selam canım ...
bizde bugün pek tembeliz sorma. zaten nedense bugün doğru dürüst kahvaltı da yapamadım, canım istemedi.
yorgunluğunun sebepleri o kadar güzel ki, eminim yorulduğun için mutsuz olmamışsındır..
bende bu hafta perde bakacağım. ama nasıl birşey olacak bilemiyorum :uhm:
sonunda yine azmedip toparlamışsınız yine benim eşim olsaydı boşver yenisini alırız der atardı çöpe sonraki bekleki alsın....
ay cnm evet yoruldum ama mutluyum.. szinde odanız gelmiş haırlı uğurlu olsun. bizmkide 2-3 gün sonra gelecek inşallah... perde konusuna gelince biz hep barbili veya sindili aradık sadece tül yaptıracaktık. taç ın barbili ve deniz kızı desenli tülleri var ama hiç içime sinmedi beyaz ince tülün üstüne baskı yapmışlar sanki yıllardır kullanılmışta yıkanmışta solmuş gbi duruyordu. bakmadığım perdeci kalmamıştır. en sonunda beyazın üstüne pembeli bir tül buldum üstüne de pembe satenden perdesini mekanizmalı olarak sipariş verdim. altına da toz pembe güneşliği oda mekanizmalı yine. ama bu daha güzel oluyor çünkü hiç değilse renkleri canlı canlı halısına ve eşyasına uyacak...
Benimde perdesi kaldıı kızımın odasının yaa...Bir türlü karar veremiyorum napıcam öyle barbili falan istemiyorumm...bakalım artık hayırlısı...
kızlar bebişin odasına halı koymayın diyorlar zarar veriyomuş bebişlere
ya bende duydum aslında ama zaten ilk 6 ay yatak odamda tutacağım ve orda halı var.
odasına geçtikten sonra da odasında da halı olmasının bir sakıncası olmaz diye düşündüm açıkçası...
kızlar bebişin odasına halı koymayın diyorlar zarar veriyomuş bebişlere
canım bende yatağını yatak odamıza koydum zaten bebek odası yapmıcaz edirnede geçiciyiz istanbula dönünce artık ordaki evimizde oda yapıcaz zaten o zamana kadarda buyumuş olucak ama yatak odamdaki halıyı kaldırdım ben şimdiden ne olur ne olmaz dıye..ne bilim ne duyuyosak yapıyoruz:)))
benımde perde işim ve halı işim kaldı
perdeyı alıcam ama halı için biraz beklemeyı duşunuyorum allerjık fılan olursa almayacagım zaten 3 ay kadar kendi odamda tutmayı duşunuyorum
herkes odalar tamamlandıktan sonra fotoğraflarını paylaşsın kızlar a.s
bakalım maşallah diyelim...
selam arkadaşlar..
bizim de halımız eksik hala. nasıl bir şey alırım fikrim de yok. ama perdelerini aldık. düz tül aldık krem renk, bir de fon şeklinde kalın perdeler varya ondan aldık, mor üzerine değişik renkler var. çok beğendim ben. üstelik hazır perdelerden,sadece düğmelerini takıp astık.
perşembe günü ikea'dan emzirme koltuğu bakıcam. gitmişken halı da bakarız,bilmiyorum orda güzel modeller olur mu..
bişey sorcam arkadaşlar benim oğlan çok fazla hıçkırıyo karnımda böyleyse doğunca nasıl olur bilmem aynı yere saniye arayla tık tık tık...sizde de var mı bu?
hıçkırınca büyüyo derler annesi benimkide hıçkırıyor hergün hemde ve hıçkırıkların arası 2 saniye. 2 saniyede bir zıplıyo hayret içinde bekliyorum bide uzun sürüyoki sorma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?