2010 Temmuz Anneleri : )

bizimki de çok hışçırıyor. illa ki her gün hissediliyor, ama hep de aynı yerde sol tarafımda karnımın.

evet eskilerin dediğine güre midesi büyürken hıçkırırmış doktora görede reflüden olurmuş aman inşallah büyümektendir yazık minicik yavrular reflüyle uğraşmasınlar bide...

reflüden değildir bence... zaten ne varsa eskilerde var eskiler ne demişse doğru demiş bende çok hıçkırıyomuşum biliyormusun ama annem hiç reflüden bahsetmediki bana

Selam canım hoşgeldin..
Güle güle kullanın inş.cicilerinizi...Bizde de perde eksik kaldı canım..nereden aldınız siz perdeyi bende bir bakayımm...

bişey sorcam arkadaşlar benim oğlan çok fazla hıçkırıyo karnımda böyleyse doğunca nasıl olur bilmem aynı yere saniye arayla tık tık tık...sizde de var mı bu?

Benim kızda öyle canım ciddi ciddi anlıyorum yani artık...

hıçkırıkları en az yarım saat sürüyor benim kızımında. kıyamıyorum hiç. içi koptu yavrumun diyorum yerimseniben

hoşbulduk canım. çok sağol. perdeyi yeni açılan bi mağaza varya ikeanın yanında, ordan aldık. bebek perdeleri var ama biz sade olsun diye tülünü düz krem aldık.
siz halıyı nerden aldınız peki? bizim odada bir yatakla dolap arasında boşluk kaldı, bir de şifonyer almadığım için pencere önünde epey boşluk var. 2 halı almam gerekecek ve yolluk tarzında biraz uzun olması lazım.

selam kıslarrrrrrrrrrr geçmişi okudum geldim :))) bende eşimle yenidoğan sünnetini konuşucam. halı ve perde konularıda açılmış :)) odamız siyah beyaz yapılıyor odamız biraz daha canlansın diye perde ve halımızıda krem yada beyaz üzerine kırmızı gri siyahlar olsun istiyorum. merinostan halısını seçtim aslında perdesinide seçtim ama çok pahalı geldi onun yerine başka bir model getirecekler biraz daha ekonomik olacak hayırlısı bakalım :))

Teşekkürler canımm...Anladım bende bir bakayım oraya...
Bizde halıyı odasını aldığımız yerden aldık canım odasıyla takım oldu...

kızlar birşey sorucam siz emzirme minderi aldınız mı ? veya alacak mısınız ? kullanışlı oluyor mudur acaba ?

gülcüm merhaba
bülent hoca sana çatı muayenesi yaptı mı ya merak ediyorum
ne zaman yapıo acaba çatı muayenesini?:sm_confused:

selam canım henüz yapılmadı yarın kontrolümüz var bakalım ne diyecek doğum konusunuda henüz hiç konuşmadık.

nasıl gidiyor.???:))))))))))))))))))))

benim valiz 3-5 gündür ortada ayak altında ama hazırlamadım daha..

Aaaa elim gitmiyor yaaaa, tembelleşmeye başladım ben..

Havadan mı acaba.*???

kızlar birşey sorucam siz emzirme minderi aldınız mı ? veya alacak mısınız ? kullanışlı oluyor mudur acaba ?

ben almadım, almıcamda...
eltim aldı hiç kullanmadı desem yeridir. hatta sana vereyim mi dedi, istemem dedim. çok büyük gereksiz yer kaplayacak...

ben almadım, almıcamda...
eltim aldı hiç kullanmadı desem yeridir. hatta sana vereyim mi dedi, istemem dedim. çok büyük gereksiz yer kaplayacak...

büyük mü? benim gördüğüm ufacık minder gibi birşeydi.bilmiyorumkismile

kolunuzun üzerine koyuyorsunuz sonrada bebeği alıyorsunuz kolunuzn üzerine..

ben daha önce kullanmadım ama gördüm..

Havadan mı acaba.*???

ben bayılıcam tembellikten.
bir yanım kalk hazırla şunu diyor, diğer yanım amaaann yat işte derdin ne diyor -tatlicadiarzu-
ama kalkmam lazım artıkkkk

büyük mü? benim gördüğüm ufacık minder gibi birşeydi.bilmiyorumkismile

kolunuzun üzerine koyuyorsunuz sonrada bebeği alıyorsunuz kolunuzn üzerine..

ben daha önce kullanmadım ama gördüm..

canım eltiminki kocaman valla. ben ufağını görmedim...
ilgi alanıma girmiyor pek ondan dikkat etmemişimdir...

ben bayılıcam tembellikten.
bir yanım kalk hazırla şunu diyor, diğer yanım amaaann yat işte derdin ne diyor -tatlicadiarzu-
ama kalkmam lazım artıkkkk

Aynı bennnn...sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Gerçi sadece hastane çantası kaldı çok şükür, başka işim yok, bir de evde genel bir temizlik yapılacak ama onu doğuma yakın yaptırıcam..:hulya:

Havadan mı acaba.*???

İyi gidiyor Denizcim gün sayıyoruz işte...
Sorma benimde haftasonundan beri valiz ortada aklıma gelenleri koydum ama eksiklerim var daha...Bakalım nezaman tamamlanıcak inş.doğumdan önce biterde...

ya neden bizim elimiz varmıyor bende güya varya 1 aydır hazırlıcam...

içine zorla bebek bezi , hastane çıkışı , ıslak mendil kendime de 2 pijama koyuverdim anca..

sanki hazırlayınca hemen bebek gelcek gibime geliyor.. sanırım savunma mekanizmamız

alttan alta çalışıyor. zamanında gelmelerini istiyoruz ve o yüzden erkenden hazırlamaktan

kaçınıyouz çünkü mesela ben doğumdan acayip korkuyorum ve bilinçaltımda gizli gizli bu

yüzden çantayı hazırlayamadığımı zannediyorum
eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…