Selam teyzoşlar oğlumla biz geldik.
5 6 2010 saat 6 .10 oğlum dünyaya merhaba dedi teyzeleri.
Doğumdan önce son ultrasyonda 2270 gr.denilen oğlum doğduğunda 2.80 gr. doğdu.
Sancılarım ve kasılmalarım var diye hast.gittiğimde.doğumuna daha var,ama doğuma kadar yatırıcam seni dedi.ama oğlum ben geliyorum anne dedi apar topar doğuma alındım.anestezi sezeryan oldum.
F ırsat buldukça girmeye çalışırım.Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.
Aaa kızlar bu arada kızımın ismi netleşti artık kararımızı verdik sonunda....
Dün şekercimiz aradı hazırmış sadece isim etiketlerini hazırlatıcam dedi ne düşünüyosunuz deyince bizde karar verdikk değişik birşey çıktı ortayaa....Özge olucak inş.kızımızın adı...
canım hayırlı olsun çok güzel bir isim....
hayırlı olsun canım. çok güzelmiş... a.s
ismi ile büyüsün özge bebek....
Hadi hayırlısı..Çok şık bir isim..
kuzucuğun ismiyle yaşasın canım çok güzel :)))
ismiyle büyüsün çok güzel isim ben çok severim özge ismini. kardeşimin adıdır. ama biz ona hep özgü deriz..
canım çok güzel bi seçim. ismiyle büyüsün inşallah
Sancılarım ve kasılmalarım var diye hast.gittiğimde.doğumuna daha var,ama doğuma kadar yatırıcam seni dedi.ama oğlum ben geliyorum anne dedi apar topar doğuma alındım.anestezi sezeryan oldum.
F ırsat buldukça girmeye çalışırım.Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.
ben de ben de!! hiç de zaman geçmiyor. çok sıkıldım.
uykum açılsın diye sakız çiğniyorum sürekli.
kızlar sizler nasılsınızzzzzz?????????
opuyorumnanaktan
kızlar mavi yeşilin ürünleri zararlı mı? bisküvileri çok hoşuma gidiyor, alıyorum ben ara sıra.
kaydirigubbakcemile3 bende sürekli sakız çiğniyorum ömrüm boyu hiç böyle sakız çiğnememiştim elitimde dalga geçiyor çok sakız çiğneme bebeğin çok kaka yapar diyor
ben de ben de!! hiç de zaman geçmiyor. çok sıkıldım.
uykum açılsın diye sakız çiğniyorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?