Caanım merhaba
Biz de yenidoğan sünnetini konuşmaya başladık eşimle.
Sanırım düşünüyoruz.
Hele bi gelsin de bıcırık herşey yolunda giderse olabilir diye düşünüyoruz.
Bakalım kısmet.
İlk doğduklarında daha az acı hissediyorlarmış çünkü.
Ama hiç uyuşturmuyolarmış yenidoğanları ona da ben katlanabilir miyim bilmiyorum.
Ama yeni doğduğunda olmasa bile 1 yaşına kadar bu işi halledicez.
Çünkü erkek bebeklerde çiş yaparken pipiyle ilgili çok problem oluyo.
Erkek kardeşimden hatırlıyorum her çişini yaparken nasıl acı çekerdi.Tabi babamın tek oğlu olduğu için sünnete o zamanlar karşı çıkmıştı.Düğünlü dernekli yapmak istiyorum diye.
Valla biz sünneti yaptırsak da düğününü yaparız yine onun yeri ayrı.
Ama bebişimin sağlığı herşeyden önemli
günaydınlar güzel anneler
bende yeni dogan sünneti yaptırmayı planlıyorum esimi bu konuda zor ikna ettim o biraz daha büyüsün ondan sonra yaptırırız dıyodu ama hiç birsey hissetmezken olması daha akıl karı gelıyo bana ikna oldu gibi bir problem olmazsa insalah erkenden yaptırabılırız
benım oglan zaten bıraz erken gelecek galıba
ya kızlarr iice ağırlaştınız haaa yazan bile yok şişşt tombik anneler ne oldu ya cansız cansızzz
canım, perşembe günü cerrahiye gidicem. o zaman doğum odalarını görücem filan. yenidoğan sünnetini de cerrahide yaptırıcaz bu durumda. tavsiye ediyo musun ürolok filan iyi midir. sen nerde doğum yapçaksın bu arada?
canım kırmızı şarap çekiyor ne hikmetse töbe töbe:)))))))
içmemen için bir sebep yok. bendede oyle bır his vardı .doktoruma sordum 1 kadeh haftada içilebilir dedi .zaten bır yudum alınca hıs kayboluyoa.s.
canım ayaklar aşağıda çok belli oluyor bide gün içinde çoğu defa başını nasıl dayıyorsa kaburgalarıma yakın şişlikler oluşuyor karnım bir o yana bir bu yana yamuluyor. o ayaklarını açıp kapattığında çok canımı yakıyor. canımmm inşallah güzel haberlerle geliriz :))
ya şaka maka içkiyle hiç aram yoktur ama 1-2 gün önce benimde canım kırmızı şarap çekti...:kedi:bilmiyorumkismile:içelim:işin ilginç yanı hayatımda hiç şarap içmedim yani tadını bilmiyodum ama nasıl olurda canım çekiyodu:))
sonra tadına baktım bi kadeh içtim bir ay önce...şimdi bidaha çekiyo:)) akşam bi kadeh alim bari:))))
ay 15inde bana yapıck çatı muaynesi korkuyorumm kızlarrr :'(
ya şaka maka içkiyle hiç aram yoktur ama 1-2 gün önce benimde canım kırmızı şarap çekti...:kedi:bilmiyorumkismile:içelim:
ay 15inde bana yapıck çatı muaynesi korkuyorumm kızlarrr :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?