2010 Temmuz Anneleri : )

canım, ben baya bi araştırdım. benim doktorum ve 3-4 tane arkadaşım yenidoğan sünneti yaptırmış kardeşim oğlunu 6 aylıkken sünnet ettirdi hastanede. düğün tabi ayrı o yapılır sonra. ama ilk 3 aya kadar yapılan yenidoğan sünneti oluyo. benim doktorum ve arkadaşlarım doğduğunun ertesi günü yaptırmışlar. yani hastaneden çıkmadan 1 saat önce alıp bebeği kontrollerini yapıp uygunsa 5 dakkada kesip getiriyolarmış. göbek bağından daha çabuk iyileşiyomuş. bu arada ince bir iğneyle lokal anestezi yapıyolar. hiç uyuşturmadan değil yani. bebeği 1 saat emzirmiyosun aç bırakıyolar. sonra sünnet sırasında sütünü sağıp biberona koyuyosun. bebek onu emerken onlar pipiyi kesiyolar. bebek hiç anlamıyomuş bişi hissetmiyomuş yani. sonra 3-4 gün krem sürüyosun pipisine. sonra da geçiyomuş.3 günde tamamen iyileşiyomuş. benim doktorum diyo ki ya hastanede doğduğunun ertesi günü yaptırın ya da 6 yaşından sonra yaptırın. çünkü bebek eve gelince birdaha onu götürüp yaptırmak zor oluyor diyo. ben de düşünüyorum doğar doğmaz yaptırmayı ama içim içimi de yiyor yani. zor karar.

kkızlar erkek bebeklerde sorun yaşamak istemıyorsanızz bence yenı doğan sunneti yaptırın ...
benm bebeğimde bokbrekte sorun vardı her yüz bebeğin 90 görünüyormuşşş yani çişini yaprken zorlanıormuş bunun tedavısı sunnetmiş sadeceeee ben o yüzden yeni doğan sünneti yaptırmayı düşünüyorum

günaydınlar güzel anneler

bende yeni dogan sünneti yaptırmayı planlıyorum esimi bu konuda zor ikna ettim o biraz daha büyüsün ondan sonra yaptırırız dıyodu ama hiç birsey hissetmezken olması daha akıl karı gelıyo bana ikna oldu gibi bir problem olmazsa insalah erkenden yaptırabılırız
benım oglan zaten bıraz erken gelecek galıba

günaydın kızlarr güzel hamilelerrr nasılsınız takılamıyorum yoğunluk iş akşam eve gidincede oğlan varmı bi değişme

canım, perşembe günü cerrahiye gidicem. o zaman doğum odalarını görücem filan. yenidoğan sünnetini de cerrahide yaptırıcaz bu durumda. tavsiye ediyo musun ürolok filan iyi midir. sen nerde doğum yapçaksın bu arada?

ya kızlarr iice ağırlaştınız haaa yazan bile yok şişşt tombik anneler ne oldu ya cansız cansızzz

ya kızlarr iice ağırlaştınız haaa yazan bile yok şişşt tombik anneler ne oldu ya cansız cansızzz

Ben burdayııııııııııııııım.
Tombikimmmmmmmmmmmm:))opuyorumnanaktan
Ama ağar değilim gayet canlıyım capcanlı:)
Akşam var ya 9da uyumuşum eşim de sağolsun hiç gürültü patırtı yapmamış.
Sanırım hamileliğimin ilk gününden beri ilk defa bu kadar erken uyudum
Aslında iyi dinlenmek lazım bundan sonra.

canım ben cerrahide dogum yapacagım .ürolok ıyı bırısı sinan bey benımde doktorum böbrek tasından ameliyat oldum cocuk sünnetini birde dr cem bey var oda yapabılıyo oda cok ıyıdır.odalar konusunda beklentin nedir bilmiyorum ama cok matah degildir .git bak neresi içine sinerse canım .önemli olan senin içine sinmesi.hepimizin hakkında hayırlısı

içmemen için bir sebep yok. bendede oyle bır his vardı .doktoruma sordum 1 kadeh haftada içilebilir dedi .zaten bır yudum alınca hıs kayboluyoa.s.

işin ilginç yanı hayatımda hiç şarap içmedim yani tadını bilmiyodum ama nasıl olurda canım çekiyodu:))
sonra tadına baktım bi kadeh içtim bir ay önce...şimdi bidaha çekiyo:)) akşam bi kadeh alim bari:))))

gülcüm merhaba
bülent hoca sana çatı muayenesi yaptı mı ya merak ediyorum
ne zaman yapıo acaba çatı muayenesini?:sm_confused:

ya şaka maka içkiyle hiç aram yoktur ama 1-2 gün önce benimde canım kırmızı şarap çekti...:kedi:bilmiyorumkismile:içelim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…