canım sezeryan da olsa kanama aynı oluyomuş.sen al hasta bezini
ben
2 adet hastane çıkışı
20 adet çıtçıtlı aldım kısa kol ve sıfır kol
6 adet çıtçıtlı uzun kollu
20 adet iç zıbın
20 adet çorap
14 adet pijama şapka tulum eldiven vs takımlardan aldım bunların hepsi 0-3
geri kalanlar 3-6 ve 9 aylık için onları daha yıkamadım yıkadıklarım yukardakiler
en çok iç zıbınları ütülerken zorlandım hacı şakir granül lavanta ile makinada yıkadım
ben çok çok aldım neden derseniz benim ailem bana uzak gelip yanımda kalamazlar 2-3 gün
kayınvalimde kalırım belki . bide sezeryanlı olunca kalkıp iş yapacak yıkayacak halim
olmaz diye çok çok aldımki kimseye minnet etmeyeyim diye.. yani yaz mevsiminde hep iç zıbın ve çıtçıtlı kullanılır diye düşündüm. kendimce böyle planladım. :ecrin_bebek:
arkadaşlar sağolun beni aydınlattığınız için bende bir paket orta boy hasta bezi aldım kendime ama yatağa serilenden değil bel bantlı bez yani alta bağlamak için. yatağa serilenden almıcam şimdilik eğer hastane vermiyorsa hemen karşısında eczane var bi koşu gider alır birisi diye düşündüm şimdi.
canım güle güle kullanın hiç hediyelere güvenme saolsunlar ama konu komşu tuaf tuaf şeyler getiriyo hediye diye önem vermiyolar galibaya evet ben bady leri az aldım.anneme dedim oda hediye gelir daha dedi. Bi kaç tane daha alsam mı.ya arkadaşım verdi oğlunun bi sürü badysini ama onlarda gözüme çok küçük gelio.zaten onları saymıyorum.yeni şeyler giysin istiyorum..
canım Allah sağlıklı sıhhatli büyütmek nasip etsin, hayırlı evlat etsin inşallah. maşallah çok güzel olmuş doğumun, inşallah lohusalığını da sıkıntısız atlatırsın.
canııım hoşgeldin. maşallah oğluşun kilosu çok iyiymiş, iyi bakmışsın annesi. yalnız ne kadar çok sapma olmuş öyle ultrasondakinden.
maşallahAllah sağlıklı, uzun bir ömür nasip etsin kuzucuğuna. sen de iyisindir inşallah canım.
maşallah sizeeebi ara oğluşunun resminide eklermisin artvinli bizde sana maşallah diyelim burdan hep beraber
gözün aydın canım..:teytey:
Allah hayırlı uzun ömür versin..:Saruboceq:a.s.
Selam Artvinlii hoşgeldinizz oğluşunla....
Allah analı babalı büyütsün inş..
SLM KIZLARRR
ARTVİNLİ gözün aydın canım. Allah hayırlı uzun bir ömür versin oğluşuna
:1hug:
canım seni gördüğüme ve iyi haberlerini duyduğuma çok sevindim.
maşallah oğluna da sanada...
çok şükür iyisiniz ya...
doğum hikayeni de bekliyoruz... yerimseniben
gözün aydın canım allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah...
çok aceleci bu temmuz bebekleri çok....
bu arada kilosunda bayağı bir fark varmış.maaşallah
canımmm hayırlı olsunnn maşallah oğluşuna
Çok çok saolun arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Valla gerçekten temmuz bebekleri çok aceleci çıktılar.İçerdense dışarısı çok cazip geldi galiba.kaydirigubbakcemile2
Kızlar sancılarınıza,kasılmalarınıza çok dikkat edin olurmu.ben doğumdan 2 gün önce gitmiştim kontrole,nst de hafif sancı çıktı.haft.göre normal dediler,ama sonra 2 gün içinde sıklaştı sancılar.
Hast.çantanızı zaman kaybetmeden hazırlayın,eksiklerinizi tamamlayın derim ben.
Oğluma aldığım hiç bir takım olmuyor.Prematüre takım aldık e bebekten.O kadar küçükki kuzum.
hoşgeldin ALLAH BEBEĞİNİ SANA BAĞIŞLASIN.HAYIRLI EVLAT OLSUN.Çok çok saolun arkadaşlar.opuyorumnanaktan
Valla gerçekten temmuz bebekleri çok aceleci çıktılar.İçerdense dışarısı çok cazip geldi galiba.kaydirigubbakcemile2
Kızlar sancılarınıza,kasılmalarınıza çok dikkat edin olurmu.ben doğumdan 2 gün önce gitmiştim kontrole,nst de hafif sancı çıktı.haft.göre normal dediler,ama sonra 2 gün içinde sıklaştı sancılar.
Hast.çantanızı zaman kaybetmeden hazırlayın,eksiklerinizi tamamlayın derim ben.
Oğluma aldığım hiç bir takım olmuyor.Prematüre takım aldık e bebekten.O kadar küçükki kuzum.
canım güle güle kullanın hiç hediyelere güvenme saolsunlar ama konu komşu tuaf tuaf şeyler getiriyo hediye diye önem vermiyolar galiba
canım doktorum bana iyi bir sütün mutlaka beyaz olması gerektiğini söyledi.
yani rakı gibi falan olmamalıymış...
ya kızlar komik gelebilir ama bişi sorcam. bizim sütümüzün ne renk olması gerekiyo? beyaz mı şeffaf mı?
ayşeçınarlıda burdaymış taze annelerr anlatın ya
ben de kızımı yanımda istiyorum artık
kızlar 2 gündür ara ara karnım sertleşiyo ya
şuan da öyle normal midir??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?