2010 Temmuz Anneleri : )

oyyyy süper ya seslerini duymak bile ne muhteşemdir
maşallah onlara inletsinler tabi ortalığı anneleri ne çekti onlar doğana kadar şimdi hastanedekiler çeksinn
vitamalt ben de not edeyim
humana stil dr a sormak gerekiyomu eşim illa ki sor kullandırtmam herşeyi diyo

ayşecik nasıl bir duygu annelik ?? çok ağrın sızın varmı ? biraz anlatırmısın bize..

cadı deme bebişlere kime benziyolar nasıllar ne zaman 1800 olurlar acaba :asigim:

Canım bebeklerim eve gelince anlıcam sanırım..kendimi hala hamile gibi hissediyorum..ilk gün oğlum yanımdaydı ama kızımı daha hiç kucağıma alamadım..ağrım sızım var malesef..üzerimden kamyon geçmiş gibi hissediyorum..yeni yeni yürüyebiliyorum..ilk günler yardımsız ayağa kalkamıyordum..Çok sık uykum geliyor yine..ayakta çabuk yoruluyorum..ancak doğumdan önceki günden bu güne 10 kg gitmiş..karnım da 3-4 aylık hamilelik kadar küçüldü birden..dedikleri gibi süt sağmak ya da emzirmek gerçekten de rahmi çabuk toparlıyormuş..
benzerlik konusuna gelince valla herkes illa kendisine benzetiyor :)) ben kız aynı ben diyorum,eşim hayır ben diyor..kız kardeşim kendisine benzetiyor,oğlan 2 dedesine de benziyor..Tabi daha çoook değişir tipleri..:asigim: :asigim:

En mutlu olduğum an onlarla gözgöze geldiğim an..belki daha bilinçsizce bakıyorlar etrafa ama gözgöze geldiğimizde inanılmaz mutlu oluyorum....

en kısa zamanda kavuşmanız dileğiyle
darısı bizlerin başına artık

kızlar hastane çantası hazırlıcam haftasonu. geçen hafttasonu bebeğinkini hazırladık ama sanırım abarttık çok kıyafet koydum galba. siz neler koydunuz acaba? alt değiştirme pedi de koycaz dimi hastane çantasına.

hımmm biz alt değiştirme koymamıştık hemen valize atım bitane :))
ve bizim kadar abartmadığınıza eminim
iki hastane çıkışı set halinde konuldu
bezler ağız mendilleri
ıslak kuru mendiller
gecelikler pijamalar
hasta bezleri kadın pedleri
vs...
koca bir valiz doldu

canım maşallah
kilosu da çok iyiymiş ama baya farklı çıkmış genelde az çıkar ultrasona göre derler
seninki de tam tersi olmuş :)
aceleci oğlunu da kokla bizim için

canım böyle anlattığında öyle hevesleniyor ki insan
ben de gözgöze gelmek istiyorummm
çok özledim insan görmediği birşeyi nasıl özler annelik böyle bişey demek ki

inşallah biran önce evlerine gelir yawrucuklar... çok güzel bir duygu annelik yazdıklarını okuyunca daha iyi anlıyorum burada.. bende biran önce istiyorum ama ben korkuyorum daha biraz daha zaman geçsin

alt değiştirme bezi canbebenin tek kullanımlıklarından aldım
onu koyduk çantaya
bir de normal alt değiştirme almıştık
onu da bebişi odaya getirdiklerinde altına çarşaf gibi sermek için kullanıcaz
2 takım hastane çıkışı (1 takımını ayrı bir bez torbaya koyup çantanın en üstüne koyduk ki doğum olunca hemşirelere direkt verelim diye)
çorap
yelek
3-4 tane body (onları en alta koyduk),
valla diğerleri aklıma gelmiyo

ya kızlar bişi sorcam ben dün doktora gittim belimin sağtarafı sürekli ağrıyo yatarsam biraz iyi oluyorum doktor idrar yollarında intağap var dedi hiç bel ağrırmı idrar yollarından sizinde başınıza böyle sorun çıktımı çok canım yanıyo

doğumun 6. günü karnım..

eskiye göre oldukça küçüldü karnım ama, kamera aşağıda olduğu için anca böyle çekebildim..

evet ,ağrır canım..dr un ilaç verir..

evet miselcim bel ağrsı olur.bir laborant olarak sana tavsiyem bol bol su iç.yoksa ilaçlarla tek başına geçmiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…