2010 Temmuz Anneleri : )

amann boşverin zaten uyutmayacaklar
ne kadar uslu bebekler olsalarda saat başı acıktıkları için zaten ilk 40 gün uykusuz kalıcaz
bence bu geceler bizim alışmamız için
birde doğuma kadar fosur fosur uyuyup birden uykusuz gecelere daldığınızı düşünsenize ne kadar kötü olurdu

kıslar ben bir daha uyku denemesi yapıyorum ))) görüşmek üzereeeee )))))

hee tabi iyi yönünden bakmak lazım
habire emzirmek için kalkıcaz
hatta bazen oyun oynamak istediği için kalkıcaz
Allahtan uykusuzluğa alışkınım

sütünün gelmesine sevindim... merak ediyordum senii...
Ayrıca 9 kılo süperrr
ALLAHIM en kısa zamanda yavrularına kavuştursunnn:Saruboceq:

canım doktor bana 32. haftada yaptı çatı muayenesini

Canım erken degilmi 32. hafta bilmiyorumkismile birde nasl zormuydu :uhm:

vala gece kuşuyuz bebişleri de öyle alıştırdık
çocuklar hiç uyumayacak

1 haftadır neredeyse ezan okunmadan uyumuyorumm kafamçokkarıştı
Napıcam benn boshayallersmile
dun gece 5 te uyudum 10 da uyandım... gün içinde uyumadım ki belki gece yorgun düşer uyurum.. ama yok anacım nerdeee akannehir uykunun u hali bile yokk -tatlicadiarzu-

bilmiyorum ki 32 de baktı uygun dedi
çok canım yanmadı ama ne olursa olsun orya yatınca kasılıyorum

ben bugün 8 buçukta kalktım hala uykum yok :sinifsinif:

bilmiyorum ki 32 de baktı uygun dedi
çok canım yanmadı ama ne olursa olsun orya yatınca kasılıyorum

ben bugün 8 buçukta kalktım hala uykum yok :sinifsinif:

Bugun dr. taydım ama bana catı muayenesinden bahsetmedi...bilmiyorumkismile
yalnızca normal dogum yapmanı istiyorum sezeryan gerekmedikce önermiyorum dedi...
nst ye baglandm sorun cıkmadı çok şükür kızımda 2.350 gr. olmuşş.. bugunden itibaren elevit içmeyede başaladım... elimde aşırı uyuşukluk oluyor, magnezyum ve calsiyum içiyordum.. vitamin almassan tek başına yeterli olmazlar dedi...

ayrıca 15 gunde 3 kilo almışım..mafoldumben kızımda 300 gr.. şaka gibii :roflol:

her doktorun uygulaması farklı demek ki
mesela ben sadece calsiyum ve demir içiyorum
kanım çok düşük
ama bana hiç vitamin vermedi eleviti de bırak içmene gerek yok dedi 20 li haftalarda
anlamadım valla
ben de çok kilo aldım ama ne oldum bilmiyorum çarşamba öğrenicez bakalım

Demir , magnezyum, calsiyum, vitamin, midem içide renin kafamçokkarıştı
Dogurmadan önce patlamassam iyidir...boshayallersmile
Benim dr. ilk gunden itibraen vitamin al dıye ısrar etti ben 1 gun içtiysem 5 gün içmedim..
saglık ocagındakı dr. da vitamin al mutlaka bebek için cok faydalı demişti.. bilmiyorumkismile

Çarşamba hayırlı güzel haberlerle geel İNŞAALLAHH:Saruboceq:

başlarda magnezyum ben de içiyordum ama elevit çok az içtim
balık yağı içtim b vitamini içtim
içtim de içtim zaten canım bu aldığımız kiloların sebebi biraz da vitaminler yani
inşallah güzel haberler alırız
bu arada karnında sertlik var mı bugün sanki karnım daha sert sancı habercisi olabilirmiş

canım benim karnım aksamları hep cok sertleşiyor... ama benim midem sorunlu ona baglıyorum bilmiyorumkismile ayrıca bugun nst ye gırdım hiç sancım cıkmadı..

