evet eskilerin dediğine güre midesi büyürken hıçkırırmış doktora görede reflüden olurmuş aman inşallah büyümektendir yazık minicik yavrular reflüyle uğraşmasınlar bide...
selam arkadaşlar..
bizim de halımız eksik hala. nasıl bir şey alırım fikrim de yok. ama perdelerini aldık. düz tül aldık krem renk, bir de fon şeklinde kalın perdeler varya ondan aldık, mor üzerine değişik renkler var. çok beğendim ben. üstelik hazır perdelerden,sadece düğmelerini takıp astık.
perşembe günü ikea'dan emzirme koltuğu bakıcam. gitmişken halı da bakarız,bilmiyorum orda güzel modeller olur mu..
bişey sorcam arkadaşlar benim oğlan çok fazla hıçkırıyo karnımda böyleyse doğunca nasıl olur bilmem aynı yere saniye arayla tık tık tık...sizde de var mı bu?
Selam canım hoşgeldin..
Güle güle kullanın inş.cicilerinizi...Bizde de perde eksik kaldı canım..nereden aldınız siz perdeyi bende bir bakayımm...
Benim kızda öyle canım ciddi ciddi anlıyorum yani artık...
hoşbulduk canım. çok sağol. perdeyi yeni açılan bi mağaza varya ikeanın yanında, ordan aldık. bebek perdeleri var ama biz sade olsun diye tülünü düz krem aldık.
siz halıyı nerden aldınız peki? bizim odada bir yatakla dolap arasında boşluk kaldı, bir de şifonyer almadığım için pencere önünde epey boşluk var. 2 halı almam gerekecek ve yolluk tarzında biraz uzun olması lazım.
gülcüm merhaba
bülent hoca sana çatı muayenesi yaptı mı ya merak ediyorum
ne zaman yapıo acaba çatı muayenesini?:sm_confused:
kızlar birşey sorucam siz emzirme minderi aldınız mı ? veya alacak mısınız ? kullanışlı oluyor mudur acaba ?
kızlar birşey sorucam siz emzirme minderi aldınız mı ? veya alacak mısınız ? kullanışlı oluyor mudur acaba ?
ben almadım, almıcamda...
eltim aldı hiç kullanmadı desem yeridir. hatta sana vereyim mi dedi, istemem dedim. çok büyük gereksiz yer kaplayacak...
nasıl gidiyor.???:))))))))))))))))))))
benim valiz 3-5 gündür ortada ayak altında ama hazırlamadım daha..
Aaaa elim gitmiyor yaaaa, tembelleşmeye başladım ben..
Havadan mı acaba.*???
büyük mü? benim gördüğüm ufacık minder gibi birşeydi.bilmiyorumkismile
kolunuzun üzerine koyuyorsunuz sonrada bebeği alıyorsunuz kolunuzn üzerine..
ben daha önce kullanmadım ama gördüm..
ben bayılıcam tembellikten.
bir yanım kalk hazırla şunu diyor, diğer yanım amaaann yat işte derdin ne diyor -tatlicadiarzu-
ama kalkmam lazım artıkkkk
nasıl gidiyor.???:))))))))))))))))))))
benim valiz 3-5 gündür ortada ayak altında ama hazırlamadım daha..
Aaaa elim gitmiyor yaaaa, tembelleşmeye başladım ben..
Havadan mı acaba.*???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?