2010 Temmuz Anneleri : )

Aaa kızlar bu arada kızımın ismi netleşti artık kararımızı verdik sonunda....
Dün şekercimiz aradı hazırmış sadece isim etiketlerini hazırlatıcam dedi ne düşünüyosunuz deyince bizde karar verdikk değişik birşey çıktı ortayaa....Özge olucak inş.kızımızın adı...

benim bugünkü tembelliğimledoğuma hastaneye bile gidemem herelde. kahvaltı yaptım onu bile kaldırmadım sürekli yatıyorum ve başım çatlıyoooo((

Aynı bennnn...sempatiksalakcinnikaydirigubbakcemile3

Gerçi sadece hastane çantası kaldı çok şükür, başka işim yok, bir de evde genel bir temizlik yapılacak ama onu doğuma yakın yaptırıcam..:hulya:

:roflol:

bende temizlik şirketi ile anlaşıcam. konuştuk hatta. duvarlar silinecek, koltuklar yıkanacak, birde bilinen temizlik işleri. bu ayın sonuna doğru yaptırayım diyorum bende...

Olabilirrrrr belki de bilinçlatından dolayı erteliyoruz..
Çanta da hazır hadi doğuma der gibi olmasın diye mi acaba?bilmiyorumkismileCADIARZUkaydirigubbakcemile

canım hayırlı olsun çok güzel bir isim....

hayırlı olsun canım. çok güzelmiş... a.s
ismi ile büyüsün özge bebek....

hımmm mantıklı gerçektende a.s

1 saattir göbiş topiğne kendi fotomu eklemeye çalışıyorum sinir oldum olmuyor ya bekliyo bekliyo başarısız diyor.. benim pc kafayı yiyor ters anıma denk gelcem atıcam burdan aşağıya klava:

bende bebe dünyasında gördüm emzirme yastığı hemen hemen uyuduğumuz yastık kadar büyüktü sadece bir kenarı yok ve ortası yok yastıktan farkı bu. u şeklinde düşünün. ama kocamandı wallahhhhh

Hadi hayırlısı..Çok şık bir isim..

bende temizlik şirketi ile anlaşıcam. konuştuk hatta. duvarlar silinecek, koltuklar yıkanacak, birde bilinen temizlik işleri. bu ayın sonuna doğru yaptırayım diyorum bende...

Ben de haziran sonunu bekliyorum genel temizlik için..

ayyy en iyisi bende temizlik şirketinden çağırayım benimde yapılacak çok işim var gelen yardımcı kadınlar koltukları sadece siliyorlar şirketten gelenler yıkama yapıyor. en iyisi bende öğle yapayım ama temmuzun ikinci haftası falan ancak yaptırırım kirlenmesin hemencik. zaten evim kalabalık olacak...

kuzucuğun ismiyle yaşasın canım çok güzel :)))

ismiyle büyüsün çok güzel isim ben çok severim özge ismini. kardeşimin adıdır. ama biz ona hep özgü deriz..
benim bugünkü tembelliğimledoğuma hastaneye bile gidemem herelde. kahvaltı yaptım onu bile kaldırmadım sürekli yatıyorum ve başım çatlıyoooo((
benim hergünkü halim.. bugün güya enerjiktim.. benim enerjim bu kadar olur bi ev spürdüm pil bitti hatta uykum geldi... :sinifsinif:

evet canım ya en mantıklısı temizlik şirketi. bende kadın çağırdım birkaç kez ama çok memnun kalmadım.
şirket daha profesyonel çalışıyor.. ..

Selam teyzoşlar oğlumla biz geldik.

5 6 2010 saat 6 .10 oğlum dünyaya merhaba dedi teyzeleri.

Doğumdan önce son ultrasyonda 2270 gr.denilen oğlum doğduğunda 2.80 gr. doğdu.

Sancılarım ve kasılmalarım var diye hast.gittiğimde.doğumuna daha var,ama doğuma kadar yatırıcam seni dedi.ama oğlum ben geliyorum anne dedi apar topar doğuma alındım.anestezi sezeryan oldum.

F ırsat buldukça girmeye çalışırım.Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.

:1hug:

canım seni gördüğüme ve iyi haberlerini duyduğuma çok sevindim.
maşallah oğluna da sanada...
çok şükür iyisiniz ya...
doğum hikayeni de bekliyoruz... yerimseniben

gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...

çok aceleci bu temmuz bebekleri çok....

bu arada kilosunda bayağı bir fark varmış. maaşallah

canımmm hayırlı olsunnn maşallah oğluşuna

canııım hoşgeldin. maşallah oğluşun kilosu çok iyiymiş, iyi bakmışsın annesi. yalnız ne kadar çok sapma olmuş öyle ultrasondakinden.
maşallah Allah sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin kuzucuğuna. sen de iyisindir inşallah canım.

maşallah sizeee bi ara oğluşunun resminide eklermisin artvinli bizde sana maşallah diyelim burdan hep beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…