2010 Temmuz Anneleri : )

ay cnm evet yoruldum ama mutluyum.. szinde odanız gelmiş haırlı uğurlu olsun. bizmkide 2-3 gün sonra gelecek inşallah... perde konusuna gelince biz hep barbili veya sindili aradık sadece tül yaptıracaktık. taç ın barbili ve deniz kızı desenli tülleri var ama hiç içime sinmedi beyaz ince tülün üstüne baskı yapmışlar sanki yıllardır kullanılmışta yıkanmışta solmuş gbi duruyordu. bakmadığım perdeci kalmamıştır. en sonunda beyazın üstüne pembeli bir tül buldum üstüne de pembe satenden perdesini mekanizmalı olarak sipariş verdim. altına da toz pembe güneşliği oda mekanizmalı yine. ama bu daha güzel oluyor çünkü hiç değilse renkleri canlı canlı halısına ve eşyasına uyacak...

sonunda yine azmedip toparlamışsınız yine benim eşim olsaydı boşver yenisini alırız der atardı çöpe sonraki bekleki alsın....

Sorma canım hayatta başladığı bir işi yarım bırakmaz benim eşim...Sinir yapsa da napar ne eder tamamlar onu...Bazen çekilmiyor bu huyu ama napalımm :asigim::1hug:

iyi bari sonunda gönlüne göre bulmuşsun canım...
bizim çocuk odasının güneşliği var zaten bu yüzden sadece tül alacağım. işim çok zor olmayacak diye düşünüyorum. bence önce direk taç a gideceğim. ben diğer perdelerimi ordan almıştım evlenirken çok memnun kaldım. ama gönlüme göre bulamazsam giderim başka yerlere de.
birde halı meselesi var. o daha zor olacak gibi geliyor...

Benimde perdesi kaldıı kızımın odasının yaa...Bir türlü karar veremiyorum napıcam öyle barbili falan istemiyorumm...bakalım artık hayırlısı...

biz oğluşumun perdesini yaptırdık keten zemin üzerine ayıcıklar işlenmiş çooook güzel ama henüz takmadık kirlenmesin diye:)))

Benimde perdesi kaldıı kızımın odasının yaa...Bir türlü karar veremiyorum napıcam öyle barbili falan istemiyorumm...bakalım artık hayırlısı...

benımde perde işim ve halı işim kaldı
perdeyı alıcam ama halı için biraz beklemeyı duşunuyorum allerjık fılan olursa almayacagım zaten 3 ay kadar kendi odamda tutmayı duşunuyorum

herkes odalar tamamlandıktan sonra fotoğraflarını paylaşsın kızlar a.s
bakalım maşallah diyelim...

kızlar bebişin odasına halı koymayın diyorlar zarar veriyomuş bebişlere

ya bende duydum aslında ama zaten ilk 6 ay yatak odamda tutacağım ve orda halı var.
odasına geçtikten sonra da odasında da halı olmasının bir sakıncası olmaz diye düşündüm açıkçası...

ya bende duydum aslında ama zaten ilk 6 ay yatak odamda tutacağım ve orda halı var.
odasına geçtikten sonra da odasında da halı olmasının bir sakıncası olmaz diye düşündüm açıkçası...

canım bende yatağını yatak odamıza koydum zaten bebek odası yapmıcaz edirnede geçiciyiz istanbula dönünce artık ordaki evimizde oda yapıcaz zaten o zamana kadarda buyumuş olucak ama yatak odamdaki halıyı kaldırdım ben şimdiden ne olur ne olmaz dıye..ne bilim ne duyuyosak yapıyoruz:)))

kızlar bebişin odasına halı koymayın diyorlar zarar veriyomuş bebişlere

zaten normal halı değilki bebiş halısı alınıyor. mesela benimkinin tüyleri yok. kaymazın üstüne kısa kısa dokunmuş bir halı bak netten gösterem size halımızı kızlar *

Antialerjik ve Antibakteriyeldir.
* Baskılı tufting halı.
* Elde yada çamaşır makinesinde (30 Derece) hassas yıkama programında sıkma yapmadan yıkanabilir.
* Beyazlatıcı kullanılmaz.
* Yıkadıktan sonra sererek kurutulmalı ve direkt güneş ışığına maruz bırakılmamalı.
* Halıların etrafı,overlok ile dikilmiştir.
* Ürün yüzeyi 70C derecenin üzerinde ısıyla temas ettirilmelidir.
(Sıcak ütü,çaydanlık,tencere,soba v.b.)
* Temizlerken; deterjan,çamaşır suyu, sirke v.b. kimyasal maddeler kullanılmamalıdır, (pH7) granül sabun tozu veya halı şampuanı kullanılarak silinmelidir.
* Alerjik durumu olan çocukların kullanabileceği Halıdır.

doğru valla... bizde kaldırırız belki :uhm:
aman ya bir tarafım sakınan göze çöp batar rahat ol diyo diğer tarafım da temkinli ol bebek sonuçta bu diyo. bu bir çok konuda böyle....

benımde perde işim ve halı işim kaldı
perdeyı alıcam ama halı için biraz beklemeyı duşunuyorum allerjık fılan olursa almayacagım zaten 3 ay kadar kendi odamda tutmayı duşunuyorum

Halımız tamam bizim de işte bir perdemiz kaldı..İlk defa duyuyorum halı ile ilgili birşey...Tüysüz halılardan gerçi bizim halımız amaa olabilir tabi çocuğuna da bağlı .
herkes odalar tamamlandıktan sonra fotoğraflarını paylaşsın kızlar a.s
bakalım maşallah diyelim...

inş.canım eklicez tabiki tamamlanmasını bekliyoruz...

selam arkadaşlar..
bizim de halımız eksik hala. nasıl bir şey alırım fikrim de yok. ama perdelerini aldık. düz tül aldık krem renk, bir de fon şeklinde kalın perdeler varya ondan aldık, mor üzerine değişik renkler var. çok beğendim ben. üstelik hazır perdelerden,sadece düğmelerini takıp astık.
perşembe günü ikea'dan emzirme koltuğu bakıcam. gitmişken halı da bakarız,bilmiyorum orda güzel modeller olur mu..

bişey sorcam arkadaşlar benim oğlan çok fazla hıçkırıyo karnımda böyleyse doğunca nasıl olur bilmem aynı yere saniye arayla tık tık tık...sizde de var mı bu?

kaşmirin disney serisi çok güzel fiyatıda 150 ile 180 arasında değişiyor nakit veya taksitli alışınıza göre... benimkide kaşmir cindrella :ecrin_bebek:

bişey sorcam arkadaşlar benim oğlan çok fazla hıçkırıyo karnımda böyleyse doğunca nasıl olur bilmem aynı yere saniye arayla tık tık tık...sizde de var mı bu?

hıçkırınca büyüyo derler annesi benimkide hıçkırıyor hergün hemde ve hıçkırıkların arası 2 saniye. 2 saniyede bir zıplıyo hayret içinde bekliyorum bide uzun sürüyoki sorma

hıçkırınca büyüyo derler annesi benimkide hıçkırıyor hergün hemde ve hıçkırıkların arası 2 saniye. 2 saniyede bir zıplıyo hayret içinde bekliyorum bide uzun sürüyoki sorma

evet eskilerin dediğine güre midesi büyürken hıçkırırmış doktora görede reflüden olurmuş aman inşallah büyümektendir yazık minicik yavrular reflüyle uğraşmasınlar bide...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…