2-3 saatte bir pompa ile süt sağıyorum..ilk günler olduğu için öyle foldur foldur süt gelmiyor..zaten damla damla..ter içinde kalıyorum sağarken..gün içinde biriktire biriktire anca 100 ml yi buluyor sağdığım süt..
İlk günler süt pek gelmiyordu..herhalde sütüm gelmicek diye üzülüyordum..gelse de gelmese de sen 2-3 saatte bir israrla sağ dediler..2-3 gündür gelmeye başladı..Vitamalt diye bir içecek önerdiler..cidden işe yaradı..humana stil içiyorum arada..
bebeklerimin durumu iyi ama en az 1800 gr oluncaya dek küvezde kalmalarını istedi dr..her gün görmeye gidiyoruz..kızım da oğlum da çok cadılar..ortalığı inletiyorlar...
kaç dakkada bir sertleşiyor ? dr una danış eğer çok sık yani 5 dakkada 1 düzenli sertleşme varsa...hatta hastaneye git canım..
ayşecik nasıl bir duygu annelik ?? çok ağrın sızın varmı ? biraz anlatırmısın bize..
cadı deme bebişlere kime benziyolar nasıllar ne zaman 1800 olurlar acaba :asigim:
Canım bebeklerim eve gelince anlıcam sanırım..kendimi hala hamile gibi hissediyorum..ilk gün oğlum yanımdaydı ama kızımı daha hiç kucağıma alamadım..ağrım sızım var malesef..üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum..yeni yeni yürüyebiliyorum..ilk günler yardımsız ayağa kalkamıyordum..Çok sık uykum geliyor yine..ayakta çabuk yoruluyorum..ancak doğumdan önceki günden bu güne 10 kg gitmiş..karnım da 3-4 aylık hamilelik kadar küçüldü birden..dedikleri gibi süt sağmak ya da emzirmek gerçekten de rahmi çabuk toparlıyormuş..
benzerlik konusuna gelince valla herkes illa kendisine benzetiyor :)) ben kız aynı ben diyorum,eşim hayır ben diyor..kız kardeşim kendisine benzetiyor,oğlan 2 dedesine de benziyor..Tabi daha çoook değişir tipleri..:asigim: :asigim:
En mutlu olduğum an onlarla gözgöze geldiğim an..belki daha bilinçsizce bakıyorlar etrafa ama gözgöze geldiğimizde inanılmaz mutlu oluyorum....
en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle
darısı bizlerin başına artık
ayşe çınarlı ve artvinli bebeklerinize Allah sağlık ve uzun ömür versin.
kızlar hastane çantası hazırlıcam haftasonu. geçen hafttasonu bebeğinkini hazırladık ama sanırım abarttık çok kıyafet koydum galba. siz neler koydunuz acaba? alt değiştirme pedi de koycaz dimi hastane çantasına.
Selam teyzoşlar oğlumla biz geldik.
5 6 2010 saat 6 .10 oğlum dünyaya merhaba dedi teyzeleri.
Doğumdan önce son ultrasyonda 2270 gr.denilen oğlum doğduğunda 2.80 gr. doğdu.
Sancılarım ve kasılmalarım var diye hast.gittiğimde.doğumuna daha var,ama doğuma kadar yatırıcam seni dedi.ama oğlum ben geliyorum anne dedi apar topar doğuma alındım.anestezi sezeryan oldum.
F ırsat buldukça girmeye çalışırım.Hepinize sağlıklı hayırlı doğumlar diliyorum.
Canım bebeklerim eve gelince anlıcam sanırım..kendimi hala hamile gibi hissediyorum..ilk gün oğlum yanımdaydı ama kızımı daha hiç kucağıma alamadım..ağrım sızım var malesef..üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum..yeni yeni yürüyebiliyorum..ilk günler yardımsız ayağa kalkamıyordum..Çok sık uykum geliyor yine..ayakta çabuk yoruluyorum..ancak doğumdan önceki günden bu güne 10 kg gitmiş..karnım da 3-4 aylık hamilelik kadar küçüldü birden..dedikleri gibi süt sağmak ya da emzirmek gerçekten de rahmi çabuk toparlıyormuş..
benzerlik konusuna gelince valla herkes illa kendisine benzetiyor :)) ben kız aynı ben diyorum,eşim hayır ben diyor..kız kardeşim kendisine benzetiyor,oğlan 2 dedesine de benziyor..Tabi daha çoook değişir tipleri..:asigim: :asigim:
En mutlu olduğum an onlarla gözgöze geldiğim an..belki daha bilinçsizce bakıyorlar etrafa ama gözgöze geldiğimizde inanılmaz mutlu oluyorum....
kızlar hastane çantası hazırlıcam haftasonu. geçen hafttasonu bebeğinkini hazırladık ama sanırım abarttık çok kıyafet koydum galba. siz neler koydunuz acaba? alt değiştirme pedi de koycaz dimi hastane çantasına.
ya kızlar bişi sorcam ben dün doktora gittim belimin sağtarafı sürekli ağrıyo yatarsam biraz iyi oluyorum doktor idrar yollarında intağap var dedi hiç bel ağrırmı idrar yollarından sizinde başınıza böyle sorun çıktımı çok canım yanıyo
evet ,ağrır canım..dr un ilaç verir..[/QUantibiyotik verdi inşallah geçer dayanamıyorum artık:Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?