ya şaka maka içkiyle hiç aram yoktur ama 1-2 gün önce benimde canım kırmızı şarap çekti...:kedi:bilmiyorumkismile:içelim:
hehehe gel ozaman birer kadeh içelimalkisalkisalkis
herkese günaydınn kaydirigubbakcemile2
kızlar şarapın içeriğine bakmak lazım. aşermenin bi açıklamasıda vücut ihtiyacı olan şeyi istiyomuş. zemuszemus
hiç adetim değildir ama buz yemek istediğim hafta , demir değerim düşmüş mesela..
günaydın canım hoşgeldin
bu taraftan hiç bakmamıştım doğrusu:) acaba bizfe ne eksik :1rolleyes:
selam kızlar..
tembel ana kız olarak bizde daha yeni kahvaltıdan kalktık... ama dün çok yorulduk çünkü babamız bizi istanbula gezmeye götürdü. eminönüne gittik. ordan bebek şekeri bide kapı süsü aldık. bizim bebek şekerlerimizde pembe biberonlu. ama şuan içinde şeker yok badem şekerlerini kendimiz koycaz. kapı süsünüde yuvarlak içinde bebek oturan model herkes bilir ondan aldık ama bol tüllü hani tülü yoğun olanlardan. bugünde perdecimizi bekliyorum gelip monte eder sanırım perdeyi. o yüzden gidip evi toparlamam lazım ama yine ağır tempoda 10 dk iş yarım saat mola kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk hacercim... zemuszemus
hala doğum çantam hazır değil benim ,, sorumsuzmuyum neyim???
oya doğurduğundan beri hazırlıcam sözde
selam kızlar..
tembel ana kız olarak bizde daha yeni kahvaltıdan kalktık... ama dün çok yorulduk çünkü babamız bizi istanbula gezmeye götürdü. eminönüne gittik. ordan bebek şekeri bide kapı süsü aldık. bizim bebek şekerlerimizde pembe biberonlu. ama şuan içinde şeker yok badem şekerlerini kendimiz koycaz. kapı süsünüde yuvarlak içinde bebek oturan model herkes bilir ondan aldık ama bol tüllü hani tülü yoğun olanlardan. bugünde perdecimizi bekliyorum gelip monte eder sanırım perdeyi. o yüzden gidip evi toparlamam lazım ama yine ağır tempoda 10 dk iş yarım saat mola kaydirigubbakcemile3
amaaaaaaaaaaaaaan boşver hazırlarız elbet bigün:)))))))))
bende daha hiçbişey yapmadım cok üşeniyorummm
selam kızlar..
Arkadaşlar merhaba..Doğum yaptığım günden beri kendimi öyle yorgun hissediyorum ki..sanki üzerimden kamyon geçmiş gibi..ilk günler sütüm gelmiyordu..israrla sağ dediler..dünden beri maşallah..Artmaya başladı..pompa ile sağıyorum..dikiş yerlerim hala acıyor..uzun süre yürüyemiyorum,yorgun düşüyorum...karnım hala hamile gibi şiş ama toparlanmaya başladı..Çarşamba gününden bu yana 9 kiloyu atmışım bile...
bebekler şu an hastanede gözetim altındalar..kendileri soluk alabiliyorlar,sağlıkları yerinde ama azcık daha anne karnında gibi hissetmeleri için dr gözetim altında olsunlar dedi..zaten annemlerde kalıyorum..genelde yatıyorum hep..sezaryan sonrası ameliyatın etkilerinden çok az etkilenenlerden değilim sanırım..aylardır hastanede kalmak yordu beni..kollarımdaki ellerimdeki damar yollarının izleri hala acıyor..:)morluklar geçmedi..ama sağlıkla eve gelseler herşeye değicek...
günaydın herkese....
bugün pek bir keyifsizim ben bacaklarım çok ağrıyor. sürekli uyumak istiyorum.
markete gidip bişeyler almam lazım ama çok üşeniyorum. birde sanki hafif bir mide bulantısı var gibi((
Herkese günaydınlar...
İnsan böyle havada pekte ayamıyor aslında...
Bu sabah anca uyandım ve işe gelebildim valla...
Artık çabukta yoruluyorum...
Yorucu bir akşam geçirdik zaten...
Eşimle aspiratörü temizliyelim dedik...Senmisin temizleyen başımıza neler geldi...
İç kısmını temizlerken eşim bir telini kopardı ona sinirlendi komple söktü...
Bu sefer sökerken kablosu koptu şarteller attı...Kaldık elektiriksiz...Karanlık basmaya başladı...
Monte edicek birinin kaldırması lazım ben tutamıyorumm ayy ayy akşam çok feciydi...
neyseki toparladık ama ömrümden ömür gitti yani...Tabi eskisi gibi olmadı telini koparıncalmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?