aysecınarlı Allah sag salim bebeişlerini eve gelmeye nasip etsin.kendini iyi hissettiğin bi zamaanda dogum öykünü bekliyoruz canım

günaydın kızlar, işe gitmeden size bir günaydın diyeyim dedim. dün kilolu bayanların az kilo aldığından bahsetmiştik. ben kilolu değilim zayıfım ama sanki hamileyken daha da zayıfladım. yani 56 kiloyla hamile kaldım boyum 163cm ama şimdi 53 te çakıldım. bazen 53 buçuk geliyorum bazen 53. 1 aydır hiç kilo almadım. ama sanki hyüzüm küçüldü bacaklarım inceldi. doktora söyledim. sıcaklardan ve koşturmadan zayıflamışsınızdır ama bebek almıştır merak etmeyin dedi. perşembe günü kontrol var merak ediyorum kaç kilo aldı. umarım almıştır. ben de kendimi dirençsiz hissediyorum. sanki bacaklarım karnımın altında çomak gibiymiş gibi hissediyorum. kocaman göbeğimi taşıyamıyolar. iş çok yoğun hemen şiştiğim ve rahatsız olduğum için fazla yiyemiyorum yemek. çok fazla su içiyorum. ama en önemlisi işte çok koşturduğum için zayıfladım heralde. bir de şekerli şeyleri tüketmediğim için. kilo tutmadım heralde. neyse sabah sabah niye taktım bu kiloya bilmiyorum sanırım endişeliyim bebek için. sizlere iyi bir gün diliyorum. hepinizi öpüyorum.

ayşe çınarlıyı tebrik ediyoruz sabretti kavuştu sağ salim bebeklerine. bikaç güne de eve gelirsin ayşecim. sütün de geliyomuş mis gibi emzirirsin bebeklerini. sezeryanın etkileri kolay değil ama gğnden güne iyileşçeksin sonuçta. geçmiş olsun öpüyorum. Biran önce Allah sağ salim kavuştursun bebeklerine.inşallah.

kızlar hepinizi çok özlemişim yazamıyorum ne zamandır. işyerinde son 3 haftam. sonra evdeyim inşallah görüşürüz. aslında ne çok konuşacağım şeyler var sizlerle. ama akşamları kimse olmuyor konuşamıyorum. doğum çantasını hazırlamaya başladık filan. aklıma takılan şeyler var. ama neyse kısmet artık cumartesi filan kimii yakalarsam onla konuşurum. şu sünnet meselesi var oğlu olanlar yenidoğan sünneti yaptırmayı düşünüyor mu filan. siz yazın ben akşam yazdıklarınızı okuyorum işten gelince. hepinizi öpüyorum. bugün e bebekten siperiş verdim bisürü onlar gelecek. sonra da tamamlıycaz hastane çantasını inşallah haftasonu. Allah hepimize hayırlı ve zamanında doğumlar nasib etsin.

günaydınnnnn şekerler :))) gece uyuyamadık ama sabahın köründe yine ayaktayız sütümüzü içiyoruz belki biraz daha uyuruz :)))

flower hayırlı işler canım kendini çok yorma opuyorumnanaktan

günaydınnnnn şekerler :))) gece uyuyamadık ama sabahın köründe yine ayaktayız sütümüzü içiyoruz belki biraz daha uyuruz :)))

flower hayırlı işler canım kendini çok yorma opuyorumnanaktan

saol canım bu yağmurda nasıl gitçem işe bilmiyorum. resmen sağanak yağıyo. biraz yavaşlasın diye bekliyorum.

Herkese günaydın.
Ben artık iyileştim.
Hava da çok güzel serin serin bugün.
Sizler nasılsınız hanımlar?

Caanım merhaba
Biz de yenidoğan sünnetini konuşmaya başladık eşimle.
Sanırım düşünüyoruz.
Hele bi gelsin de bıcırık herşey yolunda giderse olabilir diye düşünüyoruz.
Bakalım kısmet.
İlk doğduklarında daha az acı hissediyorlarmış çünkü.
Ama hiç uyuşturmuyolarmış yenidoğanları ona da ben katlanabilir miyim bilmiyorum.
Ama yeni doğduğunda olmasa bile 1 yaşına kadar bu işi halledicez.
Çünkü erkek bebeklerde çiş yaparken pipiyle ilgili çok problem oluyo.
Erkek kardeşimden hatırlıyorum her çişini yaparken nasıl acı çekerdi.Tabi babamın tek oğlu olduğu için sünnete o zamanlar karşı çıkmıştı.Düğünlü dernekli yapmak istiyorum diye.
Valla biz sünneti yaptırsak da düğününü yaparız yine onun yeri ayrı.
Ama bebişimin sağlığı herşeyden önemli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…