2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar emzirme atleti var laura baresse nin okadar kaliteliki südyen kısmı toparlayıcı yıkamakla eskitemeyeceyiniz bir ürün çok güzel hem belinizde açılmaz lohusalar çok terlermiş tavsiye edrim herkeze

kızlar ben çok meyve yiyorum kendime engel olamıyorum cildimde kaşıntı oluyo bazen yarım kg kayısı yarım kg kiraz bir küçük kavun yiyorum çokmu bir günde

cnm çoğu bitmiş zaten..pek bişey kalmamış.onlarıda koyarsın yavaş yavaş.benimde eksikleim var daha.zaten on kere doldur boşalt yaptım.her gün bişey çıkıyor.az olsun istiyorum bide:)
ya kızlar komik gelebilir ama bişi sorcam. bizim sütümüzün ne renk olması gerekiyo? beyaz mı şeffaf mı?
ben beyaz biliyorum:)
Kızlar ben çıkıyorumm herkese iyi akşamlarr...
Yarın görüşmek üzere...
iyi akaşamlar:)
onlar da var şekerim ama kesmiyor ki, illa çikolata gofret öyle şeyler.
meyve,süt,badem de yiyorum gün içinde. kısaca bütün gün yeme halindeyim :)
benim gibi:))))))

kızlar ben çok meyve yiyorum kendime engel olamıyorum cildimde kaşıntı oluyo bazen yarım kg kayısı yarım kg kiraz bir küçük kavun yiyorum çokmu bir günde

meyvenin fazlası zehirleyebiliyor canım.
bende aşırı meyve tüketiyorum. ama bazen korkuyorum, engel olmaya çalışıyorum kendim.

benim arkadaşım erik ve çilek yemekten zehirlendi hamileyken. bişey olmuyor ama korkutuyor yok yere...

ben bebişin herşeyini yıkadım kızlar eşim ütüledi sağolsun ama kıyafetler az gibi birde 0-3ler 1 ayda küçülür diyolar topiklerde 3-6 aylık 3 pijama takımı 6 tanede badi alıcam yedek sizler kaçar tane aldınız kafam çok karışık bu konuda

kızlar benim şu an alıp ütülediklerim
6 badi 0-3
4 çorap
3 yelek
2 tulum
1 pijama takımı
2 tane patiksiz alt
2 şapka
3 eldiven
zamı sizce neler alayım takviye fikir verin lütfen

kızlar ben kaçıyorum. bize şans dileyin teyzeleri. yarın kızımla kontrolümüz var. inşallah herşey yolundadır.

kızlar emzirme atleti var laura baresse nin okadar kaliteliki südyen kısmı toparlayıcı yıkamakla eskitemeyeceyiniz bir ürün çok güzel hem belinizde açılmaz lohusalar çok terlermiş tavsiye edrim herkeze

ya evet o çok iyi bişey ama ben çıktığımda bulamamıştım burda.doğumdan sonra aldırcam ama.

bende çok yiyorum bende sürekli kaşıntı halindeyim.meyveden mi acaba? doktoruma sorduğumda bişeyin yükselmiş olabilir dedi.ama ben ne olduğunu hatırlamıyorum şimdi.oda çok üstünde durmadı.ama pazartesi tekrar kontrolüm var sorucam mutlaka.

peki şu sıralar az da olsa süt gelmesi normal mi acaba? bi de siz de sabahları ishal oluyo musunuz? ben her gün ishalim (

bana herkes sütün geliomu diye sormaya başladı.bence bu aralar normal gelmesi.bazı kadınların süt kanalları erken açılabiliyomuş.ama tabi doktoruna sor cnm yinede.ishal olmayalı o kadar uzun zaman olduki..hayal gibi.ben litrelerce suya ve meyveye rağmen kabızlık çekenlerdenim.

Kızlar bazı arkadaşlar hasta bezini sormuş..

Normal doğumu bilemem ama sezeryanda mutlaka gerekiyor..
Oğlumda yanımızda götürmüştük hastane vermemişti ama bu sefer hastane veriyormuş götürmüycem..

Sezeryan olacaklar hastaneye sorsun vermiyorsa mutlaka alsınlar, zaten yoksa yanınızda onlar size aldırıyorlar mutlaka..

Altınıza sermeden yatağa yatırmazlar..
ılk gün alttan bayağı bir kanama oluyor..

benim dün kıyafetimi ıslatacak kadar süt gelmiş göğüsümden, önce leke olmuş sandım. bluzü kaldırınca bi baktım gelmeye devam ediyor.
Allah tan daha önce doktoruma sormuştum, olabilir normal demişti.
ama erken süt gelmesi bir anlam ifade etmiyormuş. yani doğumdan sonra hemen sütüm gelecek anlamına gelmiyor...

hımm bu hasta bezi meselesini önce hastane ile görüşmek lazım o zaman ...
önce bi hastaneye karar verseydik benneyaptımki

benim hiç iç çamaşırım yok çantaya koyacak kompedana gitsem orda varmıdır hiç gezecek halim yok walla... bide sezeryan olunca hasta bezine gerek varmı yine ?? fikri olan var mı ?

hımm bu hasta bezi meselesini önce hastane ile görüşmek lazım o zaman ...
önce bi hastaneye karar verseydik benneyaptımki

Evt canım oğlumda bizim aklımıza gelmemişti, hastaneye yatış yaptıktan sonra aldırdılar bize.

Bu sefer ki hastane kendisi veriyormuş almıcam..

kızlar benim şu an alıp ütülediklerim
6 badi 0-3
4 çorap
3 yelek
2 tulum
1 pijama takımı
2 tane patiksiz alt
2 şapka
3 eldiven
zamı sizce neler alayım takviye fikir verin lütfen

ben aldıklarımın resimlerini bitürlü koyamadım.ama liste halinde veriym bari.
çok fazla almadım zaten büyüdükçe aliym dedim.
2 takım hastane çıkışı.
3 tane zıbınlı takım.
3 tane penye yelek.
3 tane iç zıbın.
2 tane yedek eldiven.
4 tane çıtçıtlı bady.
4 tane yedek patik.
4 tane ince battaniye.
2 tane havlu.havlunun içine tülbent.
ağız mendili oldukça fazla.
sırt bezi ter için.
2 tane göbek bağı.
alt açma minderi.
pişik kremi.
pudra,şampuan,losyon,sabun,kulak çubuğu,ateşölçer,
tırnak makası,kolanya,burun aspratörü,emzik,biberon,suluk
aklıma gelenler bunlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…