2010 Temmuz Anneleri : )

papayacım benim ilk te sezeryan o yüzden bebeğin durumuna göre gün belirleyip saat belirliycez

benimde akıntım var su gibi kokusuz ve rensizse tehlikeli değilmiş ama bazen mavimsi ve yeşilimsi renklerde oluyor o mantar enfeksiyonuymuş onun için fitil veriyolar dikkate almak gerekiyor bunda olmadı ama mertte denize giriyodum olmuştu bunda henüz girmedim

bence sabahlık çok lazım olcak.yataktan kalkarken üstüme kan geçti mi acaba diye düşünmeden sabahlığı alığ kalkabiliriz.hem de sıcak olcak diye düşünmeyin kızlar.lohusayken üşünüyomuş ilk günler özellikle.annemle kayınvalidem bana yorgan hazırlıyo üstüme örtebilirmişim çok üşürsem.düşünün yanisositososito

Bence 1 tane yanında olsun şekerim ne olur ne olmaz ..geceliğine iz çıkar,kirlenir (gerçi yedek bişi alırsın yanına ama) üstüne geçiriverirsin..

bende almıcam almıcam diye direniyorum ama baksana gerekecek herhalde....
yarın sabahlık almaya gidecektim sabahlığıyla takım olanından alayım bariii

kıyamam ya. bende sabah kızımın hıçkırığı ile uyandım. sonra bir daha tuttu..
günde en az iki kez tutuyor.

Çok tuhaf oluyor yaa...Benimde öyle uzunda sürüyor çocuk helak oluyor yazık...

Amanınnn hadi bakalım inş..gidebilirsin canım...Ama çok kalabalık oluyor çoook dikkat et kendine...
canım benim yaaa
yerim ben onu
acaba doğduklarında da mı böyle olcaklar. bizimki de her gün hıçkırıyor mutlaka

Evet hergün bikaç sefer oluyor bizde de...

Hımm anladım canım o yüzden erkene alındı desene...Çünkü ben de 35+3 ümde o yüzden ilgimi çekti...Hayırlısı ile gelsin inş..

papatya senin belli mi canım sezeryan mi normal mi olacağı???
çatı muayenesini konuştun mu doktorunla??

Bu mesajı yazdıktan 30 dk.sonra acilen kanamam oldu,doğum nişanıymışbilmiyorumkismile

.Apar topar doğuma gittik.eyvahedigeldismile

Artvinliyle bizim gunlerımız aynıydı... 34 + 0 da gercekleşti dogumu..

Doğum haberimizi ve doğum yaptığımız haft.ZEYMURAN teyzemiş,haber vermiş sizlere opuyorumnanaktan

Kızlar bende sabahlık aldım..Doğum sonrası gerekiyormuş hastane için...Özellikle sezeryandan sonra.

Kızlar hastane çantanıza gecelik,pijama takımı 2 tane,sezeryan olanlar pijama takımlarının belinin geniş olmasına dikkat etsin.Çünkü aşağıda saklasan lastiğini dikişin acıyor,karnına çeksen karnın zorlanıyor.Sabahlık mutlaka şart.yataktan kalktığında gerekli oluyor.eğer sezeryan olursanız koridorda yürümenizi istiyor dr.Malum gaz çıkarmanız için,dolaşırken çok gerekli oluyor.Birde bol bol iç çamaşırı,atlette çok lazım oluyor,emzirince çok terliyor insan.

papatya senin belli mi canım sezeryan mi normal mi olacağı???
çatı muayenesini konuştun mu doktorunla??

Canım şimdilik normal gözüküyor ama tabi son dakikaya kadar belli olmaz...Ayın 18.de gidicem ozaman çatı muayenesi yapıcam dedi birde nst ye bağlanıcakmışım....Hakkımızda hangisi hayırlı olucaksa öyle olsun diye dua ediyorum bakalım bahtımıza ne çıkıcak...

inşallah gönlünden nasıl geçiyorsa öyle olur. tabi hayırlısıyla... :1hug:
bende geçen hafta ağrım var diye gittiğimde nst ye girdim. haftaya salı bir daha giricem...

Birazdan çıkıcam kızlar ben çarşıda işlerim var onları halledicem...Hemde hastane de vereceğimiz şekerlerimiz hazırmış onları alıcam bakalım nasıl oldular çok merak ediyorumm...

Birazdan çıkıcam kızlar ben çarşıda işlerim var onları halledicem...Hemde hastane de vereceğimiz şekerlerimiz hazırmış onları alıcam bakalım nasıl oldular çok merak ediyorumm...

güle güle canım.

ohhh bütün hazırlıklar tamam şekerlerimizde hayırlı olsunlar....eminim harikadırlar.

selam kızlar,
nasılsınız? bizim bugün kontrolümüz vardı. hazırlandık evden çıktık. bi bakarsın arabanın anahtarları eşimde kalmış. e istanbul hali, geç çıkınca yetişme ihtimalimiz kalmadı. göremedim kızımı bugün randevu için tekrar aradım hastaneyi. izne çıkana kadar doktorumun her günü doluymuş. napcam ben diye düşünürken dr. umun asistanı geldi aklıma. aradım yarın gelin araya sıkıştıralım dedi. kısmetse yarın gidicem. yine aksilik olursa naparım hiç bilmiyorum

canımm hoş geldin şimdi nasılsın bebiş nasıl

ayy benim de zaman daralıyor çok ama çok korkkar oldum biraz bilgi versen bizlere doğum tecrübesini yaşamış biri olarak eyvahedigeldismile

selam canım.
e artık yarın bekliyoruz hayırlı haberlerini...
sıkma canını her işte vardır bir hayır...

selam canım.
e artık yarın bekliyoruz hayırlı haberlerini...
sıkma canını her işte vardır bir hayır...

teşekkür ederiz nazocum. ben de kendimi öyle avutuyorum. hem yarın hayat'ın yazdığına göre hastanede seminer varmış. belki ona katılabilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…