2010 Temmuz Anneleri : )

benim hiç iç çamaşırım yok çantaya koyacak kompedana gitsem orda varmıdır hiç gezecek halim yok walla... bide sezeryan olunca hasta bezine gerek varmı yine ?? fikri olan var mı ?

bebişin eşyalarını ütüledin mi? o minicik şeyleri nasıl ütüleyecem diye kara kara düşünüyorum hala hazırlamadım ben çantayı (

bebişin eşyalarını ütüledin mi? o minicik şeyleri nasıl ütüleyecem diye kara kara düşünüyorum hala hazırlamadım ben çantayı (

taksit taksit yormadan. ben öyle yaptım sadece 1 sepet dolusu ütüledim ama inanki daha 3 sepet çıkar ütülenecek. hava bozukken yapın bence sıcakta hiç yapılmıyor heleki minnacık şeyleri ütülemek gerçekten akrobasi gibi bişi...

benim hiç iç çamaşırım yok çantaya koyacak kompedana gitsem orda varmıdır hiç gezecek halim yok walla... bide sezeryan olunca hasta bezine gerek varmı yine ?? fikri olan var mı ?

ben baktım kompedana yoktu uygun çamaşır. marks&spencerdan aldım 3lü set. bi de jokerde tek kullanımlıklar vardı onlardan aldım. emzirme atletini dagi'den almıştım. hem pahalı hem kullanışsız tavsiye etmem.

kompedanda alt için mutlaka vardır ama emzirme sütyeni varmıdır bilemem.gerçi artık oda heryerde satılıyor.
bebeğin bütün eşyalarını yıkadım,ütüledim. evet biraz zor oluyor.evin en serin yerinde bi koltuk bul,çek önüne ütü masasını.yavaş yavaş ütüle cnm..sıkıldıkça kalktım valla ben başından.yedim içtim..tekrar gelip ütüledim.ama bi yandan da acayip keyif veriyor..aslında ütüden nefret ederim.

ben mersindeyim sizin orda nsıl bilmiyorum.ama iç çamaşırı satan dükkanların bi arada olduğu bi yer var burda ben ordan aldım.bide tek kullanımlık almadım.normal doğum olur çok kalmam diye umuyorum..ama hiç belli olmaz tabi..hazta bezi.sezeryan için bazı hastaneler veriyor..bazıları doğumdan önce söylüyor zaten.sende sorarsın ne getirmem lazım diye.ben çok fazla doldurmadım çantayı..doğum yapacağım hastene forum mersinin karşısında.eksik olursa hemen gönderirim eşimi alır diye düşünüyorum.

saol yasecim. benim artık izne çıkmam şart oldu. çünkü sıkıntıdan sürekli yiyorum. ve de genelde abur cubur. evde ise aklıma bile gelmiyor öyle şeyler yemek. işleri devredince sıkıntı basmaya başladı. haftaya salı son günüm inşallah. biraz daha sabır !!

cnm keşke yanına kuru üzüm kaysı incir falan alsan.abur cubur yerine daha iyi olur.merak etme evde de sıkıntıdan yicen.ben bebişin işlerini bitirdim.yapacak bişey bulamıyorum.sürekli yiyorum.meyve krizi geçirecem artık.eşime evde meyve bitti demeye utanıyorum :)

aldığım emzirme sütyeni NBB 'nin.Kumaşı bambudan yapılmış yumuşacık hem de önü dikişli değil diğerleri gibi giydiklerimizden belli olmaz yani. fiyatı 15 lira

çok sağlıklı beslenio havası olmuş yazıda:)
aburcubur bende yiyorum..acayip çikolata yiyorum.cnm isteyince bi bardak kolada içiyorum.cipsde yiyorum.ama çok meyve ve su tüketiyorum dengelemk için.zaten kilolar aldı başını gitti.artık hiç umrum değil.sağlıkla doğsunlarda:)

Ne güzel hazırlamışsın çantanıda ohh darısı bizlerin başına inş..Bende biraz hazırladım ama tamamlanmadı tabiki..Kızım için iki takım hastane çıkışı iki tane battaniye,ıslak mendil,ağız mendilleri ve bir tane de tulum koydum..Ayrıca hastaneden çıkarken üstüne örtmek iin bir battaniye daha...Kendim içinse hiiç birşey koymadımm...İnş.bundan sonra...

ya kızlar komik gelebilir ama bişi sorcam. bizim sütümüzün ne renk olması gerekiyo? beyaz mı şeffaf mı?

onlar da var şekerim ama kesmiyor ki, illa çikolata gofret öyle şeyler.
meyve,süt,badem de yiyorum gün içinde. kısaca bütün gün yeme halindeyim :)

canım sezeryan da olsa kanama aynı oluyomuş.sen al hasta bezini

evet mutlaka kanama oluyo.bi yatağa serilen hasta bezi var.bazı hastaneler onu aldırıyor bide diğeri var zaten onu biliyosunuz.kendimiz için olana ben carrefourda baktım.10tl dı paketi sanırsam.ama daha almadım.bi paket yete rherhalde.tabi kanamanın düzeyide önemli.bazıları normal pedlede geçirebiliyomuş.bazıları çok uzun sürer kanama diyor.her kafadan ayrı ses yani..

yorgun hissediyorum bugün kendimi gece 4 defa uyandım ve çok feci bir kramp girdi bacağıma uyurken canım çok yandı .sen nasılsın ?

canım ya geçmiş olsun çok ta acı veriyo kramplar uykunun en tatlı yerinde acı ile uyandırıyo ALLAH yar ve yardımcımız olsun da şu kalan kısa zamanlarımızda rahat içinde geçsin dilerim :Saruboceq:

kızlar mavi yeşilin ürünleri zararlı mı? bisküvileri çok hoşuma gidiyor, alıyorum ben ara sıra.

canım ben de seviyorum ve yiyorum hem bisküvileri hem çubuk krakerini afiyet olsun cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…