ya kızlar komik gelebilir ama bişi sorcam. bizim sütümüzün ne renk olması gerekiyo? beyaz mı şeffaf mı?
cnm çoğu bitmiş zaten..pek bişey kalmamış.onlarıda koyarsın yavaş yavaş.benimde eksikleim var daha.zaten on kere doldur boşalt yaptım.her gün bişey çıkıyor.az olsun istiyorum bide:)Ne güzel hazırlamışsın çantanıda ohh darısı bizlerin başına inş..Bende biraz hazırladım ama tamamlanmadı tabiki..Kızım için iki takım hastane çıkışı iki tane battaniye,ıslak mendil,ağız mendilleri ve bir tane de tulum koydum..Ayrıca hastaneden çıkarken üstüne örtmek iin bir battaniye daha...Kendim içinse hiiç birşey koymadımm...İnş.bundan sonra...
ben beyaz biliyorum:)ya kızlar komik gelebilir ama bişi sorcam. bizim sütümüzün ne renk olması gerekiyo? beyaz mı şeffaf mı?
iyi akaşamlar:)Kızlar ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarr...
Yarın görüşmek üzere...
benim gibi:))))))onlar da var şekerim ama kesmiyor ki, illa çikolata gofret öyle şeyler.
meyve,süt,badem de yiyorum gün içinde. kısaca bütün gün yeme halindeyim :)
canım doktorum bana iyi bir sütün mutlaka beyaz olması gerektiğini söyledi.
yani rakı gibi falan olmamalıymış...
kızlar ben çok meyve yiyorum kendime engel olamıyorum cildimde kaşıntı oluyo bazen yarım kg kayısı yarım kg kiraz bir küçük kavun yiyorum çokmu bir günde
kızlar emzirme atleti var laura baresse nin okadar kaliteliki südyen kısmı toparlayıcı yıkamakla eskitemeyeceyiniz bir ürün çok güzel hem belinizde açılmaz lohusalar çok terlermiş tavsiye edrim herkeze
kızlar ben çok meyve yiyorum kendime engel olamıyorum cildimde kaşıntı oluyo bazen yarım kg kayısı yarım kg kiraz bir küçük kavun yiyorum çokmu bir günde
peki şu sıralar az da olsa süt gelmesi normal mi acaba? bi de siz de sabahları ishal oluyo musunuz? ben her gün ishalim(
kızlar ben kaçıyorum. bize şans dileyin teyzeleri. yarın kızımla kontrolümüz var. inşallah herşey yolundadır.
kızlar ben kaçıyorum. bize şans dileyin teyzeleri. yarın kızımla kontrolümüz var. inşallah herşey yolundadır.
Allah yardımcımız olsun bizim de yarın kontrolümüz var
Allah yardımcımız olsun bizim de yarın kontrolümüz var
Kızlar bazı arkadaşlar hasta bezini sormuş..
Normal doğumu bilemem ama sezeryanda mutlaka gerekiyor..
Oğlumda yanımızda götürmüştük hastane vermemişti ama bu sefer hastane veriyormuş götürmüycem..
Sezeryan olacaklar hastaneye sorsun vermiyorsa mutlaka alsınlar, zaten yoksa yanınızda onlar size aldırıyorlar mutlaka..
Altınıza sermeden yatağa yatırmazlar..
İlk gün alttan bayağı bir kanama oluyor..
benim hiç iç çamaşırım yok çantaya koyacak kompedana gitsem orda varmıdır hiç gezecek halim yok walla... bide sezeryan olunca hasta bezine gerek varmı yine ?? fikri olan var mı ?
hımm bu hasta bezi meselesini önce hastane ile görüşmek lazım o zaman ...
önce bi hastaneye karar verseydik benneyaptımki
ben bebişin herşeyini yıkadım kızlar eşim ütüledi sağolsun ama kıyafetler az gibi birde 0-3ler 1 ayda küçülür diyolar topiklerde 3-6 aylık 3 pijama takımı 6 tanede badi alıcam yedek sizler kaçar tane aldınız kafam çok karışık bu konuda
kızlar benim şu an alıp ütülediklerim
6 badi 0-3
4 çorap
3 yelek
2 tulum
1 pijama takımı
2 tane patiksiz alt
2 şapka
3 eldiven
zamı sizce neler alayım takviye fikir verin lütfen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?