2010 Temmuz Anneleri : )

gözün aydın canım..:teytey:
Allah hayırlı uzun ömür versin..:Saruboceq:a.s.

emzirme yastığı şimdiye kadar kimse almamış demek ki..kolu ağrıtmaması içinse evdeki yastıklardan birini de emzirme yastığı yapabiliriz heralde gerekirse.

canım çok güzel bi seçim. ismiyle büyüsün inşallah

canım hayırlı olsun çok güzel bir isim....

Aminn inş..​
hayırlı olsun canım. çok güzelmiş... a.s
ismi ile büyüsün özge bebek....

inş.çok teşekkürler...

Hadi hayırlısı..Çok şık bir isim..
Saol Denizcim...​

kuzucuğun ismiyle yaşasın canım çok güzel :)))

aminn güllcüm inş.hepimizin bebişlerii..

ismiyle büyüsün çok güzel isim ben çok severim özge ismini. kardeşimin adıdır. ama biz ona hep özgü deriz..

Teşekkürler tatlımm amin inş..
canım çok güzel bi seçim. ismiyle büyüsün inşallah

Saolasınnn Froyacım...

Selam Artvinlii hoşgeldinizz oğluşunla....
Allah analı babalı büyütsün inş..

SLM KIZLARRR

ARTVıNLı gözün aydın canım. Allah hayırlı uzun bir ömür versin oğluşuna

kızlar sıkıcı bi gün nedense
akşam olsa da eve gisem diye dakika sayıyorum

ben de ben de!! hiç de zaman geçmiyor. çok sıkıldım.
uykum açılsın diye sakız çiğniyorum sürekli.

kaydirigubbakcemile3 bende sürekli sakız çiğniyorum ömrüm boyu hiç böyle sakız çiğnememiştim elitimde dalga geçiyor çok sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyor

Artvinli canım hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün hayırlı bir evlat olsun ailenize vatana millete
bizde de zaman azalıyor kk ya gelen erkenci temmuz melekleri ile ne kadar az zamanımız kaldığını hissediyoruz

slm kızlar, nasılsınız?
öğrencilerim okuldan kaçar kaçmaz ben de kaçtım bu sıkıcı havada nasıl dayanıcam diye düşünüyodum, süper oldu

kızlar mavi yeşilin ürünleri zararlı mı? bisküvileri çok hoşuma gidiyor, alıyorum ben ara sıra.

canım Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin, hayırlı evlat etsin inşallah. maşallah çok güzel olmuş doğumun, inşallah lohusalığını da sıkıntısız atlatırsın.

Off benimde çarşıya çıkmam lazım işlerim var kayınvalidem ip ,boncuk,dantel falan istedii benim işlerim var...Nasıııl üşeniyorumm....

kaydirigubbakcemile3 bende sürekli sakız çiğniyorum ömrüm boyu hiç böyle sakız çiğnememiştim elitimde dalga geçiyor çok sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyor

ay sinir oluyorum şöyle insanlara hiç tahammülüm yok artık
yok anne karnında hıçkırırsa gazlı bebek olurmuş
yok şöyle yaparsan şöyle böyle yaparsan böyle olur vs.vs.
ya size ne Allah Allah yaaaaa klava:klava:klava:

ben de ben de!! hiç de zaman geçmiyor. çok sıkıldım.
uykum açılsın diye sakız çiğniyorum sürekli.

çiğne tatlım sen afiyet şeker olsun kaydirigubbakcemile2

slm kızlar
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.sayfalar almış başını gitmiş.bütün anneler ve bebişler iyidir umarım..

taşınan ve taşınacak olan annelere Allah kolaylık versin..bebişler yeni evlerine geliyor ne güzel..bende dört aylıkken taşındım..şimdi nasıl yapmışım diyorum..ama bi işe başlayınca bitiyor çok şükür.

bide çanta konusu var..ben iki hafta önce hazırladım..fikir vermek açısından yazıym..eksiklerim varsa yazın kızlar.
Baranımın çantasına: iki takım hastane çıkışı, ağız mendili, göbek bağı,alt açma minderi,iki tane penye battaniye, bebek bezi (primanın son ürünü), yenidoğan bebekler için ıslak mendil, pişik kremi, pamuk, yedek iç zıbın,yedek şapka, önlük,sırt bezi koydum.sadece bibereon ve emzik kaldı.inşaalah ihtiyaç olmaz.ne olur ne olmaz diye onlarıda bu hafta koycam artık.
kendi çantama:gecelik, pijama,el havlusu, iç çamaşırı,emzirme sütyeni, ped, peçete, ıslak mendil,ayna,tarak,toka,makyaj malzemesi,kırmızı kurdela koydum.hasta bezi kaldı sadece.onu daha almadım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…