2010 Temmuz Anneleri : )

ya şaka maka içkiyle hiç aram yoktur ama 1-2 gün önce benimde canım kırmızı şarap çekti...:kedi:bilmiyorumkismile:içelim:

hehehe gel ozaman birer kadeh içelimalkisalkisalkis

kızlar şarapın içeriğine bakmak lazım. aşermenin bi açıklamasıda vücut ihtiyacı olan şeyi istiyomuş. zemuszemus

hiç adetim değildir ama buz yemek istediğim hafta , demir değerim düşmüş mesela..

herkese günaydınn kaydirigubbakcemile2

günaydın canım hoşgeldin

bu taraftan hiç bakmamıştım doğrusu:) acaba bizfe ne eksik :1rolleyes:

selam kızlar..

tembel ana kız olarak bizde daha yeni kahvaltıdan kalktık... ama dün çok yorulduk çünkü babamız bizi istanbula gezmeye götürdü. eminönüne gittik. ordan bebek şekeri bide kapı süsü aldık. bizim bebek şekerlerimizde pembe biberonlu. ama şuan içinde şeker yok badem şekerlerini kendimiz koycaz. kapı süsünüde yuvarlak içinde bebek oturan model herkes bilir ondan aldık ama bol tüllü hani tülü yoğun olanlardan. bugünde perdecimizi bekliyorum gelip monte eder sanırım perdeyi. o yüzden gidip evi toparlamam lazım ama yine ağır tempoda 10 dk iş yarım saat mola
kaydirigubbakcemile3

günaydın kızlar, nasılsınız ?

bir önceki gece bölük pörçük bir uyku ile işe gelmiştim, perişan halde eve gitim..sonra bir sinir bozukluğu bir hamilelik hassasiyeti aman yarabbim ...hava da kötü iyice içimi kararttı sanki..uykusuzluk da hepten zor işmiş özellikle böyle hassas dönemlerde...düşündüm de bebişler doğunca ciddi bir uykusuzluk sorunumuz olabilir..açıkçası korkmaya başladım, normal bir ruh hali ile uykusuzluk sinir bozmaz ama hamilelik ruh hali ile sinir bozukluğuna yol açabilir..geçen doğum yapan bir arkadaş 40 günlük bebişini gördüm kız normalde çok rahat biri olduğu halde durgunlaşmıştı donuklaşmıştı...umarım biz de perişan olmayız sinir sistemi açısından..Allah kuvvet verir umarım..bugünlerde de bunu düşünmeye başladım ciddi zorluyormuş bünyeyi çünkü hazırlıklı olmamız lazım kızlar...

hoşbulduk hacercim... zemuszemus

hala doğum çantam hazır değil benim ,, sorumsuzmuyum neyim???
oya doğurduğundan beri hazırlıcam sözde

selam canım ...
bizde bugün pek tembeliz sorma. zaten nedense bugün doğru dürüst kahvaltı da yapamadım, canım istemedi.
yorgunluğunun sebepleri o kadar güzel ki, eminim yorulduğun için mutsuz olmamışsındır..
bende bu hafta perde bakacağım. ama nasıl birşey olacak bilemiyorum :uhm:

benim kuzen cok asabidir bebişide hiç durmazdı uyumaz surekli ağlardı..kuzenim cinnet geçirmediyse kimseye bişi olmaz:))) Allah sabrını veriyomuşşş artık katlanıcaz :)

bende bundan sonra abiye kuzu gibi rol yapıcam:)))
akşama kadar yatarak tv izlicem,eşimin eve gelmesine yakın elektrikli süpürgeyi çalıştırcam:)))

Ayşecim hoşgeldinn seni gördüğüme ve iyi olmanıza tekrardan çook sevindim...Hayırlısı ile bebişlerin evlerine de gelirler inş..Sen de ozaman daha da rahatlarsın..Sütünde gelmiş bak çok güzel...İlk günlerde oluyormuş böyle sonra sonra düzene giriyor diyorlar zaten...Kendinize iyi bakın canım..

Herkese günaydınlar...
ınsan böyle havada pekte ayamıyor aslında...
Bu sabah anca uyandım ve işe gelebildim valla...
Artık çabukta yoruluyorum...
Yorucu bir akşam geçirdik zaten...
Eşimle aspiratörü temizliyelim dedik...Senmisin temizleyen başımıza neler geldi...
ıç kısmını temizlerken eşim bir telini kopardı ona sinirlendi komple söktü...
Bu sefer sökerken kablosu koptu şarteller attı...Kaldık elektiriksiz...Karanlık basmaya başladı...
Monte edicek birinin kaldırması lazım ben tutamıyorumm ayy ayy akşam çok feciydi...
neyseki toparladık ama ömrümden ömür gitti yani...Tabi eskisi gibi olmadı telini koparıncalmaz:

günaydın herkese....

bugün pek bir keyifsizim ben bacaklarım çok ağrıyor. sürekli uyumak istiyorum.

markete gidip bişeyler almam lazım ama çok üşeniyorum. birde sanki hafif bir mide bulantısı var gibi((

Günaydınn Baharcımm...bazı günler oluyor insan kendini kötü hissediyor...Hiçbirşeycik yapma bol bool dinlen bugünü kendine ayır tatlımm...

bu arada bizimde çantamız hazır değil.

eşyalarımızıda yıkamadık daha nedense yapmaya elim gitmiyor çok tembelleştim...

sonunda yine azmedip toparlamışsınız yine benim eşim olsaydı boşver yenisini alırız der atardı çöpe sonraki bekleki alsın....

sonuç olarak kasvetli hava ve hamilelik tembellik yapıyo demek ki
benımde içimden bışı gelmıyo saat 7 de kalktım ama ortada yapılmış bışı bıle yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…