bebişin eşyalarını ütüledin mi? o minicik şeyleri nasıl ütüleyecem diye kara kara düşünüyorumslm kızlar
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.sayfalar almış başını gitmiş.bütün anneler ve bebişler iyidir umarım..
taşınan ve taşınacak olan annelere Allah kolaylık versin..bebişler yeni evlerine geliyor ne güzel..bende dört aylıkken taşındım..şimdi nasıl yapmışım diyorum..ama bi işe başlayınca bitiyor çok şükür.
bide çanta konusu var..ben iki hafta önce hazırladım..fikir vermek açısından yazıym..eksiklerim varsa yazın kızlar.
Baranımın çantasına: iki takım hastane çıkışı, ağız mendili, göbek bağı,alt açma minderi,iki tane penye battaniye, bebek bezi (primanın son ürünü), yenidoğan bebekler için ıslak mendil, pişik kremi, pamuk, yedek iç zıbın,yedek şapka, önlük,sırt bezi koydum.sadece bibereon ve emzik kaldı.inşaalah ihtiyaç olmaz.ne olur ne olmaz diye onlarıda bu hafta koycam artık.
kendi çantama:gecelik, pijama,el havlusu, iç çamaşırı,emzirme sütyeni, ped, peçete, ıslak mendil,ayna,tarak,toka,makyaj malzemesi,kırmızı kurdela koydum.hasta bezi kaldı sadece.onu daha almadım..
bebişin eşyalarını ütüledin mi? o minicik şeyleri nasıl ütüleyecem diye kara kara düşünüyorumhala hazırlamadım ben çantayı (
benim hiç iç çamaşırım yok çantaya koyacak kompedana gitsem orda varmıdır hiç gezecek halim yok walla... bide sezeryan olunca hasta bezine gerek varmı yine ?? fikri olan var mı ?
ben baktım kompedana yoktu uygun çamaşır. marks&spencerdan aldım 3lü set. bi de jokerde tek kullanımlıklar vardı onlardan aldım. emzirme atletini dagi'den almıştım. hem pahalı hem kullanışsız tavsiye etmem.
ay sinir oluyorum şöyle insanlara hiç tahammülüm yok artık
yok anne karnında hıçkırırsa gazlı bebek olurmuş
yok şöyle yaparsan şöyle böyle yaparsan böyle olur vs.vs.
ya size ne Allah Allah yaaaaaklava: klava: klava:
çiğne tatlım sen afiyet şeker olsun kaydirigubbakcemile2
saol yasecim. benim artık izne çıkmam şart oldu. çünkü sıkıntıdan sürekli yiyorum. ve de genelde abur cubur. evde ise aklıma bile gelmiyor öyle şeyler yemek. işleri devredince sıkıntı basmaya başladı. haftaya salı son günüm inşallah. biraz daha sabır !!
benim hiç iç çamaşırım yok çantaya koyacak kompedana gitsem orda varmıdır hiç gezecek halim yok walla... bide sezeryan olunca hasta bezine gerek varmı yine ?? fikri olan var mı ?
aldığım emzirme sütyeni NBB 'nin.Kumaşı bambudan yapılmış yumuşacık hem de önü dikişli değil diğerleri gibi giydiklerimizden belli olmaz yani. fiyatı 15 lira
slm kızlar
geçmişi okumaya çalıştım ama hepsini okuyamadım.sayfalar almış başını gitmiş.bütün anneler ve bebişler iyidir umarım..
taşınan ve taşınacak olan annelere Allah kolaylık versin..bebişler yeni evlerine geliyor ne güzel..bende dört aylıkken taşındım..şimdi nasıl yapmışım diyorum..ama bi işe başlayınca bitiyor çok şükür.
bide çanta konusu var..ben iki hafta önce hazırladım..fikir vermek açısından yazıym..eksiklerim varsa yazın kızlar.
Baranımın çantasına: iki takım hastane çıkışı, ağız mendili, göbek bağı,alt açma minderi,iki tane penye battaniye, bebek bezi (primanın son ürünü), yenidoğan bebekler için ıslak mendil, pişik kremi, pamuk, yedek iç zıbın,yedek şapka, önlük,sırt bezi koydum.sadece bibereon ve emzik kaldı.inşaalah ihtiyaç olmaz.ne olur ne olmaz diye onlarıda bu hafta koycam artık.
kendi çantama:gecelik, pijama,el havlusu, iç çamaşırı,emzirme sütyeni, ped, peçete, ıslak mendil,ayna,tarak,toka,makyaj malzemesi,kırmızı kurdela koydum.hasta bezi kaldı sadece.onu daha almadım..
söylediğin markayı hangi mağazadan aldın?
cnm keşke yanına kuru üzüm kaysı incir falan alsan.abur cubur yerine daha iyi olur.merak etme evde de sıkıntıdan yicen.ben bebişin işlerini bitirdim.yapacak bişey bulamıyorum.sürekli yiyorum.meyve krizi geçirecem artık.eşime evde meyve bitti demeye utanıyorum :)
canım sezeryan da olsa kanama aynı oluyomuş.sen al hasta bezini
yorgun hissediyorum bugün kendimi gece 4 defa uyandım ve çok feci bir kramp girdi bacağıma uyurken canım çok yandı .sen nasılsın ?
kızlar mavi yeşilin ürünleri zararlı mı? bisküvileri çok hoşuma gidiyor, alıyorum ben ara sıra.
Kızlar ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarr...
Yarın görüşmek üzere...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?