 10 da uyandım... gün içinde uyumadım ki belki gece yorgun düşer uyurum.. ama yok anacım nerdeee akannehir uykunun u hali bile yokk -tatlicadiarzu-
bilmiyorum ki 32 de baktı uygun dedi
çok canım yanmadı ama ne olursa olsun orya yatınca kasılıyorum
ben bugün 8 buçukta kalktım hala uykum yok :sinifsinif:
Bugun dr. taydım ama bana catı muayenesinden bahsetmedi...bilmiyorumkismile
yalnızca normal dogum yapmanı istiyorum sezeryan gerekmedikce önermiyorum dedi...
nst ye baglandm sorun cıkmadı çok şükürkızımda 2.350 gr. olmuşş.. bugunden itibaren elevit içmeyede başaladım... elimde aşırı uyuşukluk oluyor, magnezyum ve calsiyum içiyordum.. vitamin almassan tek başına yeterli olmazlar dedi...
ayrıca 15 gunde 3 kilo almışım..mafoldumben kızımda 300 gr.. şaka gibii :roflol:
her doktorun uygulaması farklı demek ki
mesela ben sadece calsiyum ve demir içiyorum
kanım çok düşük
ama bana hiç vitamin vermedi eleviti de bırak içmene gerek yok dedi 20 li haftalarda
anlamadım valla
ben de çok kilo aldım ama ne oldum bilmiyorum çarşamba öğrenicez bakalım
Demir , magnezyum, calsiyum, vitamin, midem içide renin kafamçokkarıştı
Dogurmadan önce patlamassam iyidir...boshayallersmile
Benim dr. ilk gunden itibraen vitamin al dıye ısrar etti ben 1 gun içtiysem 5 gün içmedim..
saglık ocagındakı dr. da vitamin al mutlaka bebek için cok faydalı demişti.. bilmiyorumkismile
Çarşamba hayırlı güzel haberlerle geel İNŞAALLAHH:Saruboceq:
başlarda magnezyum ben de içiyordum ama elevit çok az içtim
balık yağı içtim b vitamini içtim
içtim de içtim zaten canım bu aldığımız kiloların sebebi biraz da vitaminler yani
inşallah güzel haberler alırız
bu arada karnında sertlik var mı bugün sanki karnım daha sert sancı habercisi olabilirmiş
günaydınnnnn şekerler :))) gece uyuyamadık ama sabahın köründe yine ayaktayız sütümüzü içiyoruz belki biraz daha uyuruz :)))
flower hayırlı işler canım kendini çok yorma opuyorumnanaktan
kızlar hepinizi çok özlemişim yazamıyorum ne zamandır. işyerinde son 3 haftam. sonra evdeyim inşallah görüşürüz. aslında ne çok konuşacağım şeyler var sizlerle. ama akşamları kimse olmuyor konuşamıyorum. doğum çantasını hazırlamaya başladık filan. aklıma takılan şeyler var. ama neyse kısmet artık cumartesi filan kimii yakalarsam onla konuşurum. şu sünnet meselesi var oğlu olanlar yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyor mu filan. siz yazın ben akşam yazdıklarınızı okuyorum işten gelince. hepinizi öpüyorum. bugün e bebekten siperiş verdim bisürü onlar gelecek. sonra da tamamlıycaz hastane çantasını inşallah haftasonu. Allah hepimize hayırlı ve zamanında doğumlar nasib etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?